Sektionschef for fjernbane signaldrift i Banedanmark

Har du en knivskarp forståelse for driftsprocesser og tværfagligt samarbejde i et teknisk miljø?   
 
Så er du måske vores nye sektionschef til Teknik, Strøm og Signal. Sektionen skal varetage idriftsættelse og vedligeholdelse af det nye signalsystem (ERTMS) på fjernbanen i Banedanmark. 
 
Central rolle med fokus på fremtidens signalsystemer til togdrift 
 
Strøm og Signal består af 5 fagområder, hvoraf sektionen for nye fjernbanesignalsystemer er den ene. Sektionen skal varetage en central rolle i forbindelse med idriftsættelse af det nye ERTMS. Du får til opgave at opbygge en ny afdeling med to teams og et antal dedikerede medarbejdere, der arbejder selvstændigt og professionelt med deres fagområde. Kompetencerne spænder vidt fra medarbejdere med stor erfaring og anciennitet til yngre.  
 
Som sektionschef varetager du det overordnede ansvar for at sektionen bygges op med de rette kompetencer og får implementeret drifts-, system og vedligeholdelsesprocesser for de nye togsignalsystemer der pt. er i test. Du skaber rammerne for at dine ledere og medarbejdere kan nå deres mål, og for at området og sektionen udvikler sig strategisk i den rigtige retning mod fremtidens jernbane. Du får et meget tæt samarbejde med Banedanmarks signalprogram, som er ansvarlig for at udvikle den nye signalløsning til fjernbanen. 
 
Du bliver en del af Områdeledelsen i Strøm og Signal, som består af 5 sektionschefer og områdechefen. Sektionen er nyetableret med en sammensætning af medarbejdere fra forskellige teams, så der er alle muligheder for at skabe en ny kultur.  
 
 
Området Strøm og Signal blev etableret fra starten af 2017 og har siden været i stor vækst. Fokus er på opbygning af drifts- og vedligeholdelsesprocesser og på at køre projekter indenfor Teknisk infrastruktur, kørestrøm og nye signalsystemer. 
 
Banedanmark er en del af Regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser, og derfor vil dit arbejdssted flytte fra København til Ringsted ved udgangen af 2019. 
 
Faglighed og ledelse
 
Du har en videregående uddannelse - f.eks. som eks. Cand.merc., Ingeniør eller lign. Det er vigtigt, at du har indsigt og interesse i projekt og driftstankegangen, og vi ser gerne, at du har ledelseserfaringen med at opbygge nye afdelinger og teams med succes.  
 
Du brænder for at engagere dine kollegaer, ledere og medarbejdere i at nå deres mål, og formår at udøve anerkendende, synlig og resultatorienteret ledelse 
 
Banedanmark drives i høj grad af medarbejdernes tekniske indsigt, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at sætte dig ind i tekniske sammenhænge og med at formidle problemstillinger klart.  
 
For at få succes i rollen forestiller vi os, at du er åben og imødekommende af natur, analytisk og motiverende og resultatorienteret leder. Du kommunikerer klart og med gennemslagskraft, ligesom du besidder evnen til at lede på alle niveauer.   
 
Løn 
Du ansættes efter gældende overenskomst og tiltræder en stilling i lønramme 36 og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Områdechef Morten Buur. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Miljø- og Fødevareministeriet søger en afdelingschef

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

København
Vil du være med til at fremme et grønt Danmark og samtidig udvikle nogle af de erhverv, der skaber vækst og arbejdspladser? Og er du en analytisk knivskarp og erfaren leder med gode samarbejdsevner? Så kan det være dig, der skal have jobbet.Organise...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Head of the Business IT Department at the IT University of Copenhagen (reannouncement)

IT-Universitetet i København

København
The IT University of Copenhagen is seeking a Head of Department for its Business IT Department. The IT University has a multidisciplinary research environment with faculty, centers, groups, projects, and PhD students from many different IT research ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Cheføkonom til DA

Arbejdsmarkedsanalyse

København
Cheføkonom til DA Har du flair for tal og kommunikation? DA søger en leder til Arbejdsmarkedsanalyse, som med høj faglighed og personlig gennemslagskraft kan understøtte DA s arbejde. Hvad skal du arbejde med Du skal lede og udvikle syv dedikerede ø...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingsleder til Københavns Borgerservice

Københavns Borgerservice

Kan du sætte fokus på borgerne, styrke digital udvikling og service i forhold til Borgerservice både på myndighedsopgaver og de mange andre services, vi tilbyder for at gøre livet nemmere for københavnerne? Trives du med at lede forandringer, er du ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagogisk afdelingsleder til Frederiksgård Skole/KKFO

Frederiksgård Skole

Vi søger en afdelingsleder, der kan understøtte arbejdet med læring af normaltbegavede elever med autisme og ADHD og er parat til at stå i spidsen for at videreudvikle Frederiksgård Skole KKFO, både autismefagligt, skolefagligt og socialpædagogisk. ...