Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatsleder til Folkekirkens Familiestøtte

Kan du se dig selv arbejde i krydsfeltet mellem kommune, folkekirke og civilsamfund, er du måske vores kommende sekretariatsleder for Folkekirkens Familiestøtte.

Stillingen:

Bestyrelsen for Folkekirkens Familiestøtte søger en sekretariatsleder, der i de kommende år sammen med bestyrelsen, en kommunikationsleder samt sekretær- og kommunikationsresurser og lokalt ansatte koordinatorer skal forankre og videreudvikle Folkekirkens Familiestøtte til et permanent landsdækkende støttetilbud til børnefamilier. Folkekirkens Familiestøtte drives af folkekirkemidler og midler fra Egmont Fonden.

Opgaveporteføljen rummer stort set alle funktioner inden for administrationsledelse, økonomistyring og HR. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

 

Vores forventninger:

Vi forventer, at du har ledelseserfaring og er udviklingsorienteret.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

Er udadvendt og har sans for at danne netværk

Er interesseret i samfundet og har kendskab til børnefamiliernes udfordringer

Er fortrolig med politisk organisation og har kendskab til kommunale forhold

Er fortrolig med ledelse, der inkluderer frivillige

Er en god sparringspartner og kollega, der bidrager til at skabe den gode arbejdsplads.

 

Sekretariatslederens primære opgave er:

At lede sekretariatet så det understøtter de lokalt ansatte koordinatorers arbejde og sammen med kommunikationslederen udbrede Folkekirkens Familiestøtte i hele landet ved ansættelse af lokale koordinatorer og indgåelse af samarbejdsaftaler med kommuner omkring støttetilbud til børnefamilier.

 

Ansættelsesvilkår:

Lønnen forhandles efter kvalifikationer og der er mulighed for forhandling af tillæg, men ansættelsen vil organisationsmæssigt være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Årslønnen aftales inden for intervallet 344.128,65 kr. – 430.653,19 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 358.467,80 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 34.023,62 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 820,51 kr. (nutidskroner) Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen

 

Tiltrædelse snarest mulig og senest 1. april 2020.

 

Folkekirkens Familiestøtte har adresse i Folkekirkens Hus på Gammel Torv ved Budolfi kirke i Aalborg og stillingen indebærer mødeaktivitet i hele landet.

 

Yderligere oplysninger om stillingens indhold fås ved henvendelse til formand for bestyrelsen, provst Carsten Bøgh Pedersen på tlf. 30526265 eller cabp@km.dk

 

Folkekirkens Familiestøttes hjemmeside: https://folkekirkensfamiliestotte.dk/

 

Ansøgning vedlagt CV og eksamensbeviser sendes på e-mail: cabp@km.dk og stiles til provst Carsten Bøgh Pedersen, bestyrelsesformand for Folkekirkens Familiestøtte.

 

Ansøgningsfrist: 21. februar 2020 kl.12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.