Senior Finance Business Partner til Signalprogrammet

Vi, i Signalprogrammets økonomiområde, søger en ny kollega, som har mod på og lyst til at blive udfordret. 
 
Du indgår aktivt i et samspil nye kollegaer og eksterne konsulenter i et team under opbygning. Som den forretningsorienterede økonomipartner er du supporterende og støttende samtidig med, at du er kritisk og udfordrende. Du er udførende i forhold til den økonomiske rapportering i Signalprogrammets ledelse og Banedanmarks direktion. Med den flade struktur afdelingen har, sker dette i samarbejde med de øvrige økonomipartnere. Du får et bredt ansvarsområde for den økonomiske/ budgetmæssige opfølgning, support, styring og rapportering.  
 
En stærk partner til at udvikle Signalprogrammets økonomiområde 
Du bliver en del af Signalprogrammets økonomiområde (SP Økonomi), hvor controlling/ økonomipartner området er under ombygning, så vi kan komme væsentligt tættere på forretningen. Vi er et godt miks af køn og alder og har en uformel omgangstone i et udviklingsorienteret miljø med ambitionen om at spille hinanden gode.  
 
Du får ansvaret for analyser på flere af Signalprogrammets forretningsområder. Du er tæt på forretningen og de respektive projektchefer. Du er garant for, at rapporteringen giver et retvisende billede af projekternes økonomiske status målt op mod den fysiske og aktivitetsmæssige fremdrift.  
 
Du er dybt involveret i at udvikle og implementere vores nye økonomistyringskoncept, som skal forankres i hele projektorganisationen. Du er involveret i den løbende budgettering/ estimering.  Du arbejder også med ledelsesrapportering, og vedligeholdelse og udvikling af de modeller, der anvendes til den løbende controlling og budgettering.  
 
Interesse for konsolidering af information med lyst til at udfordre 
Du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.merc., cand. oecon eller lignede med en regnskabsteknisk / økonomistyringsmæssig forståelse. Du er vant til at udfordre forretningen ud fra en kritisk tilgang til talmaterialet, og din reflekterende personlighed gør, at du er en, der lyttes til og er i stand til at formidle komplekse budskaber på en let forståelig måde. 
 
Du forstår aktivitetsstyring på projekter og har interesse i at sikre et retvisende billede af økonomien i rapporteringen til bl.a. økonomiledelse, direktion, anlægsledelse hhv. departement.  
Du må gerne have erfaring med at udvikle og optimere økonomistyringsprocesser, da du vil fungere som sparringspartner for sektionschefen for SP Økonomi. Du er en erfaring systembruger gerne i SAP, som anvendes i SP Økonomi ligesom, at du er fortrolig med at anvende rapporteringsmodeller i Excel. 
 
Din forretningsorienterede profil gør, at du evner at kommunikereeffektivt med dine interessenter samt har veludviklede kompetencer for tværorganisatorisk samarbejde. Du er en holdspiller, der går forrest og hjælper andre, for sammen at løse teamets opgaver mest optimalt. Som person er du ansvarsbevist og selvkørende. Du er positiv indstillet af natur, vedholdende, initiativrig og kan trives i et miljø, hvor ikke alle arbejdsopgaver er veldefinerede. Du arbejder analyserende og systematisk og evner at skabe rammer og struktur i din dagligdag.  
 
Du vil blive en del af en afdeling, hvor frihed under ansvar og fleksibilitet er nøgleordene i et område, hvor kvalitet i leverancerne vægtes højt. Vi er engagerede med ønsket om at få det optimale ud af skatteborgernes penge. Ledelsesstilen har fokus på den enkeltes udvikling på holdet og vi hjælper hinanden i det omfang, vi kan.  
 
Løn 
Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide om stillingen så kontakt Sektionschef for SP Økonomi John Herskind. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. 
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:17. marts 2018

HR Partner - Freelance

Fontibus People ApS

HR Partner - Freelance - Via Invoice Fontibus People ApS, Greater Copenhagen We are looking for an INTERIM HR Partner for an approx. one-year assignment with our Client who is located in the Greater Copenhagen area. The Client is the Danish Affiliat...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

2 PhD Scholarships - "Global mobility of employees" in the EU-funded Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Network (ITN) GLOMO

Copenhagen Business School

As a Network member, Copenhagen Business School (CBS) invites applications for a number of Early Stage Researchers (PhD) positions in the field of Global mobility of employees in the EU-funded Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Network (ITN)...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Global Rewards Partner in People & Organisation

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
Do you want to be part of supporting organisational growth through continuous optimisation of global remuneration initiatives? Do you want to be part of ensuring a reward structure that attracts and retains the right employees and drives differentia...
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Global HR Business Partner to TORM's Finance and Projects Divisions

TORM A/S

Gentofte
TORM is presently looking for an experienced, ambitious, and business-oriented HR Business Partner who will have strategic and operational HR responsibility for TORM s Finance and Projects Divisions. The Job Reporting to the Head of Group HR, you wi...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Fermentation Scientist

BioPhero ApS

BioPhero is a biotech start-up in Copenhagen (Denmark) dedicated to making affordable safe insecticide replacements. Our mission is to lead the global transition towards sustainable agriculture, where safe pheromone-based products become the primary...