Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatsleder til Voksen og Sundhedsservice

Vil du være med til at understøtte udviklingen af fremtidens velfærd og skabe ny værdi for vores borgere? Er du samtidig en dygtig leder, der kan udvikle en ny sammenhængende sekretariatsfunktion, som skaber sammenhæng, synergi og kvalitet på tværs af fagområder? Så er du måske vores nye leder for af en helt ny sekretariatsfunktion i Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune.

Voksen- og Sundhedsservice har en ambitiøs udviklingsstrategi, hvor omdrejningspunkt er værdi og sammenhæng for borgerne og en sund økonomi. En ny administrativ enhed med fokus på den nye retning og opgaver, der løber på tværs, skal være med til at sikre, at vi når i mål.

Som chefgruppens forlængede arm og leder af sekretariatet får du ledelsesansvaret for afdelingen, der består af ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Du bliver ansvarlig for at samle og videreudvikle sekretariatsfunktionen, så opgaveløsningen kvalificeres, og ledelsen understøttes i deres beslutnings-, udviklings- og implementeringsprocesser.  

Ledelsesopgaven kræver, at du hurtigt kan opfange organisationens strategier og udfordringer og, sammen med dine medarbejdere, forstår at omsætte dem til en tydelig og operation retning.

Stillingen refererer til afdelingschef Louise Thule Christensen.

Dine vigtigste opgaver
Sekretariatet har tidligere været organiseret i 3 enheder, som nu samles henblik på at skabe mere sammenhæng og kvalitet i opgaveløsningen, som spænder vidt. Udover den daglige personaleledelse af sekretariatets ca. 20 medarbejdere, bliver nogle af de væsentlige indsats- og udviklingsområder at:

 • Styrke og udvikle den nuværende opgaveportefølje, så den understøtter organisationens udviklingsstrategier og programledelse
 • Skabe en fælles tilgang til opgaveløsningen, som både styrker både effektivitet og kvalitet i arbejdet - og medarbejdernes trivsel
 • Sikre en klar planlægning, prioritering og styring af sekretariatets opgaveløsning
 • Kvalitetsudvikle og understøtte eksekvering af strategiske og tværgående projekter
 • Bistå organisationen i at arbejde i helheder og i koordinerede udviklings- og implementeringsprocesser
 • Sikre høj kvalitet og effektivitet i dagsordenproduktionen til den politiske og administrative ledelse og holde overblik over sagsgange og fremdrift
 • Understøtte en professionel og ensartet betjening af de politiske udvalg og understøtte klare og effektive politiske processer
 • Implementere og videreudvikle funktionsbeskrivelsen for Nexus-organisationen. 
 • Understøtte og udvikle medarbejderne og skabe synergi, samarbejde og fællesskabsfølelse på tværs af kompetenceområder.
Som leder af sekretariatet indgår du også selv sekretariatets opgaveløsning.

Dine erfaringer og kvalifikationer
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner. Dine tidligere erfaringer med betjening og servicering af en politisk ledet organisation, fx fra en kommune, har givet dig en god fornemmelse for politiske og administrative beslutningsprocesser og gør dig i stand til at sikre en effektiv og professionel betjening af de forskellige interne og eksterne samarbejdspartnere.  

Med din relevante akademiske baggrund har du en systematisk, analytisk og strategisk tilgang til opgaverne. Du har ledelseserfaring eller et tydeligt demonstreret talent for ledelse som projektleder, chefkonsulent eller lign. Du trives i et ledelsesjob med opgaver og projekter, der er højt prioriterede, og som af og til haster. Vi forventer, at du:
 • Har en naturlig gennemslagskraft og kan skabe tydelighed om mål, retning og prioriteringer
 • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • Har overblik over komplekse opgaver og problemstillinger
 • Har stærke analytiske kompetencer og kan udfordre ledelsen og understøtte kvaliteten af de beslutninger, der skal træffes
 • Har en veludbygget værktøjskasse til professionelt at drive strategi- og forandringsprocesser.
 • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – og med blik for målgruppen
 • Kan bevare overblikket – også når det går stærkt
 • Evner at være tovholder/projektleder på forskellige typer af opgaver
 • Kan lytte, motivere, uddelegere, prioritere og understøtte den enkelte medarbejder med samtidigt blik for den områdets samlede udvikling.
 • Har stærke samarbejdskompetencer – synlig, åben, serviceminded, inddragende og dialogskabende.
Kort om os
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Fra januar 2020 indførte Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Voksen- og Sundhedsservice er en af 4 forvaltninger, der består af ca. 2.000 medarbejdere. Forvaltningen er organiseret i 3 fagområder: Sundhed og forebyggelse, Handicap og Psykiatri og Senior og Rehabilitering. Sekretariatet servicerer alle 3 fagområder og løser desuden opgaver, der relaterer sig til det regionale sundhedssamarbejde, partnerskaber og samarbejde med frivillige og interesseorganisationer.

Link til Haderslev Kommune som arbejdsplads her

Link til organisationsdiagram her

Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag med en engageret og fagligt stærk personalegruppe. Du får gode muligheder for både at udvikle dig og præge din egen hverdag i en afdeling i konstant udvikling.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt
1. juni 2020 eller tidligere, hvis du har mulighed for det.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig afdelingschef for Senior og Rehabilitering i Haderslev Kommune, Louise Thule Christensen tlf.: 30 24 47 94, mail: louch@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via linket ”Send ansøgning”, senest  13. april 2020.
Grundet den situation Corona har skabt i vores samfund, har vi valgt at udskyde ansøgningsfristen til den 13. april 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.