Selvkørende VVS'er søges i Odense til service og projekter på hele Fyn

Selvkørende VVS’er søges i Odense

Da der er godt gang i forretningen, og vi løber stærkt for at nå alle vores spændende opgaver, søger jeg en ekstra arbejdsom, selvkørende VVS’er med opstart snarest muligt. Du kommer til at indgå i et team, som ud over mig består af en svend og en lærling.

Jobbeskrivelse

Som VVS’er hos Falch VVS Teknik vil du få en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver vil være at arbejde på serviceopgaver og mindre projekter for både privat- og erhvervskunder. Vi holder til i Odense, men kører rundt på hele Fyn og har enkelte opgaver på Sjælland og i det sydfynske øhav. Da der kommer arbejde ind fra mange forskellige områder, søger jeg en VVS’er, som kan tage ansvar for egne opgaver, og som jeg kan være tryg ved at sende ud på egen hånd. Du kommer derfor også til at få egen, fuldt udstyret bil til rådighed.

Faglig profil

Du er som minimum uddannet VVS-montør, og energi specialist vil være en fordel. Du har gerne et par års erfaring inden for branchen, så du er klar til at køre på egen hånd. Du er ansvarsbevidst og kan lide at arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. Du ser detaljerne, der hvor du er ude, og gør en ekstra indsats, for at levere en flot finish, som du kan være stolt af.

Kvalifikationer

  • Du er som minimum uddannet VVS-montør
  • Er kvalitetsbevidst og service-minded
  • Har gode tekniske, faglige og sociale kompetence
  • Kan skabe merværdi for eksisterende samt kommende kunder
  • Kendskab og erfaring med blik eller energi er en fordel, men ikke et krav

Personlig Profil

Den ideelle kandidat er en kvalitetsbevidst person med en god arbejdsmoral, som trives i et job med højt arbejdstempo og som selvstændigt kan planlægge og gennemføre arbejdet inden for de givne deadlines.

Som person er du selvkørende, og det er vigtigt, at du har mulighed for og lyst til at yde en ekstra indsats, når der er deadlines, som skal overholde. Du er i stand til at sælge dig selv ude hos kunderne, og selv skaffe yderligere opgaver ind. Du formår at skabe en god stemning, der hvor du kommer ud, og efterlader et godt indtryk ved bl.a. at rydde op efter dig selv.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til kontor@falchvvsteknik.dk hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, arbejdsopgaverne eller andet, er du velkommen til at kontakte mig på telefon +45 60375521.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning og til at byde en ny kollega velkommen.

 

Mvh Michael Falch, Falch VVS Teknik


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.