Sekretær til Regionspsykiatrien Randers

Sekretær til Regionspsykiatrien Randers

Regionspsykiatrien Randers søger en sekretær til afdelingens fællessekretariat. Der er tale om et vikariat af et års varighed fra 1. november 2020, evt. før.
 
Stillingen er på 33 timer om ugen. Mødetid er 8–15 mandag-torsdag og 8-13 fredag.
 
Som sekretær vil størstedelen af din arbejdsuge være i afdelingens Information. Ud over de faste opgaver som telefonpasning samt modtagelse af patienter, samarbejdspartnere mm. løser sekretærerne i Informationen både små og store opgaver for resten af huset. I Informationen vil du komme til at sidde sammen med 2 andre sekretærer.
 
Du vil desuden få et tæt samarbejde med de øvrige sekretærer i Regionspsykiatrien Randers.
 
Foruden de daglige opgaver skal du være sekretær for afdelingens uddannelsesansvarlige overlæge samt sekretær for det center, hvor den uddannelsesansvarlige overlæge er funktionsleder. Der er tale om administrative, ikke patientrelaterede opgaver som udarbejdelse af introprogrammer til nye læger, mødebooking, mødereferater mm.
Det er vigtigt, at du som sekretær er i besiddelse af et stort overblik, kan fungere både som igangsætter og tovholder på de forskellige opgaver samt er en aktiv medspiller i forhold til at følge diverse opgaver/projekter til dørs, dvs. aktivt medvirker til at opgaverne løses og glider i hverdagen.
 
Du skal samtidig bistå sekretariatslederen i forbindelse med behandling af klagesager, journalisering og andre lettere administrative opgaver. 

Du:
  • Er uddannet assistent inden for kontor eller lægesekretær
  • Arbejder struktureret og selvstændigt
  • Kan skabe overblik, arbejde struktureret og være på forkant med opgaverne
  • Nyder at ikke to arbejdsdage er ens
  • Er smilende, fleksibel, stabil, udadvendt og serviceminded 
Vi kan tilbyde dig:
  • En arbejdsplads med et spændende speciale
  • Egne ansvarsområder
  • Et job med mulighed for udfordringer i forhold til kvalifikationer og kompetencer
  • Søde, engagerede og dygtige kolleger
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 25. september.
 
Regionspsykiatrien Randers har ansvaret for den almene psykiatriske behandling i Randers, Favrskov og de to Djursland kommuner og har et befolkningsunderlag på ca. 225.000 borgere. Afdelingen har 4 sengeafsnit med i alt 50 sengepladser samt tre klinikker, hvoraf den ene ligger i Rønde på Djursland. Afdelingen har ca. 220 ansat.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.