Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig Industritekniker/maskinarbejder med erfaring i pladebearbejdning

Har du lyst til at arbejde på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser og være en del af et velfungerende team i en produktionsvirksomhed i vækst?

 

Hos Mekoprint sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en kultur, hvor ’vi skaber sammen’ som udtrykker det fællesskab, der er hele grundlaget for virksomheden, og den forskel vi gør for vores kunder. Vi har ingen egne produkter, men producerer over 1.000 forskellige opgaver hver uge som er udviklet i samarbejde med vores kunder. Det kan udelukkende lade sig gøre, fordi der er et meget stort engagement baseret på involvering, samarbejde og selvstændighed.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er to år i træk blevet kåret til at være Blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work.

 

 

Stillingen

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kollegaer i afdelingen CNC stans og laserskæring, og vil få selvstændigt ansvar for dine opgaver, som primært består af opstilling og produktion ved:

 

  • Salvagnini SL4 Stans/lasere
  • P4 panelbukker
  • Operatør og gerne programmering på Salvagnini styring

 

Udover disse maskiner vil der være betjening af laserskære, Salvgnini L3 og L5.

Der må i perioder påregnes skiftehold.

 


Din baggrund

Du har erfaring med betjening/kørsel af Salvagnini maskiner og kendskab til Salvagnini styringer.

Derudover har du gode sprogkundskaber i engelsk og besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du er kvalitetsbevidst i både ord og handlinger og løsningsorienteret.

 


Som person

Vi håber, at du kan genkende dig selv i vores værdier som er NYSGERRIG, HANDLEKRAFTIG, ANSVARLIG og AMBITIØS og vi ønsker os en kollega, der er engageret i sit arbejde og har lyst til at indgå i et team, der har stor indflydelse på hverdagen. Du lykkes bedst hos os, hvis du samtidig er selvstændig og generelt kan lide at arbejde effektivt og målrettet. Hvis du samtidig kan bringe godt humør og en god humor med på arbejdet, vil det passe rigtig godt til os.

 


Hvad tilbyder Mekoprint?

Et spændende og alsidigt job, hvor du får mulighed for at præge din arbejdsdag og udvikle dine arbejdsopgaver. Du får et job i en virksomhed, hvor vi har fokus på det hele menneske og respekt for, at der er andet i livet end arbejde.

Mekoprint Mechanics, som vil være dit arbejdssted, udvikler og producerer tyndplade- og fræste metalkabinetter, front­paneler og komponenter inkl. anodisering, lakering og grafisk tryk. Produktionen er fordelt på tre lokationer i Danmark og Polen der supplerer hinanden fra lav til høj volumen og fra lav til høj automatisering.


Dit arbejdsted vil være Mekoprints afdeling i Aalborg, Fåborgvej 15.

 


Ansøgning

Kan du genkende dig selv og vil du være en del af holdet hos Mekoprint Mechanics, så send din ansøgning snarest og 31 maj.

 

For yderligere uddybning af stillingen er du velkommen til at kontakte Team Leader Per Jensen på telefon +45 9936 5634. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her