Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionschef til Organisations- og Ledelsesudvikling i Banedanmarks HR-division

Er du interesseret i at arbejde med organisations- og ledelsesudvikling i en af Danmarks mest spændende organisationer? Vil du lede en sektion af super dygtige og kompetente medarbejdere? Så er du måske vores nye sektionschef for sektionen Organisations- og Ledelsesudvikling.


Organisations- og Ledelsesudvikling

I sektionen Organisation- og Ledelsesudvikling søger vi en sektionschef, som vil være med til at hjælpe forretningen med at transformere Banedanmark således, at Banedanmarks strategi realiseres.

Sektionen er en del af området HR Udvikling, der er en del af HR-divisionen med godt 95 medarbejdere. Sektionens opgave er at udvikle og drive strategiske initiativer samt understøtte organisationen i at nå sine mål. Dette sker gennem en høj grad af forretningsforståelse, en vilje til at yde maksimal service til forretningen og med en forståelse for god myndighedskultur.

Sektionens kerneopgaver er:

  • Ledelsesudvikling
  • Organisationsudvikling
  • Understøttelse af organisationens arbejde med systematisk målstyring – heriblandt tavlemøder
  • Strategisk kompetenceudvikling
  • Konsulentopgaver ude i forretning
  • Facilitering og procesarbejde
  • HR-processer som klimamåling, udviklingssamtaler mv.
  • Transformationsunderstøttelse
Sektionen arbejder i forbindelse med opgaveløsningen tæt sammen med HR-partnerne og resten af HR.


Om stillingen

Du bliver leder for cirka 7 medarbejdere, der med forskellig baggrund udgør en rigtig dygtig, engageret og kompetent gruppe, der alle brænder for ledelse, organisationsudvikling og Banedanmark. Vi værdsætter en uformel omgangstone og sætter en ære i at løse vores opgaver med en høj grad af faglighed. Du vil skulle referere til områdechefen for HR Udvikling, som du vil skulle danne makkerskab med i forhold til nogen af sektionens opgaven. På andre opgaver vil der være et stort og selvstændigt handle- og ledelsesrum. Du vil indgå i en områdeledergruppe, som udover dig og områdechefen består af lederen for Arbejdsmiljøsektionen og lederen for Rekrutteringsteamet. Du vil ligeledes blive en del af den samlede ledergruppe i HR. Begge steder skal du bidrage til, at HR Divisionen og det samlede Banedanmark lykkes.


Om dig som leder

Vi forventer, at du har ledererfaring og har dokumenterede resultater, som peger ind i sektionens kerneopgaver. Hvis ikke du har været leder af en lignende funktion, har du som minimum stærk faglig viden og erfaring med sektionens arbejdsområder. I dit lederskab drives du af opgaven og af at gøre en forskel i store komplekse organisationer, men du skal også kunne sikre samt skabe en god og velfungerende arbejdsplads, hvor det er sjovt og rart at gå på arbejde.

Det er vigtigt, at du er strategisk tænkende og evner at omsætte dette til praksis i forbindelse med sektionens opgaveløsning. Du skal kunne sætte dig ind i sektionens bidrag til andres mål og understøtte at sektionen tager fælles ansvar for disse, - sagt med andre ord du skal have et udpræget blik for helheden og evne at bidrage til denne.

Du er tydelig og rammesættende i dit lederskab, og du skal evne at agere på alle niveauer i store organisationer samt være villig til at tage ansvar for det samlede resultat. Du skal ligeledes selv kunne finde motivation i samt kunne motivere dine medarbejdere i en til tider kompleks hverdag præget af høje organisatoriske ambitioner, hvor vi udover ansvar også vægter respekt og tillid højt.

Det er derudover vigtigt, at du evner at skabe gode relationer såvel internt i HR som i resten af organisationen, og at du er struktureret og initiativrig. Derudover er det en forudsætning, at du har en relevant akademisk uddannelse.

Løn

Du ansættes som sektionschef i henhold til AC-overenskomsten som chefkonsulent med personaleledelse, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.
Der vil være mulighed for evt. åremålsansættelse.

Information og ansøgning
Arbejdspladsen er Carsten Niebuhrsgade 43, 1577 København K. Du kan læse mere om os på www.banedanmark.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Mikkel Kreiner-Møller på mkml@bane.dk eller tlf. 21274982.

Vi forventer at afholde samtaler 23. og 25. september 2020.


For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.