Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sengereparatør til Center for Ejendomme

Ønsker du et spændende job hvor du kan bruge din tekniske viden og arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter.
Sammen skal vi drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.

Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ”Ventet og Velkommen”, overalt hvor de kommer på regionens matrikler

Om stillingen
VI søger en kollega der kan bidrage til den daglige opgaveløsning af reparatøropgaver. Ansættelsen indebærer reparation af teknisk udstyr samt diverse kørende materiel, dog primært senge.

Du får en varieret hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer samt et selvstændigt og afvekslende job i et koncerncenter i rivende udvikling, hvor der udvides, ombygges og nytænkes for at kunne imødekomme fremtidens krav til kvalitet og effektivitet.

Du refererer til faglederen, der sammen med dig og dine kollegaer planlægger og prioriterer arbejdsopgaverne. Arbejdsopgaverne bliver indmeldt via rekvisitionssystemet (DALUX).

Dine arbejdsopgaver vil være både på Gentofte og Bispebjerg matriklerne. Det vil være hele arbejdsdage på en af matriklerne som vil fordele sig i 2 dage og 3 dage om ugen på de enkelte matrikler.

Den overvejende del af patientsengene er elektriske, hvorfor vi søger en reparatør med gode evner for elektrisk fejlfinding og mekanik. Du vil stå for bestilling af reservedele til reparationerne.

Arbejdsopgaver skal løses efter aftale med de lokale brugere, hvorfor samarbejde, kommunikation og forståelse for opståede situationer har høj prioritet.

Om dig
Du har en relevant faglig uddannelse, f.eks. elektriker, smed eller anden relevant håndværksmæssig baggrund. Kendskab til reparationer af senge, operationslejer eller lignende vil være en fordel.

Ydermere forventer vi at du:

  • er generelt teknisk interesseret, velfunderet og erfaring med service på teknisk udstyr
  • er glad af natur, omgængelig og troværdig
  • har en god forståelse for planlægning
  • har sans for god service
  • har naturlig nysgerrighed og engagement samt evne til at samarbejde med dine kollegaer
  • evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • har flair for IT
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdstiden er fast dagarbejde 37 timer om ugen inkl. frokost, - dog kan enkelte arbejdsopgaver forekomme uden for normal arbejdstid.

Region Hovedstaden er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Arbejdssted vil være på matriklerne Gentofte og Bispebjerg Hospitaler.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagleder Thomas Sørensen på telefon 30 55 28 10 eller E-mail Thomas.soerensen.01@regionh.dk

Ansøgningsprocedure
Du ansøger ved sende din ansøgning, CV og relevante uddannelsesdokumenter via link i annoncen.


Ansøgningsfrist 18. oktober 2020

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.