Selvstændig og anerkendende pædagog til mindre børnehave

I den selvejende institution Tante Olgas Børnehus er der en stilling ledig som pædagog i børnehaven. Børnehaven har to stuer og er normeret til 40 børn.


Du skal være med til at videreføre en stærk, velfungerende og ambitiøs struktur, og du får rig mulighed for at påvirke indholdet indenfor strukturen.


Stillingen er noget for dig, der er:


Anerkendende. Du kan se bagom barnets adfærd og er derfor i stand til at støtte barnet på den bedste måde. Du evner at påvirke både gruppen og det enkelte barn, så alle kan indgå i fællesskabet. Du har også en tydelig og ligeværdig dialog med forældre og kolleger.


Bevidst om din pædagogiske praksis. Din faglighed slår igennem i samværet med børnene. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab, hvor der er tænkt over tingene. Vi bruger SMITTE modellen når vi køre projekter, men også når der er problemstillinger, vi ønsker at tage hånd om, for eksempel et barn, der ikke trives.


Selvstændig og struktureret. Du får ansvar for selv at forvalte din ugentlige forberedelsestid, hvor du skal skabe fremdrift i opgaverne, eksempelvis arbejdet med projekter og handleplaner. Du kommunikerer planer og hensigter i fx projektarbejde så tydeligt, at kollegerne nemt kan arbejde videre med det, du har forberedt.


Nysgerrig og initiativrig. Du nyder at tage initiativ til voksenstyrede aktiviteter, både planlagte og spontane. Målet i Tante Olga er, at tingene er planlagte. Samtidig går vi op i at give plads og tid til det, som vi kan mærke, optager børnene.


Nærværende og tydelig. Du er god til at være til stede i børnehøjde – også når der er travlt. Du har bogstavelig talt øjenkontakt. Med dit nærvær evner du at styre en børnegruppe, så børnene i kraft af din tydelighed kan navigere trygt inden for rammerne og strukturen. Du gør, lige som os, en dyd ud af ikke at hæve stemmen.


Hvad drømmer vi ellers om?
Vi vil rigtigt gerne have, at du bliver frontløber i arbejdet med enhedsklodser. Med enhedsklodserne ønsker vi at styrke børnenes matematiske forståelse gennem leg. Du skal gå foran, så vi for alvor får udbytte af enhedsklodserne.
Det kunne også være berigende, hvis du kan bidrage med kompetencer inden for rytmik, musik og bevægelseslege. Måske spiller du selv et instrument.


Hvad drømmer du om?
Du drømmer om sammen med gode kolleger at levere kvalificeret pædagogisk arbejde i et børnehus, hvor der er styr på rammerne, og hvor børnene derfor har gode muligheder for at hvile i sig selv.


Din baggrund
Du er uddannet pædagog og har eventuelt en overbygningsuddannelse. Det er ikke så afgørende, hvor mange års erfaring, du har. Det vigtigste er at du er pædagogisk velfunderet, og at du vil det samme som os, så vi sammen kan opretholde og udvikle en høj faglighed til glæde for børnene.


Vil du vide mere?
Først og fremmest er du velkommen til at kontakte leder, Bogga, Tel 52 50 27 90 eller Pædagog Mie Tel 25 94 86 22 for at høre mere om jobbet eller eventuelt aftale et besøg.


Du kan også læse meget mere om Tante Olga, om strukturen og hverdagen på http://www.tanteolgas.dk


Om ansættelsesforløbet
Du søger stillingen ved at sende ansøgning og bilag til tanteolga@mail.dk. Vi skal have din ansøgning senest 1.maj.  Stillingen er ledig allerede, men vi har gode vikarer og venter derfor gerne på at den rette nye kollega.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018