Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Display & Video konsulent (Programmatic)

Dept søger en Programmatic Display & Video Consultant til sit kontor i København. Du skal have gode skills inden for Display og Video annoncering (DV 360), programmatic, god forretningsforståelse og ambitioner om at skabe gode resultater med Paid Media.

Job beskrivelse:

Som Programmatic Display & Video Consultant udvikler og implementerer du Paid Media strategier for et udvalg af vores kunder med hjælp fra en strategidirektør. Du vil være ansvarlig for den daglige kontakt med dine kunder og udfører det relevante arbejde på dine kunders konti i samarbejde med relevante konsulenter.

Din rolle bliver at administrere optimeringer af hele processen omkring display & video platforme og systemer. Det omfatter 1) fastlægge strategisk retning og udvikling for kanalerne 2) daglige performance optimeringer 3) konsulent arbejde med kreative optimeringer og 4) etablere performance rapporter.

Vi forventer også, at du bliver involveret i udarbejdelse af Display & Video-tilbud til vores kunder. Vores ambition er at udvikle denne kanal meget i løbet af det næste år, og hvis du er den rigtige kandidat, vil der også være gode karriere- og udviklingsmuligheder i denne rolle herunder team ansvar.

Som vores nye Paid Media konsulent bliver du en del af vores hurtigt voksende hold i København, hvor vi lige nu sidder omkring 60 mand.

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde i et af de stærkeste (datadrevne, analytiske og forretningsmindede) bureauer i Europa
 • At arbejde med store internationale kunder, der ofte er markedsledere i deres segment
 • Et job i en veletableret, men stadig meget iværksætter orienteret virksomhed, med hurtigt voksende teams, hvor der er mulighed for at få yderligere ansvar hurtigt
 • At deltage aktivt i vores interne vidensdeling via interne og eksterne events
 • En lækker, sund og varieret frokost
 • En masse sjove sociale arrangementer såsom fredagsbar, firmafester og meget mere
 • En arbejdsplads i et nyt moderne kontor med balkoner mod Christianshavn Kanal
 • Samarbejde med international display & video specialister
 • Gode karriere muligheder

Din løn vil være baseret på dine erfaringer og kompetencer.

Om dig:

Du skal have dyb viden inden for Display og video (YouTube-annoncering) eller i det mindste inden for et af medierne. Du skal være bekendt med udtryk som DSP, DMP, CPV og view rates. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med platforme som Google Marketing Platform (tidligere DoubleClick), Adform, Facebook Ads Manager og LinkedIn Campaign Manager.

 • Mindst 1-2 års erfaring med Display og Video (DV 360) via DSP som Google Marketing Platform (tidligere DoubleClick) eller Adform
 • Erfaring i at udvikle Paid Media strategier og medieplaner
 • Resultatorienteret og KPI-drevet
 • Lyst og gå-på-mod til at lære mere
 • Analytisk og forretningsorienteret samt stærke kommunikationsevner
 • Høj kvalitetsstandard og evne til at levere til tiden
 • Brænder for digital marketing, annoncering og teknologi
 • Har højt drive, positiv attitude og viljen til at gøre en ekstra indsats
 • Har en kandidat i business eller et andet analytisk område
 • Er flydende i dansk og engelsk

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord hos Dept, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Du søger via knappen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Tiltrædelse snarest.

Om Dept:

Dept er et internationalt digitalt marketing bureau med kontorer i København og en række andre europæiske byer. På kontoret i København hjælper vi eCommerce spillere med at vækste online salg og forbedre deres ROI. Vi gør dette ved at kombinere dyb digital marketing forståelse med en solid forretningsforståelse og data-analyse. Vores team i København består af 60 forretningsstærke og professionelle medarbejdere. Vi taler 25+ sprog flydende. Dept er en af Europas førende digitale marketing bureauer med over 1.000 medarbejdere. Se mere: www.deptagency.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.