Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Consultant

Brænder du for at løse komplekse problemer og være en del af at optimere rapportering og KPIer? Drømmer du samtidig om at arbejde i en ung, international anerkendt virksomhed, hvor hele verden er din legeplads, og hvor du er på forkanten med digital udvikling? Så er det dig vi søger!

En dansk verdenssucces!

Hvis du elsker data, så kender du os sikkert allerede. Vi gør det komplicerede simpelt, ved at visualisere forretningsdata for virksomheder og teams i mere end 75 forskellige lande - indtil videre! Plecto er et dashboard software, der engagerer tusindvis af virksomheder og teams, ved at give dem bedre indsigt i deres data, KPI’er og performance. Sagt på en anden måde; Plecto kan visualisere stort set alt den data, der er i en virksomhed, og gøre den nem at overskue, og reagere på i realtid.

 

Du bliver...

… en del af vores nye Professional Services-afdeling, som udover dig kommer til at tælle yderligere en ny medarbejder. Du har indgående kendskab til Plecto (eller andet business intelligence værktøj) og mindst en eller flere af de teknologier vi arbejder med - f.eks. Salesforce, SQL, API eller lign. Dit job bliver at hjælpe kunder implementere Plecto med success og i nogle tilfælde tilpasse systemerne rundt om Plecto. Du kommer til at arbejde på projekt-baserede opgaver og det er dit job at sikre de altid bliver leveret til tiden, med god service og indenfor tidsrammen. Du har selv hele ansvaret for de enkelte opgaver overfor kunden.

En vigtig del af jobbet er at definere actionable KPIer meed kunderne - enten baseret på deres tidligere rapportering eller baseret på de forretningsmål de gerne vil opnå.

 

Om jobbet

  • Din primære opgave bliver at hjælpe kunder, nye som eksisterende, med at konfigurere deres Plecto
  • Du får mulighed for at arbejde med ledere i mange spændende virksomheder, med fokus på deres KPIer
  • Du kommer til at have de fleste af dine møder online, men fra tid til anden vil der være en vis rejseaktivitet
  • Udover at arbejde med Plecto vil du fra tid til anden også skulle hjælpe kunderne med at konfigurere de systemer der sender data til Plecto, f.eks. Salesforce, Hubspot, Zendesk m.fl.

 

Om dig

  • Du har fremragende færdigheder i skriftligt og mundtligt engelsk
  • Du har en god forretningsforståelse og en struktureret arbejdstilgang
  • Du er en teamplayer med evne til at samarbejde på tværs af teams
  • Du har erfaring med Plecto og/eller de større systemer vi integrerer med f.eks. Salesforce, Hubspot, Zendesk, m.fl.
  • Det er en fordel hvis du har tidligere erfaring i It/konsulent, forsikring-, telekommunikation-, energi- eller mediebranchen
  • Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med integrationsprojekter, KPIer, ETL/datawarehouses eller lign.

 

Om Plecto

Vi er en dansk SaaS virksomhed, med base i Aarhus, og kontorer i London og Warszawa. Vi er ca. 45 medarbejdere, fra 12 forskellige nationaliteter, i alderen 19 til 43. Nogle af os har lange uddannelser og international erfaringer. Andre er nyudklækkede, og har lært at programmere, mens de har arbejdet med os. Vi tror på, at alt er muligt, hvis man har den rette tilgang og indstilling. Derfor passer vi godt på hinanden, mens vi er her.

Vi arbejder hårdt, og har det sjovt.

 

Vi afholder (under normale omstændigheder) fantastiske fester hver måned, og hvert år (igen, under normale omstændigheder) rykker hele virksomheden sydpå, for at snakke strategi, hygge og lære hinanden bedre at kende. Vi får serveret friske croissanter og juice hver morgen, og nyder godt af en lækker frokostordning. Vi får gratis snacks og sodavand, har vores egen gaming klub, spiller PS4 i køkkenet, og har vores eget disco set-up.

What’s not to like?

 

Yderligere oplysninger 

Vi er en international virksomhed. Din ansøgning forventes derfor at være på engelsk. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.