Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Contract ManagerMetroselskabet & Hovedstadens Letbane er ansvarlig for den totale livscyklus fra tidlig projektudvikling til anlægsudførelse og endelig drift af Københavns Metro og Hovedstadens Letbane. Metroen vil løbende blive moderniseret og udvidet mange år ud i fremtiden, og den nuværende projektportefølje er ca. 40 mia. kr. Cityringen åbner i 2019, Metro til Nordhavn i 2020, og nye projekter omfatter metro til Sydhavn med 5 undergrundsstationer, Letbanen projektet langs Ring 3 med 28 stationer samt planlægning af "Lynetteholmen", kapacitetsforøgelse af den eksisterende metro samt mange interne projekter bl.a. digitalisering.

Senior Contract Manager
- Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger en ambitiøs og selvstændig Contract Manager til hovedkontoret i København

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane I/S søger med tiltrædelse hurtigst muligt en Senior Contract Manager til enheden Procurement & Contract Management. Enheden er ansvarlig for indkøb og kontraktstyring på tværs af alle forretningsenheder og store infrastrukturprojekter. 
Vi er ansvarlige for den totale cyklus fra tidlig projektudvikling til anlægsudførelse og endelig drift af Københavns Metro og Hovedstadens Letbane. Metroen vil løbende blive moderniseret og udvidet mange år ud i fremtiden, og den nuværende projektportefølje er på ca. 40 mia. kr. 
Cityringen åbner i 2019, Metro til Nordhavn i 2020, og nye projekter i de kommende år omfatter metro til Sydhavn med 5 undergrundsstationer, Letbane projektet langs Ring 3 med 28 stationer samt planlægning af ”Lynetteholmen”, kapacitetsforøgelse af eksisterende metro og mange interne projekter bl.a. digitalisering.

Ansvarsområder
Som Senior Contract Manager vil du blive ansvarlig for styring af den kommercielle del af leverandør- og entreprenørkontrakter. Du vil aftale strategi og aktioner forbundet med at håndtere og undgå krav. Både driften af den eksisterende metro og de store anlægsprojekter indebærer mange entreprise-, mekaniske- og elektriske kontrakter som skal styres. 
Du vil få en nøglerolle i at sikre, at projekterne eksekveres indenfor tid, økonomi og kvalitet på en sikker måde og i henhold til de kontraktuelle rammer. Ligeledes er det vigtigt at drive høj performance af leverandørerne. Det indebærer bl.a. at følge op med effektive forhandlinger og kommunikation. 
Du vil give strategiske oplæg til topledelsen, og videregive gode erfaringer til andre projekter. Endvidere er der mulighed for at forestå indkøb i henhold til udbudslovgivningen. 

Primære opgaver

 • Kommerciel kontraktstyring og proaktiv begrænsning af omkostninger
 • Drive kontraktstrategi, forhandlinger og udarbejde ændringsaftaler
 • Samarbejde effektivt og positivt med kollegaer
 • Biddrage til ensartet kontraktstyring på tværs af projekter
 • Medvirke til løbende professionel forbedring af arbejdsmetoder
 • Repræsentere firmaet overfor leverandører og andre interessenter
 • Biddrage til et godt engagement
Kvalifikationer
 • Master- eller Bachelorgrad som ingeniør, jura eller økonomi
 • Erfaring i kommerciel styring af kontrakter relateret til entrepriser
 • Erfaring i leverandørforhandlinger og kommercielle kontrakter
 • Erfaring med styring af krav og ændringer
 • Stærke kompetencer i kommunikation og samarbejde
 • Flydende i engelsk og dansk
Vi tilbyder
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld stilling i en dynamisk organisation i udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår, behageligt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

Ansøgning
ISG Danmark står for rekrutteringsprocessen i forbindelse med denne ansættelse. Ansøgning og fyldestgørende CV sendes til application.bruhn@isg.com angiv ref. no. 74.442 - send den snarest, vi behandler ansøgninger løbende. 
Hvis du ønsker at registrere din profil i ISG's cv-database samtidigt med din ansøgning, kan du bruge ansøgningsknappen - eller gå via ref. no. 74.442. på ISG career portal.

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Michael Bruhn fra ISG på +45 20966510 eller via mail michael.bruhn@isg.com.
Visit isg.com/jobs/search - here you can find new job offers every day.
 
ISG Denmark / Recruiters
Rådhuspladsen 16, mezzanin/reception, 1550 København V.
Michael Bruhn, T: +45 20966510
eMail: michael.bruhn@isg.com
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.