Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvkørende service elektriker til virksomhed i Hornslet

Er du en erfaren elektriker der kan arbejde selvstændigt og som nyder en hverdag der aldrig ligner dagen forinden? Så er det dig vi leder efter! Du kan nu blive en del af holdet hos vores virksomhed i Hornslet.

Vi er en servicevirksomhed, som udfører kvalitetsbevidst og professionelt håndværk for såvel private husstande som for små og store erhvervsvirksomheder.
 
Vores virksomhed blev startet den 1. januar 1995. Dengang var kundekredsen hovedsageligt baseret på kunder fra landbruget.I dag har vi, udover landbrug og industri også en stor kundekreds indenfor de private husstande. Vores daglige arbejde spænder vidt –  fra reparationer; vedligeholdelse  og om forandring af installationer over nye installationer i byggeri til løsninger indenfor staldsystemer; staldalarmer og tavlebygning til industrien.Vi spænder vidt og har stor erfaring og ekspertise, hvilket giver vore kunder sikkerhed for et professionelt og veludført stykke arbejde.
 
Vi leder lige nu efter en erfaren elektriker der gerne vil lave spjæld opgaver og være en del af vores team. Det er et krav, at du er faglært elektriker med dansk svendebrev, er serviceminded og at du har et par års erfaring.
Vi tilbyder en løn der forhandles efter dine kvalifikationer. Stillingen er med henblik på fastansættelse, hvis der er et match. Stillingen er med opstart hurtigst muligt. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.
   
Sådan er du:·       

  • Du er faglært elektriker og har erfaring fra faget.     
  • Du har dansk svendebrev 
  • Du er serviceminded og udfører opgaven med et smil
  • Du har kørekort B

Sådan er vi:·       

  • Løn der forhandles efter dine kvalifikationer      
  • Hurtig opstart
  • Varierende opgaver inden for elektrikerfaget

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på job@kandidaterne.dk eller +45 5376917. Husk at vedhæfte reference nummer: 126355

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.