Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og serviceminded kundeservicemedarbejder

Om jobbet 
Dit ansvarsområde vil være håndtering af kundehenvendelser af enhver karakter fra A-Z, og du skal yde en engageret og serviceminded kundeservice, hvor det er et succeskriterie, at dine kunder ikke skal skifte hænder. Der vil være daglig vedligeholdelse og inddatering af data i vores kundestyringssystem ligesom ændring af kontrakter og kundedata er faste opgaver. Hertil kommer diverse spændende ad-hoc opgaver. 

Om dig 
Vi forestiller os en person med stort drive, selvstændighed og proaktiv adfærd samt indgående erfaring fra kundeservice. Du er smilende, rummelig, fleksibel og udadvendt, og du trives med selv at følge opgaverne til dørs og at have kolleger som er afhængige af din indsats.

Hertil kommer, at du evner at have mange bolde i luften uden at miste blikket for detaljen, ligesom du med din positive indstilling understøtter den gode arbejdsmoral i gruppen.

Faglige kvalifikationer 
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men den rette kandidat til jobbet er ikke skræmt af at blive målt på sin arbejdsindsats dagligt, og vi forventer at du brænder for at yde en god kundeserviceoplevelse, med kunden i fokus – hver gang.

Du har optimalt set erfaring fra en kundeservicefunktion, og du taler og skriver flydende dansk. Derudover er det afgørende, at du har indgående erfaring med at anvende IT som arbejdsværktøj, herunder flere forskellige systemer, som du helt naturligt navigerer imellem. 

Løn og ansættelse
Et afvekslende og selvstændigt job på fuld tid, hvor du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens. Hertil kommer løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S Security Services A/S forudsætter, at du kan dokumentere beskæftigelse /uddannelse o.l. minimum 3 år bagud, ligesom du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.

Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.