Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og engageret VVS-montør søges til Niels Mølgaard A/S

Er du uddannet inden for VVS? Kan du lide at arbejde selvstændigt i en hverdag, hvor to dage ikke er ens? Er du glad for kundekontakt, og kan du lide at udføre mange forskellige opgaver hos alle typer af kunder? Så er det dig, vi søger til Niels Mølgaard A/S i Højbjerg!

 

 

Niels Mølgaard A/S er en af Østjyllands førende specialister inden for VVS, energi og blik. Firmaet er beliggende i det sydlige Aarhus og beskæftiger i dag ca. 10 medarbejdere fordelt på montører og administrativt personale. Vi er Østjyllands førende leverandør af tekniske installationer, og vi kan håndtere alle slags opgaver fra den traditionelle privatkunde til store entrepriser.

 

Stillingen

Vores nuværende VVS-montør går på pension, og vi har derfor brug for en dygtig og passioneret medarbejder til at udføre spændende VVS-opgaver i og omkring Aarhus.

Du bliver en del af et stærkt team med 6 svende og 3 lærlinge, hvor der lægges stor vægt på godt kammeratskab og kollegialt sammenhold. Den gode omgangstone og det stærke samarbejde er essentielt for det gode arbejdsmiljø, som vægtes højt i virksomheden. Virksomheden er kendetegnet ved at have en åben og positiv kultur. Der er kort vej fra idé til handling og mulighed for at præge egne arbejdsopgaver og hverdag.

Som VVS-montør får du en alsidig hverdag med mange varierende opgaver. Du vil primært arbejde med service- og vedligeholdelsesopgaver til privatpersoner og boligforeninger, men du vil også komme i berøring med renoverings- og ombygningsopgaver, energirenoveringer samt mindre entrepriser i Aarhus og omegn. Du kører enten ud hjemmefra eller fra kontoret i Højbjerg til de 4-500 lejemål, vi servicerer i Aarhus og omegn.

 

Hvem er du?

Som VVS-montør er du dedikeret i dit arbejde, og du sætter en ære i at udføre dine arbejdsopgaver til punkt og prikke. Du er god til at arbejde selvstændigt og forstår at prioritere dine arbejdsopgaver. Du bevarer nemt overblikket i pressede situationer, er gerne udadvendt som person samt forstår, hvad det vil sige at yde en god service til kunder og samarbejdspartnere.

Dertil skal du:

  • Være faglært inden for VVS
  • Have som minimum 2 års erfaring med service- eller vedligeholdelsesopgaver inden for VVS
  • Have kørekort til personbil

 

Virksomheden tilbyder

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst med en flad organisation og åben dialog. Virksomheden bærer præg af et godt socialt sammenhold med sociale arrangementer – sommerfest, julefrokost og fyraftensmøder med fagligt indhold.

Virksomheden lægger stor vægt på faglighed og udviklingsmuligheder, og derfor tilbydes medarbejderne løbende at dygtiggøre sig gennem kurser og relevante ekstrauddannelser.

Du tilbydes en fast stilling med en attraktiv lønpakke samt smartphone og firmabil med eget grej.

 

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Niels Mølgaard A/S, og er du interesseret i at søge en af disse spændende stillinger, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på +45 3085 1293 

 

Om virksomheden

Niels Mølgaard A/S blev etableret i 1984 og har som dynamisk, familieejet virksomhed udviklet sig til i dag at være en af Østjyllands førende specialister inden for VVS, energi og blik. Firmaet er beliggende i det sydlige Aarhus på Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg og beskæftiger i dag ca. 10 medarbejdere fordelt på montører, servicechef og administrativt personale. Under samme tag er samlet søsterselskaberne NMG Gruppen, der beskæftiger sig med ejendomsadministration samt VVS-shoppen.dk, der tilbyder online salg af VVS-artikler.

Vi arbejder med opgaver helt fra den traditionelle privatkunde til komplicerede entrepriser. Hos Niels Mølgaard A/S tager vi vores faglighed seriøst. Vi gør tingene ordentligt og håndhæver de håndværksmæssige traditioner, og alle medarbejdere i Niels Mølgaard A/S modtager løbende fagrelevante kurser og uddannelser.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.