Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og anerkendende pædagog til mindre børnehus

Er du en faglig stærk og selvstændig pædagog, der ønsker at blive en del af et lille børnehus i en selvejende institution, så er det dig, vi mangler! Børnehaven har to stuer og er normeret til 40 børn og vuggestuen er normeret til 25 børn. Vi søger en pædagog til en stilling på 35-37 timer pr. uge i børnehaven, der kan tiltræde snarest muligt. 

Hvem er vi?

Tante Olgas Børnehus er en selvejende institution, hvor nærvær, struktur og fællesskab vægtes højt af både personale, børn og forældre. Vi stræber efter at skabe en hverdag, hvor der er plads til den gode barndom i institutionslivet, og hvor børnene bliver nysgerrige på livet og klogere på sig selv gennem trygge relationer, leg og nærvær. Der er fokus på, at alle børn skal have det sjovt i Tante Olgas Børnehus. Vi ønsker en struktureret hverdag, hvor der er højt til loftet, så der kan arbejdes med at opfylde børnenes behov og skabe de bedst mulige rammer for børnenes individuelle udvikling og fællesskabsfølelse.

Stillingen er noget for dig, der er:

Anerkendende. Du kan se bagom barnets adfærd og er derfor i stand til at støtte barnet på den bedste måde. Du evner at påvirke både gruppen og det enkelte barn, så alle kan indgå i fællesskabet. Du har også en tydelig og ligeværdig dialog med forældre og kolleger.

Bevidst om din pædagogiske praksis. Din faglighed slår igennem i samværet med børnene. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab, hvor der er tænkt over tingene. Vi bruger SMITTE modellen når vi kører projekter, men også når der er problemstillinger, vi ønsker at tage hånd om, for eksempel et barn, der ikke trives.

Selvstændig og struktureret. Du får ansvar for selv at forvalte din ugentlige forberedelsestid, hvor du skal skabe fremdrift i opgaverne, eksempelvis arbejdet med projekter og handleplaner. Du kommunikerer planer og hensigter i fx projektarbejde så tydeligt, at kollegerne nemt kan arbejde videre med det, du har forberedt.

Nysgerrig og initiativrig. Du nyder at tage initiativ til voksenstyrede aktiviteter, både planlagte og spontane. Målet i Tante Olga er, at tingene er planlagte. Samtidig går vi op i at give plads og tid til det, som vi kan mærke, optager børnene.

Nærværende og tydelig. Du er god til at være til stede i børnehøjde – også når der er travlt. Du har bogstavelig talt øjenkontakt. Med dit nærvær evner du at styre en børnegruppe, så børnene i kraft af din tydelighed kan navigere trygt inden for rammerne og strukturen. Du gør, lige som os, en dyd ud af ikke at hæve stemmen.

Hvad drømmer du om?

Du drømmer om sammen med gode kolleger at levere kvalificeret pædagogisk arbejde i et børnehus, hvor der er styr på rammerne, og hvor børnene derfor har gode muligheder for at hvile i sig selv.

Din baggrund

Du er uddannet pædagog, og har gerne nogle års erfaring. Er du nyuddannet er det vigtigste, at du er pædagogisk velfunderet, og at du vil det samme som os, så vi sammen kan opretholde og udvikle en høj faglighed til glæde for børnene.

Løn og ansættelsesforhold: Efter de gældende regler på området.

Vil du vide mere?

Først og fremmest er du velkommen til at kontakte Dorte på tlf.25944660, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 Du kan også læse mere om Tante Olga, om strukturen og hverdagen på www.tanteolgas.dk

Om ansættelsesforløbet

Du søger stillingen ved at sende ansøgning og bilag til ­­­­­IU79@kk.dk. Vi skal have din ansøgning senest 15. januar 2021. Vi holder løbende samtaler. Stillingen er ledig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.