Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretær til Universitetsledelsens Stab, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et stærkt universitet, der markerer sig med forskning, forskningsbaserede uddannelser og rådgivning af høj, international kvalitet og værdiskabende samarbejde med både private virksomheder og offentlige institutioner.

I Universitetsledelsens Stab er der nu en spændende jobmulighed som sekretær, hvor du arbejder tæt sammen med den lokale ledelse og stabens medarbejdere.

Sekretæren er en del af en velfungerende enhed, der p.t. består af en stabschef, 3 mellemledere for hhv. Kommunikation og Presse, Analyse og Politik og Jura samt ca. 40 medarbejdere. Vi arbejder på tværs af universitetsledelsens opgaveportefølje og servicerer universitetsledelsen med rådgivning og administrativ bistand.

Stillingen indgår i et sekretærteam bestående af 5 sekretærer, som udover at have specifikke og personlige arbejdsområder arbejder sammen om at servicere bestyrelsen, rektoratet, universitetsledelsen og de øvrige medarbejdere i staben samt eksterne samarbejdspartnere m.v. Sekretærerne indgår i en backup funktion for hinanden og refererer til stabschefen.

Generelle opgaver i forhold til Universitetsledelsens Stab

  • Økonomiopfølgning i tæt samarbejde med Aarhus Universitets økonomifunktion og stabschefen
  • Personaleadministrative opgaver i staben (personalearkiv, ansættelsessager, lønforhandlinger, kurser og efteruddannelse, multimediebeskatning, fraværsregistrering)
  • Stillingsopslag i Universitetsledelsens Stab (i samarbejde med stabschef, ledergruppe, ansættelsesudvalg)
  • IT-forvaltning, indkøb, varemodtagelse m.v.
  • IT-systemforståelse og tværgående hjælp i dagligdagen
  • Opgaver i forbindelse med udpegninger til råd, nationale fagorganer m.v.
  • Ad hoc-opgaver på tværs af staben
  • Plus meget mere……

Kompetencer
Du skal have en relevant uddannelse, ligesom det er vigtigt med gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Det vil være en fordel, at du har erfaring med opgaver som ovenfor nævnt, og at du behersker MS Office-pakken på højt niveau, samt generelt er stærk til IT.

Det er vigtigt, at du er åben, imødekommende og serviceminded, samt at du arbejder meget struktureret og er god til at samarbejde. Godt humør, ro og overblik i en travl og hektisk hverdag er tillige nødvendige kompetencer. Du sidder i et fælles kontor med 3 andre sekretærer og brug af hjemmearbejdsdage er muligt. Generelt er der behov for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, da opgaverne varierer over tid.

Vi tilbyder
Et spændende job i et godt og uformelt arbejdsmiljø tæt på universitetets øverste ledelse. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med fleksibel arbejdstid.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske i henhold til den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation (HK/AC).

Arbejdsstedet er Universitetsledelsens Stab, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C.

Ansøgning
Ansøgning modtages kun elektronisk og skal være fremsendt senest mandag den 30. september 2019.

Vi forventer at holde 1. samtale i uge 41 og 2. samtale uge 43. Du kan forvente at deltage i en test mellem de to samtaler.

Yderligere oplysninger vedr. stillingen fås ved henvendelse til stabschef Steen Harrit Jakobsen, mobil 2521 9894 eller e-mail: shj@au.dk.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
30. september 2019

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Centersekretær til Center for Rusmiddelforskning

Aarhus Universitet

Aarhus C
På Center for Rusmiddelforskning er stillingen som centersekretær ledig til besættelse fra 1 august 2020.Vi søger en struktureret, omhyggelig og imødekommende centersekretær til Center for Rusmiddelforskning (CRF), Aarhus BSS, Aarhus Universitet. CR...
Indrykket:3. april 2020

Administrativ medarbejder til Plejecentre Favrskov Øst

Favrskov Kommune

Hadsten
Hvis du er ude efter et job, hvor du kan få lov til at udvikle dig fagligt og samtidig være en del af et stærkt arbejdsfællesskab så søg denne attraktive stilling!Vi søger en medarbejder til administrationen i Plejecentre Favrskov Øst på 32 timer ug...
Indrykket:20. maj 2020

Lønkonsulent

DANSKE DIAKONHJEM

Vejle
Danske Diakonhjem søger LØNKONSULENT Vi søger en ny kollega til vores Lønafdeling, som består af et team på 9 kolleger. Vi løser alle lønmæssige opgaver for plejehjem, hospicer og bofællesskaber. Vi administrerer ca. 5.200 medarbejdere. Arbejdsopgav...
Indrykket:27. maj 2020

Administrativ medarbejder til område 1

Skive Kommune

Roslev
Administrativ medarbejder der brænder for at arbejde med økonomi og personaleadministration.Vi søger i område 1 en administrativ medarbejder. Område 1 består af 6 plejecentre: Glyngøre, Durup, Selde, Roslev, Breumgaard og Jebjerg. Du bliver en del a...
Indrykket:20. maj 2020

Kontormedarbejder til Retten i Viborg

Retten i Viborg

Viborg
Kontormedarbejdere søges til Retten i Viborg. Retten i Viborg søger dygtige og engagerede kontormedarbejdere til 2 3 faste stillinger med et spændende stillingsindhold. Stillingerne er på fuld tid, dvs. 37 timer om ugen. Der er tale om fastansættels...
Indrykket:19. maj 2020