Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder til Socialfaglig Enhed

Brænder du for ledelse, og har du lyst til at stå i spidsen for et område med høj faglighed og mange spændende udviklingsprojekter? Så er stillingen som leder for myndigheden på det specialiserede socialområde for voksne måske noget for dig.

Vi søger en skarp og udviklingsorienteret sektionsleder til Socialfaglig Enhed, Borger- og Socialservice i Hillerød Kommune, da den nuværende leder er blevet ansat som Borger- og Socialchef. Du skal have stærke faglige og tværfaglige kompetencer og evne og lyst til at indgå som en central medspiller i den fortsatte udvikling af det specialiserede socialområde i Hillerød Kommune.

Udvikling og drift
Du vil blive en del af en veldrevet og driftssikker myndighed og en stærk organisation, som har styr på økonomien og fagligheden. Det er et godt fundament, som baner vejen for vores udviklingsplaner. Som en central aktør i denne fortsatte udvikling søger vi en engageret og ambitiøs leder til vores myndighed.

Du vil have ansvaret for den daglige drift og ledelse, og denne del skal optage dig. Du skal kunne prioritere i de mange opgaver, være åben for tæt dialog med sagsbehandlerne samt dagligt kunne træffe fagligt baserede beslutninger i samarbejde med borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du får en bred samarbejdsflade og skal kunne oparbejde en god relation til sektionens mange samarbejdspartnere internt og eksternt.

I Socialfaglig Enhed har vi fokus på at understøtte den enkelte borgers mulighed for at tage ansvar for eget liv, og vi betragter borgeren som en kompetent og afgørende medspiller i løsningen af egne udfordringer. Det betyder at vi skaber løsninger i et respektfyldt samarbejde med både borger og netværk. Vi er med i mange udviklingsprojekter, hvor du som leder har en stor rolle i at gøre os selv og organisationen stærke. Vi er blandt andet optagede af hvordan vi - i samarbejde med Jobcentret, Familie og Sundhed samt Ældre og Sundhed - kan understøtte ”Ét liv – én plan” i et tæt samarbejde med den enkelte borger. Derudover har vi et kontinuerligt fokus på et budget i balance, hvilket er en løbende og nærværende udfordring på området.

Vores forventninger til dig
Du er åben og anerkendende i din tilgang til arbejdet og har en tydelig ledelsesstil. Du vil indgå i områdets ledergruppe, der arbejder strategisk med ledelse og udvikling af organisationen samt have Borger- og Socialchefen som tæt sparringspartner. Vi ser gerne, at du har en lederuddannelse.

Vi forventer, at du

  • har erfaring med socialområdet og kan dokumentere dine tidligere resultater
  • ser dine lederkolleger som sparringspartnere og er med til at søge løsninger på tværs
  • har erfaring med, og er motiveret for, at samarbejde om økonomistyring på et område med et budget på 230 millioner kroner
  • har kompetencer udi, og interesse i, at indgå i og drive udviklingsprojekter både internt og på tværs
  • kan sætte klare mål og skabe tydelig retning
  • kan kommunikere tydeligt, både mundtligt og skriftligt
  • skaber overblik og ro, når der er mange bolde i luften
  • agerer ordentligt og troværdig, så der er sammenhæng mellem ord og handling
  • kan bidrage til videreudviklingen af den høje faglighed og det stærke sammenhold, som eksisterer i sektionen.

Vi kan tilbyde
Vi tilbyder en attraktiv lederstilling i en enhed med engagerede medarbejdere og et godt kollegialt fællesskab. Vi har et velfungerende ledelsesteam, hvor vi vægter samarbejde og god synergi højt. Her er et godt arbejdsmiljø i en organisation med plads til forskelligheder og fokus på arbejdstrivsel.

Om os
Socialfaglig Enhed er en del af det specialiserede voksenområde i Hillerød Kommune. Vi har ansvaret for visitationen af borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og/eller særlige sociale problemer i Hillerød Kommune. Du vil blive leder for 18 engagerede socialfaglige medarbejdere, der arbejder sammen om at skabe løsninger for borgere med forskellige funktionsnedsættelser og udfordringer, handicap, psykiatri og misbrug.

For at sikre bedst mulig dybde i den faglige tilgang er vi inddelt i fire teams, der har hver sin hovedopgave, samtidig med at vi altid samarbejder på tværs, når det giver mening for borgeren. De fire teams som bestrider området er Team Modtager, Team Midlertidig, Team Længerevarende og Team Administrativ samt to misbrugskoordinatorer og en faglig leder. Når vi ellers ikke er hjemsendte på grund af Covid-19 restriktioner, sidder vi i et åbent kontorlandskab på rådhuset og har god sparring og dialog om hverdagens opgaver.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er ledig til besættelse fra 1. marts 2021.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om ny løn.

Vil du vide mere?
Du finder mere information om Hillerød Kommune på kommunens hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte Borger- og Socialchef Tina Lyhne på tlyh@hillerod.dk eller 72 32 33 70 eller faglig leder Elma Kristensen på elkr@hillerod.dk eller 72 32 33 18.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning elektronisk senest 15. januar 2021 kl. 12. Samtaler vil finde sted 19. januar 2021. Anden samtalerunde finder sted 25. januar 2021.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.