Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatsmedarbejdere til Ingeniørområdet

Faculty of Technical Sciences har pr. 1. januar 2021 oprettet fire nye ingeniørinstitutter, med en fokuseret ingeniørprofil og stærke faglige enheder. De fire nye institutter skal sikre styrket samarbejde omkring uddannelse, forskning og udvikling, samt styrke og samle de faglige miljøer.

Vi søger tre nye sekretariatsmedarbejdere på fuld tid til ingeniørsatsningen, fordelt på Institut for Bio- og Kemiteknologi, Institut for Byggeri og Bygningsdesign og Institut for Elektro- og Computerteknologi med ansættelsesstart den 1. maj 2021.

De fire institutsekretariater i ingeniørsatsningen arbejder tæt sammen. Vi sikrer den administrative understøttelse af forsknings- og uddannelsesområdet samt i forhold til ledelse, medarbejdere og fakultet, og vi er omdrejningspunktet for mange typer af henvendelser og opgaver. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt, og vi har en uformel og venskabelig omgangstone.

Arbejdsopgaver
Du vil få en række faste opgaver og ansvarsområder. Herudover vil der være løbende ad hoc opgaver og praktiske opgaver i mindre omfang.

Institut for Bio- og Kemiteknologi søger en person, der kan varetage rollen som superbruger på vores journalsystem, dvs. være ansvarlig for kvaliteten af journaliserede dokumenter i ESDH-systemet, bidrage til kortlægning af arbejdsgange og processer på fakultetet, undervisning af instituttets medarbejdere i systemet, sikre daglig drift af systemet mm.
Derudover skal vores nye kollega også varetage administrativ bistand til uddannelsesområdet, f.eks. som sekretær for udvalg, support til ledelsen, håndtering af fortrolighedsaftaler for studerende, koordinering af arrangementer mm. samt varetage administrative opgaver i forbindelse med ph.d.-området, hvor du bl.a. skal fungere som bindeled mellem instituttet og fakultetets ph.d. skole, være sekretær for instituttets ph.d. udvalg, yde support til arrangementer for ph.d. studerende, organisere ph.d. forsvar mm.

Institut for Byggeri og Bygningsdesign søger en person, der kan varetage rollen som superbruger på instituttets journalsystem (se beskrivelse ovenfor). Derudover skal vores nye kollega bl.a. varetage ansættelse og afregning af timelønnede (deltidsundervisere og studentermedhjælpere), fraværsregistrering, bidrage til udarbejdelse af arbejdsprocesser vedrørende håndtering af ferie samt koordinere ophold for instituttets gæsteforskere og gæstestuderende fra udlandet.

Institut for Elektro- og Computerteknologi søger en person, der kan varetage rollen som superbruger på vores udgiftsafregningssystem, dvs. være ansvarlig for at instituttets rejseafregninger bliver afregnet og varemodtage fakturaer. Derudover skal vores nye kollega bl.a. varetage ansættelse og afregning af timelønnede (deltidsundervisere og studentermedhjælpere), udføre administrative opgaver for en af vores sektionsledere mm.

Der vil foregå løbende oplæring i opgaverne på tværs af de fire ingeniørinstitutter.

Personlige kompetencer
Som person arbejder du med en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar. Det er vigtigt, at du trives med en stor grad af administrative driftsopgaver, og at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med dine kolleger om at løse opgaver. Du arbejder struktureret og proaktivt og får fulgt dine opgaver til dørs på en kvalitetsbevidst og serviceminded facon. Du har en imødekommende og positiv tilgang til det at yde administrativ service og nyder at have mange samarbejdspartnere og opgaver i spil på én gang.

Vi lægger vægt på, at vores nye kolleger er omstillingsparate, da der løbende vil være ændringer i opgaveporteføljen.

Faglige kompetencer
Du er flydende i engelsk både mundtligt og skriftligt, og du er tryg ved at deltage i møder der afholdes på engelsk, kan skrive referater, instruktioner osv. på engelsk samt eventuelt varetage oversættelse og korrekturopgaver i mindre omfang.
Du kan løse administrative og praktiske opgaver på lige fod med sekretariatets øvrige ansatte, dvs. bidrage til at skabe et sekretariat, som vurderes meget højt performende af instituttets medarbejdere og sikre sammenhæng og koordinering internt i instituttet såvel som på tværs af de fire ingeniørinstitutter.
Derudover vil det være en fordel, at du ser IT-systemer som et naturligt værktøj i hverdagen. Vi arbejder f.eks. med systemerne WorkZone, Excel, RejsUd, AU Timeløn med mere.
Du har desuden en relevant uddannelsesbaggrund og gerne erfaring fra universitetsområdet og/eller erfaring med administrativ betjening.

Formalia
Du vil blive en del af instituttets sekretariat og refererer til sekretariatslederen. Tjenestested vil være på instituttets adresser i Aarhus.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC- eller HK-overenskomsten.

Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 10 og eventuelle 2. samtaler vil ligge i uge 11. Vi vil benytte personlighedstests i forbindelse med 2. samtale.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingerne i Institut for Bio- og Kemiteknologi og Institut for Byggeri og Bygningsdesign er du velkommen til at kontakte konstitueret sekretariatsleder Anja Torup Hansen på 25370837 / anja.toruphansen@bce.au.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen i Institut for Elektro- og Computerteknologi er du velkommen til at kontakte konstitueret sekretariatsleder Camilla Mikkelsen på 51442671 / cammik@ece.au.dk

Bemærk, at vi holder vinterferie i uge 7, hvorfor du ikke kan forvente svar her.

Om os
Institut for Bio- og Kemiteknologi
Institut for Bio- og Kemiteknologi har et veletableret samarbejde med branchens forskellige aktører og et voksende internationalt forskningsmiljø. Biologisk og kemisk ingeniørvirksomhed har fokus på udvikling og forskning inden for levende systemer og organismers biologi og på effektiv produktion og transformation af kemikalier, materialer og energi.
Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsaktiviteter omfatter industriel bioteknologi, fødevareteknologi, miljøteknologi, materialer og polymerkemi, medicinsk bioteknologi, elektrokemisk teknologi og procesteknologi.
Du kan læse mere om instituttet her: BCE

Institut for Byggeri og Bygningsdesign
Institut for Byggeri og Bygningsdesign anvender klassiske tekniske- og naturvidenskabelige discipliner inden for bygningsværker, hvor både bæredygtighed og digitale muligheder er i fokus. Instituttet er kendetegnet ved et fokus på design, konstruktion og vedligeholdelse af det fysiske og naturligt opståede miljø og på at udvikle principper og teknologier til brug inden for bygningsdesign.
Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsprojekter omfatter blandt andet områderne bygnings- og anlægskonstruktion, bygningsdesign, bygningsfysik, bygningsdesign, bygningskonstruktion, byggeproduktion, socio-teknologisk design, konstruktionsmaterialer, geoteknik, bygningsmekanik, energi og indeklima, infrastruktur samt miljø og klimatilpasning.
Du kan læse mere om instituttet her: CAE

Institut for Elektro- og Computerteknologi
Institut for Elektro- og computerteknologi beskæftiger sig med forskning inden for de hardware- og softwareteknologier, der spiller en stor rolle i defineringen af det moderne samfund, dets digitalisering og menneskets ageren heri. Instituttet bygger på forsknings- og udviklingsmiljøer med høj international konkurrencedygtighed.
Instituttet uddanner både diplom- og civilingeniører. Instituttets forsknings- og udviklingsaktiviteter omfatter kommunikation og netværk, kontrol og automatisering, fotonik, signalbehandling, software- og IT-systemer, robotteknologi, medicinsk teknologi, sundhedsteknologi, elektrisk energiteknologi samt akustik og lydteknologi.
Du kan læse mere om instituttet her: ECE

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten eller Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.