Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Category Manager til Marketing & Innovation

Senior Category Manager til Marketing & Innovation

Vil du påvirke agendaen i en nøglerolle med fokus på sortimentsudvikling, innovation, marketing og kommunikation? Er du ambitiøs samt resultatorienteret, og ved du, hvad der kræves for at levere på forbrugernes ønsker i en kategori med både private labels og stærke fødevarebrands? Hvis du tilmed vil være en del af en stærk marketingafdeling med ca. 50 medarbejdere, så er du den Senior Category Manager, vi søger til Danish Crown Foods i Randers.

Som Senior Category Manager bliver du en del af Marketing & Innovation Danmark i Danish Crown Foods. Her kommer du sammen med dine kolleger til at drive en ambitiøs vækstagenda og udvikling inden for Cold Cut. Du får ansvaret for kategorierne Pålæg, Salami og Leverpostej, og her kommer du til at arbejde med brands som Tulip, Tulip Pålækker og Den Grønne Slagter. 

I teamet omkring Cold Cut er vi 6 personer, der arbejder dynamisk og innovativt. I teamet sparrer vi på tværs af kategorier og ansvarsområder, og vi har fokus på at hjælpe hinanden, så vi altid leverer de bedste resultater. Vi har sat ambitiøse mål for udviklingen i kategorierne blandt andet indenfor bæredygtighed, og derfor har vi igangsat en række projekter for at skabe vækst. Her får du en vigtig rolle og medindflydelse, hvilket betyder, at du hos os får friheden til at handle og gentænke måden, vi gør tingene på. 

En åben invitation til at påvirke agendaen for pålæg
Som vores nye Senior Category Manager er du overordnet ansvarlig for at drive og videreudvikle den strategiske retning for vores private labels og stærke brands indenfor kategorierne pålæg og leverpostej, som er strategisk vigtige kategorier for os. Du er ansvarlig for at sætte kursen gennem optimering og udvikling af sortimentet samt ved at eksekvere på konkrete markedsførings- og innovationstiltag, så du sikrer indfrielse af de opstillede forretningsmål.

Dette sikrer du blandt andet gennem: 

 • strategisk og taktisk kategoriledelse med ansvar for udarbejdelse af forretningsplaner, herunder kortsigtede såvel som langsigtede strategiplaner, der sikrer opnåelse af de fastsatte KPI´er
 • varetagelse af det daglige kommercielle ansvar for at drive kategoriperformance i henhold til forretningsplan samt indfrielse af gældende budgetmål 
 • at sætte strategisk og taktisk retning på kategoriernes innovationspipeline med udgangspunkt i relevante forbruger-, kunde- og konkurrentanalyser, der identificerer kategoridrivers og markedsmuligheder
 • udvikling og implementering af relevante kommunikationsstrategier og effektiv ATL/BTL kommunikation, der sikrer de ønskede positioner i markedet.
 • Kunderne og forbrugerne har brug for nye løsninger – har du dem? 

  Du har en kandidat- eller bacheloruddannelse inden for marketing eller business, eksempelvis Cand.merc, HD, HA eller lignende. Du har mindst fem års erfaring inden for category management eller brand management, ideelt set inden for FMCG. Du er stærkt kommercielt drevet og motiveres af identificere muligheder og nye løsninger gennem forbruger- og fødevaretrends. Du har derfor et stort drive for at få ting til at ske, og for at få nye sortimentsløsninger til at lykkes hos kunden. 

  Du har naturlig gennemslagskraft samt arbejder selvstændigt og målrettet. Med dine stærke kommunikationsevner og forretningsforståelse er du god til at opbygge og vedligeholde relationer med dine stakeholders, og du trives i spændingsfeltet mellem marketing og salg. Du kender dit værd – det gør vi også. Derfor har vi tillid til, at du når du går efter dine egne mål, hjælper du samtidig med at opnå vores. 

  Appetit efter mere? 
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Category Director Simon Kaspersen på telefon +4560237495 – han fortæller gerne om rollen.

  Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidat.

  Vi vurderer løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.