Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og engageret jurist eller AC medarbejder til forskningsområdet

Trives du med ansvar og selvstændig opgavevaretagelse? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at bidrage til den juridiske rådgivning i Region Midtjylland, særligt med din viden inden for forsknings-, sundheds- og databeskyttelsesret? Så er du måske vores nye koordinator/konsulent til forskningsområdet.

I Region Midtjylland har vi et dygtigt og internationalt anerkendt forskningsmiljø i rivende udvikling. Regionen har en række forskningsrelaterede myndighedsopgaver og har herudover en række forpligtelser efter databeskyttelseslovgivningen. Området er reguleret i forskellige love og kan derfor opleves som værende kompleks. Regionen ønsker at styrke den juridiske understøttelse af forskningen, bl.a. i samarbejde med vores forskningsafsnit og Aarhus Universitet. 

Vi søger derfor en selvstændig, dygtig og engageret jurist eller AC medarbejder, der kan indgå i Juridisk Kontors samlede understøttelse af forskningsområdet.
 

Om stillingen

Der er tale om en fast stilling, som pt. er placeret i VEK-sekretariatet. Enheden består i dag af fire jurister og tre sekretærer. Du vil få nært samarbejde med kolleger fra andre enheder i juridisk kontor, som også arbejder med forskningsområdet (f.eks. sundhed og databeskyttelse). Herudover vil der være samarbejdsflader til forskningsmiljøet og andre aktører på forskningsområdet, f.eks. på universiteterne. Det må påregnes, at din arbejdstid bliver delt mellem Regionshuset i Viborg, hvor Juridisk Kontor er fysisk placeret, og i lokaler på Aarhus Universitetshospital.

VEK-sekretariatet er placeret i Juridisk Kontor i Regionssekretariatet, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab bestående af 1 kontorchef, 1 vicekontorchef, 28 jurister, 11 Hk'ere samt 3 studentermedhjælpere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:
 • Koordinerende funktion mellem de juridiske specialer og forskerne
 • Rådgivning og vejledning af forskere om de juridiske anmeldelser/tilladelser/aftaler, som skal udarbejdes i forbindelse med et forskningsprojekt,
 • Udarbejdelse af juridiske køreplaner for forskningsprojekter
 • Tæt samarbejde med hospitalerne, ikke mindst Aarhus Universitetshospital
 • Processtyring og -understøttelse
 • Ad hoc opgaver inden for forskningsområdet

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund, gerne som jurist, og at du er/har:
 • Kendskab til – og eventuelt erfaring inden for – forskningsområdet, herunder til sundhedsområdet og GDPR
 • Teoretisk og metodisk velfunderet således, at du er i stand til at sætte dig hurtigt ind i nye problemstillinger og sammenhænge
 • Gode formulerings- og kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt
 • En positiv og engageret person, som lægger vægt på kvalitet i din opgaveløsning og i den måde, som du når resultaterne på
 • Gode samarbejdsevner og humoristisk sans
 • Fleksibel og kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang
 • Kendskab til arbejdet i et politisk/administrativt system er en fordel

Vi tilbyder
 • Spændende opgaver og ansvar
 • Gode faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder
 • En attraktiv arbejdsplads med gode kolleger
 • Indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde
Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling samt en arbejdsplads med et godt socialt miljø, hvor der samarbejdes med faglig tyngde og godt humør.


Hvem er vi
I Juridisk kontor er vi 44 engagerede ansatte. Vi har et rigtig godt fællesskab og et højt fagligt niveau. Selvom vi har travlt, så har vi det sjovt.

Juridisk kontor er en del af Regionssekretariatet i Region Midtjylland. Regionssekretariatet er en central placeret afdeling med ca. 126 medarbejdere, fordelt på fem kontorer, Råds- og Direktionssekretariatet, Juridisk Kontor, Digital Forvaltning, Intern Service og Patientkontoret.

Regionssekretariatet fungerer som et strategisk og koordinerende bindeled på tværs af organisationen, og som vejlednings- og omvisiteringsfunktion for brugere af sundhedsvæsenet.

Sekretariatet har stor berøring og samarbejde med regionsrådet og hele koncernen, særligt direktionen, den øvrige administration i regionshusene og administrationerne på hospitalerne samt brugere af sundhedsvæsenet.

Du kan læse mere om Regionssekretariatet og Region Midtjylland på www.rm.dk/om-os/organisation/regionssekretariatet/.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg.

Ansøgningsfrist den 14. april 2021.

Samtaler forventes afholdt den 19. og 23. april 2021.

Forventet tiltrædelse snarest eller senest 1. juni 2021.


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Kontorchef Poul Carstensen på 2162 1528 eller vicekontorchef Tina Leutholtz på 2033 0891.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.