Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig /medejer/ iværksætter

Går du og drømmer om at være med til at sætte noget i gang, og ser udfordringer som et stort plus, så er det måske dig vi mangler.

Rødkærsbro Paintball er et lille eventfirma, som blev startet på hobbyplan i 2012.

Siden da har der været mange planer og mange ideer, men at nå det hele , sammen med et fuldtidsjob, familie etc, er desværre umuligt.- så derfor prøver vi nu her igennen om det er muligt at finde en der har lyst til at være en del af Rødkærsbro Paintball.

Vi har det hele, grund, bane, tilladelser, udstyr, og ikke mindst omgivelserne til at udvide, men vi mangler en der kan være "frontfigur". Dvs, en der kan noget med markedsføring, og en der kan lide kundekontakt, bla. som instruktør på paintballbanerne, og også gerne med evner inden for IT og hjemmesider.

Er du ærlig og seriøs, så skriv gerne lidt om dig selv.

Bmærk venligst inden at du skriver, at dette ikke er en ansættelse, men at løn/ indtjening, ligsåvel som for mig, også gælder for dig, at det er basseret på den indsats vi begge gør. 

Spørgsmål er altid velkomne

Mvh Kristian

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her