Selvstændig revisor til virksomhed i vækst

Om BMA Regnskab
BMA Regnskab (BMA) blev stiftet i 2016 af Morten Andersen med det formål at gøre op med den måde, hvorpå en traditionel revisorvirksomhed bliver drevet. Morten havde gennem sine erfaringer fra revisionsbranchen oplevet, at mange virksomheder egentlig ikke vidste, hvad de betalte deres revisor for. Derudover oplevede han, at mange virksomheder var matchet forkert med større statsautoriserede revisionskontorer.

BMA tilbyder en bred paletette af ydelser inden for alle aspekter af en virksomheds økonomi til en fair pris og med en høj grad af personlig kontakt og samarbejde med kunden. Men måske vigtigst af alt tilbydes 100% gennemsigtighed i pris og fakturering. Det har vist sig at være efterspurgte ydelser, for BMA Regnskab oplever en stigende vækst. BMA har i dag en kundeportefølje, som spænder fra enkeltmandsvirksomheder til større komplekse selskaber. Virksomheden oplever en høj grad af loyalitet fra kunderne, der skyldes både pris og ikke mindst det høje serviceniveau, som BMA yder overfor sine kunder.

I 2020 fik Morten og BMA sin første medarbejder, som sidder med opgaver indenfor bogholderi samt andre administrative opgaver.

Jobbeskrivelse
For BMA Regnskab søger vi nu en revisor som skal styrke teamet og varetage opgaver indenfor primært kundehåndtering, regnskabsudarbejdelse, rådgivning mm. og dermed aflaste Morten, der sidder med disse opgaver i dag. Der vil dog i høj grad være mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne til både kvalifikationer og ønsker. Det langsigtede mål er, at vedkommende skal overtage dele af kundeporteføljen og dermed oparbejde sin egen relation til kunderne, således at Morten i højere grad kan fokusere på salg og videreudvikling af forretningen. Personen vi søger, har således erfaring med:

 • Udarbejdelse af regnskaber med dertilhørende indsamling af materialer og processer
 • Udarbejdelse af selvangivelser
 • Direkte kundekontakt
 • Et bredt branche kendskab
 • SMV-virksomheder

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med rådgivning samt er vant til at skabe kontakt til nye kunder eksempelvis via netværk og kundemøder.

BMA Regnskab tilbyder
BMA tilbyder, qua sin størrelse og Mortens måde at tænke forretning på, en lang række fordele. Af disse kan nævnes:

 • En afslappet og uformel omgangstone samt kort vej fra beslutning til udførelse. Din stemme vil altid blive hørt, og solide arbejdsindsatser anerkendes og belønnes.
 • En ekstrem grad af fleksibilitet og medbestemmelse når det kommer til planlægning af egen tid.
 • En arbejdsbelastning som kan udjævnes over hele året og ikke nødvendigvis har de typiske udsving som ellers kendetegner branchen.
 • Rig mulighed for faglig udvikling i et uformelt miljø, men aldrig følelsen af at stå alene med faglige udfordringer.
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel. Det er meget vigtigt for Morten at medarbejderne er tilfredse, og han vil gerne gå ekstra skridt for at opretholde dette.
 • Løn efter kvalifikationer. Der er derudover mulighed for en attraktiv lønpakke med andel i egen fakturering. Al overarbejde afregnes med en fast faktor efter aftale.
 • Madordning, PC, mobiltelefon, internet, fem plus en uges ferie og pension.
 • Gode rammer i form af et kommende nyindrettet kontor med fokus på fordybelse, fællesskab og netværk. Du kommer til at sidde i Thy Huset, som er et samlingspunkt for mange spændende lokale virksomheder. I huset er der endvidere fælles kantineordning, ligesom der jævnligt holdes sociale arrangementer, med det formål at styrke fællesskabet på tværs af virksomhederne i huset.

Ved det rette match er fremtidigt partnerskab i virksomheden muligt.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er erfaren i diverse regnskabsdiscipliner. Vi vægter dine praktiske, faglige færdigheder højere end f.eks. dit uddannelsesniveau.

Du har gerne erfaring med avanceret arbejde i Excel, og et generelt stærkt kendskab til IT der gør, at du ikke er bange for nye, smarte digitale løsninger. Det er helt essentielt, at du som person er selvstændig og selvkørende, da du hurtigt vil få ansvar for dine egne opgaver.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan se dig selv i den måde BMA driver forretning på, med fokus på at være en alsidig samarbejdspartner for kunden samt det at indgå i et mindre team. Gevinsten er en lang række faglige udfordringer, mulighed for at skabe din egen kundeportefølje samt mulighed for at balancere dit arbejds- og privatliv som det passer dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Statsautoriseret revisionsfirma søger revisor

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Aalborg SV
Statsautoriseret revisionsfirma søger revisorAttiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Aalborg Hos os kender vi vores kunder og ikke kun deres regnskaber. Det er en af mange fordele ved at være en lille fisk blandt mange store. Lige nu søger vi...
Indrykket:7. november 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Statsautoriseret revisionsfirma søger revisor

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Aalborg SV
Statsautoriseret revisionsfirma søger revisorAttiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Aalborg Hos os kender vi vores kunder og ikke kun deres regnskaber. Det er en af mange fordele ved at være en lille fisk blandt mange store. Lige nu søger vi...
Indrykket:7. november 2020