Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig Ekstern Sælger søges til Ahlsell i Kolding/Aarhus


For Ahlsell søger vi en ny dynamisk Ekstern Sælger til området syd for Aarhus.

Ahlsell er den ledende kølegrossist i Danmark med afdelinger i København, Aarhus, Kolding og Aalborg. Vi ønsker at gå foran med fremtidens teknologi, og kan med vores viden og produktkompetence levere markedets bedste produkter indenfor køl.

Til vores afdeling i Kolding eller Aarhus søger vi en engageret og selvstændig Ekstern Sælger, der kan bidrage med at øge vores salg. Du vil primært være ude hos kunderne, men have adgang til kontor både i Kolding og Aarhus. Oplæring foregår fra Aarhus-kontoret de første par måneder, så du lærer firmaet og produkterne at kende.Arbejdsopgaver:


 • Opsøgende salg til både nye og eksisterende kunder, samt besøg af disse.

 • Projektsalg

 • Tilbudsgivning og gennemgang af tilbud

 • Teknisk support, rådgivning samt beregninger • Kvalifikationer:

  Vi søger en Ekstern Sælger der er åben, udadvendt og samtidig discipliceret.

  Det er et krav, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg, og har været vant til at styre dine kundebesøg og budgetter selvstændigt.

  Du har kunden i fokus, således at du på bedste vis kan sælge og præsentere vores produkter - samt ved hvad der skal til - for at lukke ordren. Du er typen som har øje for, at alle bliver tilfredse.  Som person er du:

 • I besiddelse af et højt energiniveau og er målrettet

 • Selvstændig og struktureret

 • Kvalitetsbevidst og ønsker at følge vores værdier som er: Enkelthed, åbenhed og ansvarlighed. • Vi tilbyder:

  I Ahlsell vil du få en inspirerende og afvekslende arbejdsdag med gode og engagerede kollegaer. Vi har en uformel omgangstone og er en virksomhed hvor der er højt til loftet. Din chef sidder fysisk på det Sjællandske hovedkontor, men følger dig tæt - når du har brug for det.

  Vi tilbyder en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring og andre goder såsom mobiltelefon, laptop og firmabilsordning.

  Lønnen og øvrige ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer.

  I rekrutteringsprocessen vil der indgå en personlighedstest.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her