Sekretær til Ungdomsskolen og 10. klasse

Vores sekretær i 10. klasse har pr. 1.maj 2018 valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny sekretær, der kan tiltræde stillingen pr. 1. april 2018. 
 
10. klasse har siden 2014 været en afdeling af Ungdomsskolen og 10. klasse. Vores nye sekretær vil få opgaver, der vedrører hele vores samlede organisation, men vil samtidig være fast tilknyttet 10. klasse-afdelingen, der er beliggende i egne lokaler ved Professionshøjskolen Absalon.  
 
Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer om ugen. Der vil være tale om faste arbejdstider i almindelige uger, herudover kan der forekomme aften- og weekendarbejder i forbindelse med forskellige arrangementer.  
 
Arbejdsopgaverne indbefatter bl.a. medarbejder-/elevadministration, SU, regnskab, lønstyring samt andre administrative opgaver ifm. prøveafvikling, lokalebookninger, mødeindkaldelser mm.  
 
Vi forventer, at du har uddannelse og erfaring indenfor arbejdsområdet kontor og administration og det vil være en fordel, hvis du har konkret erfaring som skolesekretær og genkender følgende navne: KMD-Trio, Tabulex Tea, Skoleintra, KMD Opus og Acadre. 
 
Endeligt fylder den daglige og løbende kontakt med elever, forældre, kommende elever og forældre og samarbejdspartnere meget i stillingen. 
 
Du ser dig selv som venlig, imødekommende og stærk kommunikationsmæssigt både mundtligt og skriftligt. 
 
Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018. Samtaler afholdes i løbet af uge 8, 2018.  
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Henrik Hald Krog på 22 78 68 87, eller hos sekretær Annette Dideriksen på 55 36 35 63.
 
Vordingborg Ungdomsskole og 10. klasse er organiseret i en fritidsafdeling med fritidsundervisning, ungdomsklubber og SSP og en Skole- og Uddannelsesafdeling med STU, Heltidsundervisning og 10. klasse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her