Selvstendig Vært/Værtinde

Lyst til at blive selvstændig.

Selvstændig vært/værtinde til Lendum Kultur- & Borgerhus.

Vor værtinde har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en person, som selvstændigt vil drive køkkenet i Lendum Kultur- & Borgerhus. Køkkenet er ledig fra 1/7 2019 eller før ved aftale.

Kom med forslag til hvordan du ser dig selv, som en del af samarbejdet.

Borgerforeningen afholder div. arrangementer i huset, hvor værten/værtinden selvfølgelig leverer maden. Den resterende tid vil huset stå til værten/værtindens disposition for udlejning.

Vi kan tilbyde et hus med 3 sale, I alt ca. ca. 300 m2 sal. Sal 1 kan dækkes op til ca. 150 kuverter, sal 2 kan dækkes op til ca. 60 kuverter og sal 3 kan dække op til ca. 30 kuverter. Huset har gennem de sidste 3 år gennemgået en vis renovering.

Her er en enestående mulighed for at starte sin egen forretning for små penge, da langt de fleste ting der skal bruges for at lave mad til huset og ud af huset vil være til stede.

Vi forventer en person, som i samarbejde med bestyrelsen, vil arbejde for at udvikle Lendum Kultur- og Borgerhus til glæde for alle.

Der vil blive lagt vægt på at den nye vært/værtinde har erfaring med madlavning, og gerne i større portioner.

Skriftelig ansøgning sendes til niels@elsager.dk  eller til Kassere Niels Thestrup Bach, Glimsholtvej 565, 9870 Sindal. Der afholdes løbende samtaler.

For uddybende information og mulighed for at se huset.

Kontakt Niels på 50 93 44 90, 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330037107Phoenix-4f09847412019-06-04T00:00:00Selvstendig Vært/Værtinde

Lyst til at blive selvstændig.

Selvstændig vært/værtinde til Lendum Kultur- & Borgerhus.

Vor værtinde har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en person, som selvstændigt vil drive køkkenet i Lendum Kultur- & Borgerhus. Køkkenet er ledig fra 1/7 2019 eller før ved aftale.

Kom med forslag til hvordan du ser dig selv, som en del af samarbejdet.

Borgerforeningen afholder div. arrangementer i huset, hvor værten/værtinden selvfølgelig leverer maden. Den resterende tid vil huset stå til værten/værtindens disposition for udlejning.

Vi kan tilbyde et hus med 3 sale, I alt ca. ca. 300 m2 sal. Sal 1 kan dækkes op til ca. 150 kuverter, sal 2 kan dækkes op til ca. 60 kuverter og sal 3 kan dække op til ca. 30 kuverter. Huset har gennem de sidste 3 år gennemgået en vis renovering.

Her er en enestående mulighed for at starte sin egen forretning for små penge, da langt de fleste ting der skal bruges for at lave mad til huset og ud af huset vil være til stede.

Vi forventer en person, som i samarbejde med bestyrelsen, vil arbejde for at udvikle Lendum Kultur- og Borgerhus til glæde for alle.

Der vil blive lagt vægt på at den nye vært/værtinde har erfaring med madlavning, og gerne i større portioner.

Skriftelig ansøgning sendes til niels@elsager.dk  eller til Kassere Niels Thestrup Bach, Glimsholtvej 565, 9870 Sindal. Der afholdes løbende samtaler.

For uddybende information og mulighed for at se huset.

Kontakt Niels på 50 93 44 90, 

Lyst til at blive selvstændig. Selvstændig vært værtinde til Lendum Kultur- Borgerhus. Vor værtinde har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en person, som selvstændigt vil drive køkkenet i Lendum Kultur- Borgerhus. Køkkenet er ledig fra 1 7 2019 eller før ved aftale. Kom med forslag til hvordan du ser dig selv, som en del af samarbejdet. Borgerforeningen afholder div. arrangementer i huset, hvor værten værtinden selvfølgelig leverer maden. Den resterende tid vil huset stå til værten værtindens disposition for udlejning. Vi kan tilbyde et hus med 3 sale, I alt ca. ca. 300 m2 sal. Sal 1 kan dækkes op til ca. 150 kuverter, sal 2 kan dækkes op til ca. 60 kuverter og sal 3 kan dække op til ca. 30 kuverter. Huset har gennem de sidste 3 år gennemgået en vis renovering. Her er en enestående mulighed for at starte sin egen forretning for små penge, da langt de fleste ting der skal bruges for at lave mad til huset og ud af huset vil være til stede. Vi forventer en person, som i samarbejde med bestyrelsen, vil arbejde for at udvikle Lendum Kultur- og Borgerhus til glæde for alle. Der vil blive lagt vægt på at den nye vært værtinde har erfaring med madlavning, og gerne i større portioner. Skriftelig ansøgning sendes til niels@elsager.dk eller til Kassere Niels Thestrup Bach, Glimsholtvej 565, 9870 Sindal. Der afholdes løbende samtaler. For uddybende information og mulighed for at se huset. Kontakt Niels på 50 93 44 90,11jobnet4f098474100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørringEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3540995Lendum Kultur- og Borgerhus11Kammervej 169870SindalDKDanmark0niels@elsager.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent772535JobNet4999771499977110004-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f098474https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f098474https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f098474&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f098474&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Lendum Kultur- og Borgerhus får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362010992niels@elsager.dkniels@elsager.dkDKDanmarkDKDanmark330048545Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger faglært kokRobot Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaurant Møllehusets rammer. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Du har overblik, er passioneret omkring kvaliteten, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang. Vi har brug for, at du udviser selvstændighed, er struktureret og ønsker at yde dit bedste. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er id rig og fleksibel, da vi ikke altid ved, hvad morgendagen bringer. Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for frokost og a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer spændende og lækre retter til enhver lejlighed - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Læs evt. mere på www.mollehuset.dk Arbejdsopgaver: Tilberedning af frokostretter Tilberedning af a la carte retter Tilberedning af menuer til selskaber, herunder buffet og ud af huset Arrangere tiltalende og lækre fade til møder og konferencer Kontrol af råvarer og kvalitet Dagligt ansvar og deltagelse i køkkenets drift Overblik over lager og varebeholdning Daglig rengøring og vedligehold af køkken og lager Vi forventer at du: Tager ejerskab og går foran - du er diplomatisk og teamorienteret Sikrer høj kvalitet hver gang Medvirker til at overholde givne standarder indenfor kvalitet, service, produkter og hygiejne Har erfaring fra lignende stilling og stor har stor passion indenfor arbejdsområde Er serviceminded, selvstændig og initiativrig Har en skarp sans for detaljer og høj gæsteservice Har en proaktiv grundindstilling og ser og skaber muligheder frem for begrænsninger Bevarer overblikket selv når bølgerne går højt Sætter pris på kvaliteten og de gode råvarer Vi tilbyder: Et godt og spændende arbejdsmiljø Gode kollegaer og et godt team Mulighed for at udvikle dig fagligt Et hyggeligt og uformelt miljø Muligheden for at sætte dit præg på jobbet Lyder dette som et job for dig? Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du henvende dig til Alfred Pichler på tlf. 98 43 44 00, eller sende os en e-mail på fest@mollehuset.dk Ønsker du at søge stillingen, skal du sende ansøgning og CV til fest@mollehuset.dk mrk. Ansøgning, kok Vi afholder samtaler løbende.

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaurant Møllehusets rammer. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Du har overblik, er passioneret omkring kvaliteten, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang. 

Vi har brug for, at du udviser selvstændighed, er struktureret og ønsker at yde dit bedste. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er idérig og fleksibel, da vi ikke altid ved, hvad morgendagen bringer.  

Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for frokost og a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer spændende og lækre retter til enhver lejlighed - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Læs evt. mere på www.mollehuset.dk 

 

Arbejdsopgaver: 

  • Tilberedning af frokostretter 
  • Tilberedning af a la carte retter 
  • Tilberedning af menuer til selskaber, herunder buffet og ud af huset  
  • Arrangere tiltalende og lækre fade til møder og konferencer 
  • Kontrol af råvarer og kvalitet 
  • Dagligt ansvar og deltagelse i køkkenets drift 
  • Overblik over lager og varebeholdning 
  • Daglig rengøring og vedligehold af køkken og lager 

 

 Vi forventer at du: 

  • Tager ejerskab og "går foran" - du er diplomatisk og teamorienteret 
  • Sikrer høj kvalitet hver gang 
  • Medvirker til at overholde givne standarder indenfor kvalitet, service, produkter og hygiejne  
  • Har erfaring fra lignende stilling og stor har stor passion indenfor arbejdsområde 
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig 
  • Har en skarp sans for detaljer og høj gæsteservice 
  • Har en proaktiv grundindstilling og ser og skaber muligheder frem for begrænsninger 
  • Bevarer overblikket selv når bølgerne går højt 
  • Sætter pris på kvaliteten og de gode råvarer 

 

Vi tilbyder: 

  • Et godt og spændende arbejdsmiljø 
  • Gode kollegaer og et godt team 
  • Mulighed for at udvikle dig fagligt  
  • Et hyggeligt og uformelt miljø 
  • Muligheden for at sætte dit præg på jobbet 

 

Lyder dette som et job for dig? 

Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du henvende dig til Alfred Pichler på tlf. 98 43 44 00, eller sende os en e-mail på fest@mollehuset.dk 

Ønsker du at søge stillingen, skal du sende ansøgning og CV til fest@mollehuset.dk mrk. “Ansøgning, kok” 

 Vi afholder samtaler løbende. 

RESTAURANT MØLLEHUSET ApSFrederikshavn2019-06-24T00:00:002019-08-19T00:00:00
330052396KokRobot Montra Skaga Hotel søger fuldtids kok til at indgå som en del af vores team, i en tidsbegrænset stilling fra 1. august - 15. december 2019, med mulighed for forlængelse. Montra Skaga Hotel er et 4 stjernet hotel med 108 værelser, a la carte restaurant, selskabslokaer samt konferencefaciliteter med plads til 250 personer. Profil du er uddannet kok du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper du har et stort energi niveau du er ansvarsbevidst erfaring med a la carte og selskaber du er struktureret Vi tilbyder en stilling med udfordringer, hvor igen dage er ens et godt arbejdsmiljø skiftende arbejdsopgaver

Montra Skaga Hotel søger fuldtids kok til at indgå som en del af vores team, i en tidsbegrænset stilling fra 1. august - 15. december 2019, med mulighed for forlængelse.

Montra Skaga Hotel er et 4 stjernet hotel med 108 værelser, a la carte restaurant,  selskabslokaer samt konferencefaciliteter med plads til 250 personer.

Profil

  • du er uddannet kok
  • du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper
  • du har et stort energi niveau
  • du er ansvarsbevidst
  • erfaring med a la carte og selskaber
  • du er struktureret

Vi tilbyder

  • en stilling med udfordringer, hvor igen dage er ens
  • et godt arbejdsmiljø
  • skiftende arbejdsopgaver

 

HOTEL SKAGA ApSHirtshals2019-07-02T00:00:002019-07-31T00:00:00
330057574KokRobot 2takt Cafe Brasserie søger kok med souschef potientiale pr. 1 August. Eller efter aftale. Vores kok igennem 3 år, har valgt at forfølge nye udfordringer. Vi søger derfor en ny dygtig kok eller souschef som kan indgå i vores team. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med 3 4 vagtplan og fri hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 9 kokke og elever.Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer med godt sammenhold. Vi arbejder tæt sammen med vores søster restaurant STED1. Ansøgningen sendes til Ejer Køkkenchef Thomas Suhr Christensen på tc@2takt.dkFor spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt på 40331234 eller 98408090.Vi behandler ansøgningerne løbende.

2takt Cafe & Brasserie søger kok med souschef potientiale pr. 1 August. Eller efter aftale.

Vores kok igennem 3 år, har valgt at forfølge nye udfordringer. Vi søger derfor en ny dygtig kok eller souschef som kan indgå i vores team.

Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med 3/4 vagtplan og fri hver anden weekend.
God løn efter kvalifikationer.

Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 9 kokke og elever.
Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer med godt sammenhold. 
Vi arbejder tæt sammen med vores søster restaurant STED1.

Ansøgningen sendes til Ejer & Køkkenchef Thomas Suhr Christensen på tc@2takt.dk
For spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt på 40331234 eller 98408090.
Vi behandler ansøgningerne løbende.

2 TAKT ApSFrederikshavn2019-07-10T00:00:002019-08-14T00:00:00
330058200Kokke til Flexcrew-projektRobot Kan du arbejde som kok og har for meget tid på hånden? Og vil du tjene lidt ekstra og opleve eventyr til søs? Så søger Fjord Line Flexcrew-kokke til at vikariere ved sygdom og travlhed i kabyssen på vores skibe. Hvordan er man ansat? Om bord på Fjord Lines skibe har vi løbende brug for kokke til vores Flexcrew-koncept, som kan springe ind, når vi har ekstra travlt og i forbindelse med sygdom. Som Flexcrew-kok bliver du tilknyttet vores Flexcrew-pulje hele året, hvor du er ansat, når du er ombord på skibet. Du springer ombord i Hirtshals og vender hjem efter en dag, en weekend, en uge eller måske 14 dage og ved månedens udgang tikker din ekstra løn ind på bankkontoen. Hvis du har relevant erfaring og villig til at arbejde udenfor kabyssen, så kan du også have mulighed for at komme ud arbejde inden for andre områder: Rengøring og reception flere at skibene er flydende hoteller Taxfree alt inden for butiksarbejde Servering vi har mange forskellige F B-koncepter ombord: cafeteria, buffetrestaurant, a la carte, barer og natklub. Dine kompetencer: Gastronomisk uddannelse kok, bager, slagter eller lignende. Gerne bosat i Nordjylland i Danmark. God fysik, da arbejdet kan være hårdt og der kræves sundhedsbevis for søfarende for at kunne arbejde om bord. Sikkerheden om bord kræver, at du er flydende på mindst et af de skandinaviske sprog, men kan tale med både danskere, svenskere og nordmænd. Du skal kunne kommunikere mundtligt på engelsk. Erfaring med arbejdet til søs og gerne et sikkerhedskursus til arbejdet om bord på et passagerskib er en fordel, men ikke et krav. Hvis du er fleksibel, ikke har mange forpligtigelser i land og hurtigt kan komme til Hirtshals, så har du også større chancer for at komme om bord. Din personlighed: I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed vores gæsters smagsløg skal også på en rejse. Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs. Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig. Hvordan er det at arbejde ombord på Fjord Lines skibe? Vi tilbyder en unik mulighed for tilknytning som vikar med mange forskellige opgaver på en flydende arbejdsplads. Du arbejder, spiser og sover ombord på skibet, så dine kollegaer bliver også som en ny familie, fordi du er sammen med mennesker hele tiden. Derfor vil I både samarbejde om at sikre glade gæster og et flot skib, spise sammen og nyder en film sammen i dagsrummet oven på en lang arbejdsdag. Du vil opleve dage med høje bølger, hvor gæsterne har brug for ekstra omsorg fra din side, men der vil også være dage med flot vejr, hvor vi garanterer dig en af de smukkest arbejdspladser du kan tænke dig. Det er hårdt arbejde men også spændende! Det mere konkrete: Du bliver aflønnet iht. overenskomst for den stilling, som du betjener, når duer ombord. Det er en nettolønsordning, da vi sejler under DIS. Derfor betaler du ikke skat, hvis bosat i et EU-land. Du er ansat, når du er ombord på skibet (typisk i 1-14 dage af gangen) Du går ombord og fra borde i Hirtshals (alternativt Sandefjord i Norge eller Strömstad i Sverige). Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning eller tip en du kender om jobbet! Vi har en lang ansøgningsfrist på opslaget, da vi løbende kigger på ansøgningerne. Derfor kan der også gå noget tid inden du hører fra os men vær blot tålmodig, da alle som minimum får svar, når vi er færdig med rekrutteringen. For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen ved at sende en mail til HR@fjordline.com. Rederiet Fjord Line Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark og Sverige. Vores mission hedder Moving People , og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad. Prisvindende færger passer på miljøet Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92 reduktion af NOx-udledning, 100 reduktion i udledning af svovl og 98 reduktion af partikler Meget mere end blot færgeoverfart Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien. I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag. Parat til fremtidens færgefart I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis som altid i Fjord Line med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.Kan du arbejde som kok og har for meget tid på hånden? Og vil du tjene lidt ekstra og opleve eventyr til søs?
Så søger Fjord Line Flexcrew-kokke til at vikariere ved sygdom og travlhed i kabyssen på vores skibe.

Hvordan er man ansat? Om bord på Fjord Lines skibe har vi løbende brug for kokke til vores Flexcrew-koncept, som kan springe ind, når vi har ekstra travlt og i forbindelse med sygdom. Som Flexcrew-kok bliver du tilknyttet vores Flexcrew-pulje hele året, hvor du er ansat, når du er ombord på skibet. Du springer ombord i Hirtshals og vender hjem efter en dag, en weekend, en uge eller måske 14 dage – og ved månedens udgang tikker din ekstra løn ind på bankkontoen.



Hvis du har relevant erfaring og villig til at arbejde udenfor kabyssen, så kan du også have mulighed for at komme ud arbejde inden for andre områder:

  • Rengøring og reception – flere at skibene er flydende hoteller
  • Taxfree – alt inden for butiksarbejde
  • Servering – vi har mange forskellige F&B-koncepter ombord: cafeteria, buffetrestaurant, a la carte, barer og natklub.




Dine kompetencer:
  • Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende.
  • Gerne bosat i Nordjylland i Danmark.
  • God fysik, da arbejdet kan være hårdt og der kræves sundhedsbevis for søfarende for at kunne arbejde om bord.
  • Sikkerheden om bord kræver, at du er flydende på mindst et af de skandinaviske sprog, men kan tale med både danskere, svenskere og nordmænd.
  • Du skal kunne kommunikere mundtligt på engelsk.
  • Erfaring med arbejdet til søs og gerne et sikkerhedskursus til arbejdet om bord på et passagerskib er en fordel, men ikke et krav.
  • Hvis du er fleksibel, ikke har mange forpligtigelser i land og hurtigt kan komme til Hirtshals, så har du også større chancer for at komme om bord.




Din personlighed: I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW

  • Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed – vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
  • Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs.
  • Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
  • Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.




Hvordan er det at arbejde ombord på Fjord Lines skibe? Vi tilbyder en unik mulighed for tilknytning som vikar med mange forskellige opgaver på en flydende arbejdsplads. Du arbejder, spiser og sover ombord på skibet, så dine kollegaer bliver også som en ny familie, fordi du er sammen med mennesker hele tiden. Derfor vil I både samarbejde om at sikre glade gæster og et flot skib, spise sammen og nyder en film sammen i dagsrummet oven på en lang arbejdsdag.

Du vil opleve dage med høje bølger, hvor gæsterne har brug for ekstra omsorg fra din side, men der vil også være dage med flot vejr, hvor vi garanterer dig en af de smukkest arbejdspladser du kan tænke dig.

Det er hårdt arbejde – men også spændende!

Det mere konkrete:

  • Du bliver aflønnet iht. overenskomst for den stilling, som du betjener, når duer ombord.
  • Det er en nettolønsordning, da vi sejler under DIS. Derfor betaler du ikke skat, hvis bosat i et EU-land.
  • Du er ansat, når du er ombord på skibet (typisk i 1-14 dage af gangen)
  • Du går ombord og fra borde i Hirtshals (alternativt Sandefjord i Norge eller Strömstad i Sverige).


Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning – eller tip en du kender om jobbet!

Vi har en lang ansøgningsfrist på opslaget, da vi løbende kigger på ansøgningerne. Derfor kan der også gå noget tid inden du hører fra os – men vær blot tålmodig, da alle som minimum får svar, når vi er færdig med rekrutteringen.



For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.



Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen ved at sende en mail til HR@fjordline.com.





Rederiet Fjord Line
Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark og Sverige.

Vores mission hedder "Moving People", og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad.

Prisvindende færger passer på miljøet
Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92% reduktion af NOx-udledning, 100% reduktion i udledning af svovl og 98% reduktion af partikler

Meget mere end blot færgeoverfart
Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien.
I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service – en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag.

Parat til fremtidens færgefart
I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis – som altid i Fjord Line – med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.



FJORD LINE DANMARK A/SHirtshals2019-07-11T00:00:002019-08-08T00:00:00
330047330Kok søges til Kokkedal SlotRobot Kokkedal Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret, vi serverer Ala Carte, kører selskaber og holder konferencer. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. Der tilbydes god gage, tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. Vi glæder os til, at høre fra dig. Ansøgningen skal sendes på mail til restrup@slotshotel.dk

Kokkedal Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt.

Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet

 

Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret, vi serverer Ala Carte, kører selskaber og holder konferencer. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. 

 

Der tilbydes god gage,  tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. 

 

Vi glæder os til, at høre fra dig.

 

 

Ansøgningen skal sendes på mail til restrup@slotshotel.dk

 

KOKBrovst2019-06-20T00:00:002019-08-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger faglært kok

RESTAURANT MØLLEHUSET ApS

Frederikshavn
Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaura...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:19. august 2019

Kok

HOTEL SKAGA ApS

Hirtshals
Montra Skaga Hotel søger fuldtids kok til at indgå som en del af vores team, i en tidsbegrænset stilling fra 1. august - 15. december 2019, med mulighed for forlængelse. Montra Skaga Hotel er et 4 stjernet hotel med 108 værelser, a la carte restaura...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Kok

2 TAKT ApS

Frederikshavn
2takt Cafe Brasserie søger kok med souschef potientiale pr. 1 August. Eller efter aftale. Vores kok igennem 3 år, har valgt at forfølge nye udfordringer. Vi søger derfor en ny dygtig kok eller souschef som kan indgå i vores team. Vi søger faglært, k...
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:14. august 2019

Kokke til Flexcrew-projekt

FJORD LINE DANMARK A/S

Hirtshals
Kan du arbejde som kok og har for meget tid på hånden? Og vil du tjene lidt ekstra og opleve eventyr til søs? Så søger Fjord Line Flexcrew-kokke til at vikariere ved sygdom og travlhed i kabyssen på vores skibe. Hvordan er man ansat? Om bord på Fjor...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Kok søges til Kokkedal Slot

KOK

Brovst
Kokkedal Slot som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019