Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Business Controller

Spændende udfordring i en succesfuld koncern med stor vækst
Med reference til Group Finance Director får du ansvaret for controlling af og den økonomiske sparring med flere af de største salgsselskaber i KOMPAN koncernen, bl.a. Tyskland, Australien og England. Du får et job i en dynamisk vækstvirksomhed og kommer til at indgå i et ambitiøst og stærkt fagligt miljø, som giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

Senior business controller med kommercielt drive
Som senior business controller arbejder du med tre hovedopgaver. Den første er en tæt sparring med ledelsen i salgsselskaberne, hvor du bidrager med analyser, finansiel support samt strategisk sparring om forretningsudvikling. Den anden er et tæt samarbejde med de lokale finance managers om det finansielle ”årshjul” med budgetter, månedsrapportering m.m., og hvor du er garant for en korrekt og rettidig finansiel rapportering og styring. Den tredje er involvering i centrale projekter i forhold til udvikling, optimering og implementering af processer og/eller forretningsudviklingstiltag.

Ambitiøs profil med forretningsfokus og solid regnskabsindsigt
Du har en kvalificerende videregående uddannelse – HD-R, cand.merc. eller lignende. Du er begyndt din karriere enten som finance controller eller som revisor og har fået en god regnskabsforståelse. Dit store kommercielle drive og din motivation for at skabe økonomisk indsigt betyder, at du i dag sidder i en rolle som business controller eller revisor med selvstændigt kundeansvar. Du kan demonstrere, hvordan du har identificeret og implementeret forretningsmæssige tiltag. Du er analytisk stærk og trives med kompleksitet og selvstændighed i dagligdagen. Du er ambitiøs og motiveres af muligheden for at få et internationalt ansvar, af at blive del af et stærkt fagligt miljø og af de karrieremuligheder, KOMPAN kan tilbyde dig.

Central stilling i en international virksomhed med ambitioner

Du tilbydes en stilling i et internationalt og kommercielt miljø, hvor beslutningsvejene er korte og arbejdsklimaet uformelt, men professionelt. KOMPAN har store ambitioner, og du får mulighed for at være med på denne rejse, som garanteret vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-04957.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent René Spindler, Mercuri Urval på tlf. 4054 8910


KOMPAN udvikler og producerer legeredskaber og legeløsninger til børn over hele verden. Missionen er at understøtte børns læring, sundhed og sociale inklusion. KOMPAN Gruppen beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere globalt, har salgsselskaber i 19 lande og distributører i mere end 40 lande. Produktionen sker primært i Tjekkiet. Koncernen har en ambitiøs målsætning, en aggressiv vækststrategi og vil fastholde sin position som en af de største og mest profitable aktører i legepladsindustrien globalt set.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her