Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og alsidig jurist til søkortkontoret i Geodatastyrelsen

Da vores dygtige jurist har fået nyt job, søger vi i Geodatastyrelsens søkortkontor en ny skarp og selvstændigt arbejdende jurist, der kan håndtere at have mange bolde i luften, men samtidig kan arbejde struktureret og resultatorienteret.

Søkortkontoret er i en rivende udvikling, hvor digitalisering, forandring af arbejdsprocesser og nye teknologiske muligheder fylder i en hverdag, hvor sikker navigation til søs stadig er vores vigtigste prioritet. I denne omstillingsproces har vi brug for en medarbejder med stærke juridiske kompetencer til vores Team Policy, Anvendelse og Projekter, der består af 7 AC’ere og 5 studenter.

Arbejdsopgaver
Dine primære opgaver vil være generel kontraktsudarbejdelse, løbende sagsbehandling af bl.a. reproduktions- og søopmålingstilladelser, lovarbejde og generel departements- og direktionsbetjening.

Søkortområdet er imidlertid kendetegnet ved et forholdsvis kompliceret lovkompleks, bestående af bl.a. FN’s SOLAS-konvention, en række IHO-standarder, EU’s Åbne Data Direktiv og Lov om stedbestemt information. Som den eneste jurist i søkortområdet vil dine arbejdsopgaver derfor komme til at spænde vidt, og to dage vil sjældent være ens.

Herudover forventer vi, at du kan bidrage til opbygning og udvikling af interne arbejdsprocesser og sagsgange samt udarbejdelse af strategiske oplæg, ligesom du også vil få medansvar for koordinering af opgaver til studentermedhjælperne.

Om dig
Først og fremmest forventer vi, at du er resultatorienteret, kan arbejde selvstændigt og udadvendt og brænder for at finde løsninger på komplicerede problemstillinger; gerne med erfaring fra projektledelse. Da der i teamet er mange både interne og eksterne berøringsflader er det dog samtidig afgørende, at du har gode samarbejds- og koordineringsevner, et godt overblik og forståelse for andres fagligheder.

Herudover er det et must, at du har en god politisk forståelse, gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på både dansk og engelsk samt sans for detaljen. I dit daglige arbejde er du omhyggelig, tålmodig og grundig.

Det vil være en klar fordel, hvis du har forudgående kendskab til indgåelse af juridiske kontrakter og samarbejdsaftaler samt forståelse for immaterialret, herunder ophavsret, samt at du kender til den offentlige udbudslovgivning. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med forvaltningsret, herunder gerne problemstillinger med digital offentlig forvaltning.

Vi forestiller os, at du har en juridisk kandidatgrad som enten cand.jur. eller cand.merc.jur. og gerne nogle års erfaring fra f.eks. en anden offentlig styrelse eller fra en virksomhed, der har arbejdet med offentlige myndigheder. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning.

Vi tilbyder
Der er tale om en stilling med stor selvstændighed i et lille dedikeret team med mange interne og eksterne samarbejdsflader. Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår. Herudover ligger Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om GST og vores opgaver på www.gst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby.

Ansøgning og spørgsmål
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte kontorchef Elizabeth Hagemann, telefon 72 54 50 69 eller funktionsleder Katrine Petersen, telefon 72 54 53 11. Bemærk begge holder ferie i uge 29, 30 og 31.

Vi skal have din ansøgning inkl. CV senest søndag den 9. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34/35.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.