Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionschef til Strategisk Indkøb & Erstatning

Har du lyst til at sætte dit aftryk på Strategisk Indkøb - herunder bl.a. på Contract Management funktionen hos Danmarks største offentlige bygherre? 
 
Sektionen er en del af Indkøbsområdet. Sektionen består af 11 højtuddannede og motiverede medarbejdere. Otte af disse arbejder med strategisk indkøb og tre med erstatning. Opgaverne med erstatningsret er organiseret med en faglig koordinator i spidsen 
 
Central rolle med fokus på strategi  
Du skal sikre professionel og ensartet kontraktstyring. Dvs. at Banedanmark udbyder kontrakter efter best practice og afprøver nye kontraktformer, for at opnå bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet. Derudover skal du sikre, at vi styrer kontrakten i hele dens levetid.   
 
Sammen med resten af sektionen skal du udvikle metoder for at Banedanmark kan arbejde med systematisk opfølgning på besparelser og gevinster i forbindelse med udbud. 
 
Endelig skal du sikre compliance i alle indkøb. Dvs. at vi sammen med forretningen skal gøre alle vores indkøb udbudsklare, sikre overholdelse af EU’s udbudsregler og anvende statens indkøbsaftaler. 
 
Opgaven løses i tæt samarbejde med organisationen, hvor analyser, markedsafdækning, projektledelse og kompleksitet er nøgleord for opgaveløsningen. Du får afgørende indflydelse på de strategiske beslutninger både i forhold til Banedanmarks indkøbsstrategi, og på hvordan strategi og planer omsættes til konkrete aktiviteter, internt såvel som eksternt. Alt sammen for at sikre bedst mulige ressourceudnyttelse og gevinstoptimering.  
 
Opgaven er startet, men vi er ikke i mål. Vi har brug for, at du er klar til at føre opgaven videre. I samarbejde med resten af Indkøbsområdet, Teknik- og Anlægsdivisionerne skal du og din sektion sikre, at CM tankegang og principper bliver en naturlig del af Banedanmarks varetagelse af rollen som den største offentlige bygherre og infrastrukturforvalter.  
 
En af de første interne opgaver bliver at sikre oprettelse og drift af et tværorganisatorisk CM forum (CMF). CMF skal være omdrejningspunktet for, hvordan der arbejdes med CM i Banedanmark.  
 
I samarbejde med organisationen skal du og din sektion endvidere sikre overensstemmelse mellem Banedanmarks forretningsmæssige behov og lovgivningens krav (compliance). I skal sikre ledelsesinformation i form af complianceopfølgning, analyser og udviklingsopgaver, og I er ansvarlige for den eksterne rapportering til departement og andre myndigheder vedrørende indkøbsområdet. 
 
Du får et tæt samarbejde med hele organisationen. Som en del af ledelsesgruppen i Indkøb får du god mulighed for ledelsesfaglig sparring med cheferne for Operationelt Indkøb hhv. Jura. I det daglige refererer du til områdechefen i Indkøb. 
 
Faglighed & Ledelse  
Uddannelsesmæssigt er du økonom, cand.merc.jur. el. lign. Vi er åbne for, at du kan have en anden uddannelsesmæssig baggrund – men vi forventer, at du har en stærk faglighed og erfaring inden for økonomi og kontrakter. Det er en forudsætning, at du har arbejdet med Contract Management og compliance gerne med dokumenterede resultater. Derudover skal du have ledelseserfaring, kendskab til forandringsledelse. 
 
Du besidder evnen til at skabe gode og vedholdende samarbejdsrelationer i den organisation, du er en del af. Du har skarpe, diplomatiske evner og gennemslagskraft. Din ledelsesstil er motiverende og baseret på tillid og frihed under ansvar. 
 
Du har fokus på målet. Du skaber de optimale rammer for, at dine medarbejdere kan nå målet, og du venter ikke på, at tingene sker af sig selv. Du har erfaring med at kommunikere til både medarbejdere og i den interne ledelsesrapportering.   
Banedanmark har en strategi for data og digitalisering og ser muligheder for at arbejde smartere fremadrettet ved brug af data. Har du erfaring med hvordan data og digitalisering kan anvendes som værktøj, og har du visioner i den retning, kan det blive rigtig spændende. 
 
Løn  
Du tiltræder en stilling, der er klassificeret i lønramme 36, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.  
 
Ansøgning og kontakt  
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt konstitueret områdechef for Indkøb Ole Clemens Petersen.  
 
For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Er du vores kommende succesfulde partner eller leder der vil indtage forretningen i City?

Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech

København
Og er du en fighter ? Så får du nu en enestående mulighed for at drive vores historiske og første butik hos EDC Poul Erik Bech. Som vores succesfulde leder, kommer du til at drive og styrke EDC Poul Erik Bechs første butik på Nørre Voldgade. Vi søge...
Indrykket:9. august 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018

Erfaren afdelingsleder til Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret - Københavns Kommunes største rehabiliteringscenter

Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret N1

Brænder du for personaleledelse? Kan du involvere, sikre følgeskab og fastholde fokus i en omskiftelig dagligdag? Så er du måske den afdelingsleder, vi søger. Om stillingen Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret i Københavns Kommune søger en afdelin...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Teamleder til governance, strategi og informationssikkerhed

Moderniseringsstyrelsen

København
Vil du stå i spidsen for et fagligt bredt team, og være med når vi går forrest og løfter ambitionsniveauet som professionel og effektiv it-organisation? Vi søger en teamleder med flair for strategi, interesse for it og stærke samarbejdsevner. Kom og...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Sektionsledere med stærkt juridisk fundament

RIGSPOLITIET. AFDELING.

København
København, Rigspolitiet, Koncern HR Som sektionsleder i HR Jura eller HR Sygdom og Forsikring har du det overordnede ansvar for drift, styring og udvikling af sektionens faglige områder. Du har et solidt juridisk fundament og evner at give dit team ...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:27. september 2018

Afdelingschef til ledelse og udvikling af Center for Arbejdsliv i departementet

Beskæftigelsesministeriet

København
Har du stærke juridiske og ledelsesmæssige kompetencer? Kan du udvikle og drive komplekse opgaver? Har du politisk flair og har du erfaring med at agere på områder med stor politisk bevågenhed? Så har vi en spændende stilling som afdelingschef i Cen...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:3. oktober 2018