Sektionschef, der hviler i sin juridiske metode

Indkøb af kampfly, kampvogne, militært materiel er blandt de områder, som juridisk lander i Juridisk Afdeling, med købsvolumen for 6,5 milliarder kr. årligt. Juridisk Afdeling understøtter Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Kunne du tænke dig en indflydelsesrig lederstilling i et fagligt specialiseret og juridisk krævende miljø? Så er du måske den nye Sektionschef til FMI i Ballerup

Om os

Du bliver en del af chefgruppen i Juridisk Afdeling, som består af Chef for Juridisk Afdeling og yderligere en Sektionschef. Juridisk Afdeling er i FMI ansvarlig for den juridiske styring, det juridiske tilsyn og den juridiske gennemførsel af anskaffelser over tærskelværdierne ved bl.a. udbud af kontrakter for større engangsanskaffelser og rammeaftaler over 150 mio. kr.

Juridisk Afdeling yder juridisk rådgivning i forbindelse med indkøb til hele Forsvaret, herunder Flyvevåbnet, Søværnet, Hæren og koncernfælles IT. Størrelsen af FMI’s indkøbsvolumen er ca. 6,5 mia. kr. årligt.

Hertil bidrages med juridiske analyser og strategisk valg af lovlig anskaffelseshjemmel under Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet og Udbudsloven, samt etablering og gennemførsel af juridisk risikostyring i FMI.

Juridisk Afdeling består af 30 specialiserede juridiske medarbejdere, hvor antallet forventes stærkt stigende i løbet af 2018. Afdelingen behandler løbende ca. 160 sager og årligt ca. 450.

Afdelingen er opbygget med to juridiske tværgående koordinatorer og en Junior Fagchef fordelt på hver enkelt underliggende 6 store Kompetencecentre, som dækker de juridiske specialer.

Gode muligheder for kompetenceudvikling og ledelsesmæssige udfordringer.

Juridisk afdeling har en klar og ambitiøs vision om at være de bedste i staten inden for deres område.

Du bliver del af et rutineret og kompetent ledelsesteam, der har ansvar for videreudvikling og motivering af afdelingens Udbudsjurister og IT-Udbudsjurister.

Juridisk afdeling ligger blandt de højeste i medarbejdertilfredshed målt på tværs af FMI, hvilket naturligvis også er den fremadrettede ledelsesmæssige ambition.

Som nyansat tilbydes du et solidt introprogram. Alle deltager i et systematisk uddannelsesprogram med gode muligheder for videreuddannelse – det er faktisk en pligt, at alle udvikler og dygtiggør sig i et meget fagligt miljø.

Samtidig understøtter du som leder et allerede ganske socialt team.

Om stillingen

Overordnet juridisk fagansvar.

Du vil fungere som overordnet juridisk fagansvarlig for afdelingens medarbejdere. Du arbejder i et tæt samarbejde med den sektionschef, som er overordnet ansvarlig for afdelingens medarbejdere i forhold til forretningsudvikling og strategisk styring.

Du udfører strategisk ledelse samt daglig ledelse med afsæt i en motiverende og engagerende personale-ledelse. Sammen med Junior Fagcheferne er du den toneangivende for at sætte den juridiske linje.

Herudover består rollen i:
- Sikre compliance, ved løbende opfølgning på erfaringer og omsætte disse til styringsmæssige tiltag
- Sikre vidensdeling og faglig tænkning på tværs af Juridisk Afdeling
- Kvalitetssikre og godkende juridiske analyser op til et vist niveau og størrelse
- Juridiske tilsyn samt generelle notater
- Løbende vurdere behovet for bl.a. juridisk undervisning, nyt forvaltningsgrundlag og juridisk responsa
- Deltagelse i netværksmøder samt møder med interne og eksterne samarbejdspartnere fx Kammeradvokaten, den kommercielle Indkøbsafdeling og den materielfaglige del af FMI

Du arbejder målrettet for at sikre, at alle de juridiske medarbejdere kender målene og kravene til såvel eget arbejde som Juridisk Afdeling. Du engagerer dig i og udfordrer de faglige overvejelser, med målet at sikre en løbende kompetenceudvikling i hele afdelingen.

Om dig

Den ideelle kandidat kan genkende sig selv i følgende profil:

Du er uddannet Cand.jur. med tung teoretisk og praktisk erfaring med udbudsretten, hvor du tidligere selv har været gennemførende på udbud.

Du hviler i din juridiske metode, som bliver dit afsæt, når du påtager dig fagansvaret.

Din erfaring danner rammen for naturligt at påtage dig rollen som Sektionschef, hvor du forstår vigtigheden af handlekraft, gode relationer og troværdighed.

Vi forventer, at det falder dig naturligt at:
- Vejlede og rådgive medarbejdere
- Være tilstede i en nærværende og uddelegerende ledelsesrolle
- Besidde faglig og personlig ordentlighed
- Bidrage med engagement, humor og støtte op om den uformelle tone

Du er en afslutter af natur – har du grebet bolden dribler du den naturligt i mål. Du kommunikerer professionelt på både dansk og engelsk.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som chefkonsulent og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

FMI tilbyder således en konkurrencedygtig lønpakke inkl. attraktiv pensionsordning. Desuden rigtig gode videre kompetenceudviklingsmuligheder.

Kandidater skal kunne sikkerhedsgodkendes i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Interesseret?
Søg stillingen via Hartmanns ved at klippe linket ind i browser: https://hartmanns.dk/jobs/sektionschef-der-hviler-i-sin-juridiske-metode

Herefter kan du klikke på ansøgerknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Betina Dress Knøfler (mobil 4121 1358 / Betina.Knoefler@hartmanns.dk) eller Mads Jakobsen (mobil 4121 1326 / mads.jakobsen@hartmanns.dk).
Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Der er ansøgningsfrist den 28. februar 2018. Samtaler afholdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren IT-Udbudsjurist, der motiveres af de store aftaler

Civile stillinger

Albertslund
Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solid erfaring, når det kommer til udbudsret af IT-anskaffelser? Kan du rådgive om kontrakttyper, når en samlet volumen på 6,5 milliarder kr. årligt aktiveres inden for bl.a. IT? Så er jobbet som IT-udbudsjur...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren udbudsjurist til Danmarks største købsvolumen

Civile stillinger

Albertslund
Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solide kompetencer inden for udbudsret? Vil du være medansvarlig for at udbyde for 6,5 milliarder kr. årligt og motiveres du af muligheden for kompetenceudvikling? Så er jobbet som udbudsjurist i juridisk afd...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Jurist med interesse for databeskyttelse og kontrakter

Koncern IT

Brøndby
Rigspolitiet, Koncern IT, HvidovreI politiet behandler vi mange personoplysninger som led i løsningen af vores opgaver. Vil du være med til at sikre, at vi fortsat møder vores forpligtelser i den forbindelse? Som databeskyttelsesjurist er du fortrol...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Jurist til brancheorganisation for virksomheder på det sociale område

LOS - De private sociale tilbud

Høje-Taastrup
LOS - De private sociale tilbud har som mission at styrke private sociale tilbuds driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark.Vi søger en jurist til vores hovedkontor i Taastrup til medlemsråd...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Jurister til afdelingen Udbud og Kontraktstyring i Koncern IT

Udbud og Kontraktstyring

København
Kunne du tænke dig at arbejde med udbud, forhandling og styring af it-kontrakter i landets største kommune? Vil du være en del af et ambitiøst og engageret team? Om stillingerne Udbud og Kontraktstyring søger to jurister. Vi forventer, at den ene pr...