Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretær til Herstedvester fængsel

Herstedvester fængsel søger en medarbejder, der kan indgå i et lille sekretariat, hvor vi støtter hinanden fagligt og opgavemæssigt i en uformel omgangstone.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Tovholder på frister i høringssager, stats- og rigsadvokatmøder, klagesager mv.
 • Tovholder på langtidsmøder
 • Superbruger i Workzone og KiT-User
 • Modtagelse, fordeling, journalisering og arkivering af post
 • Referatskrivning fra diverse udvalg
 • Telefonpasning og arkivering
 • Afløser på visitationssager
Vi søger en kollega, der

 • Har en kontorfaglig uddannelse
 • Har gode IT-kundskaber
 • Er serviceminded, kvalitetsbevidst, præcis og omhyggelig
 • Er god til dansk retskrivning
 • Evner selvstændig opgaveløsning
Vi ser gerne, at du har kendskab til

 • Kriminalforsorgens klientsystem
 • Workzone
 • XMO (elektronisk lægejournal) – en fordel, men ikke et krav
Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2020 eller snarest muligt herefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det Statslige Område, samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Stillingen er klassificeret til løngruppe 2, hovedstad, i henhold til § 12 i Organisationsaftalen for Kontorfunktionærer m.fl. (HK) omfattende ansatte med erhvervsuddannelse.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund.

Herstedvester fængsel er Kriminalforsorgens specialinstitution for fængsels- og forvaringsdømte, som varetager psykologisk/psykiatrisk udredning og behandling af indsatte med særlige behandlingsbehov.

De indsatte har typisk begået personfarlig kriminalitet og har lange domme. Fængslets opgave er at straffuldbyrde og sikre de indsatte en meningsfuld afsoning, samt forberede udslusning og løsladelse. Fængslet har 166 pladser, heraf er omkring 30 af de indsatte idømt forvaring. Desuden huser fængslet forvaringsdømte grønlændere.

Fængslet har en række forskellige behandlingstilbud, bl.a. misbrugsbehandling og fængslet løfter motivationsopgaven i det nyåbnede Nykøbing fængsel (Nykøbing Sj).

Hovedparten af fængslets indsatte afsoner lange fængselsstraffe og frembyder en bred vifte af psykiatriske, psykologiske og sociale problemstillinger, herunder særligt lidelser inden for personlighedsforstyrrelsesspektret og misbrugsrelaterede problemstillinger.

I Herstedvester fængsel er en meget stor og bred mangfoldighed af faggrupper. Det tværfaglige samarbejde omkring klienterne fylder meget. For at kunne trives i Herstedvester fængsel skal du finde det interessant i samarbejde med dine kollegaer, at gå på jagt efter de individuelle løsninger for den enkelte, der på en og samme tid imødekommer særlige behov og lever op til gældende regler.

Herstedvester Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til de ledige stillinger.

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2020 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler mandag og tirsdag i uge 9 – eller på et tidspunkt, der passer dig.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte fængselsoversygeplejerske Ditte Thomsen, tlf. 72551383.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Rikke Heller Foged, tlf. 72554553 eller HR-konsulent Michelle Mønster Pedersen, tlf. 72555599


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.