Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior HR Manager til Danish Agro koncernens Special Feed-division

Mestrer du hele HR-værkstøjskassen, og brænder du for at være tæt på forretningen? Så kan du blive HR -ansvarlig for en international virksomhed, og arbejde tæt sammen den øverste ledelse, hvor virksomhedens strategi skal omsættes til strategiske HR aktiviteter.


Professionel og strategisk samarbejdspartner
Som Senior HR Manager bliver du strategisk sparringspartner til Special Feed-divisionens selskaber og ledelse. Du bliver ansvarlig for divisionens HR-aktiviteter herunder udvikling og implementering af strategier, politikker og systemer ud fra koncernens værdier og holdninger. Du er ansvarlig for eksekveringen af HR-relaterede projekter i divisionen, og derfor har du en naturlig egenskab for projektledelse.

Derudover er du vant til at facilitere og rådgive, og er ikke bange for at eksekvere på forretningsrelaterede projekter. Med andre ord skal du have lyst til at smøge ærmerne op og lave operationelle såvel som strategiske opgaver, og ud fra din platform formår du effektivt at understøtte bundlinjen og indfri de strategiske mål i strategiplanen.


HR i Danish Agro
Danish Agro koncernen består af ca. 100 agro-industrielle selskaber i ind- og udland. Vi er sat i verden for at skabe værdi for de landmænd, som ejer os. Træd ind i et HR-team, hvor vi med tempo, fleksibilitet og store ambitioner driver og udvikler HR sammen med HR kollegaer i Danish Agro koncernens udenlandske selskaber. Som en del af en transformation optimerer vi i øjeblikket arbejdsgangene i HR, og er derfor i gang med at introducere nye processer og udvikle ”best practices” for hele HR området. Som Senior HR Manager kommer du til at indgå i tæt samarbejde med vores Koncern HR, som supporterer dig med værktøjskassen.


Din profil
Du kommer fra en lignende stilling, hvor du har været vant til at arbejde strategisk med HR. Du har en relevant videregående uddannelse inden for HR og erfaring på minimum 5 år. Du har erfaring med hele værdikæden indenfor HR. Du tager ansvar for dine opgaver og får dem effektivt i mål. Du er struktureret, god til at prioritere dine opgaver og lader dig ikke slå ud af indkommende opgaver, som skal prioriteres pludseligt. Du er god til at kommunikere, og er vant til at kommunikere med den øverste ledelse, og gør dette eksemplarisk og professionelt. Du taler og skriver engelsk på højt niveau, da det er vores koncernsprog. Det er helt afgørende, at du bliver en naturlig og integreret del af dagligdagen i forretningen. Det betyder, at du ved, hvad der foregår på såvel fabriks- som kontorgulvet, og at du også tager aktivt del i at løse konkrete ad hoc forretningsmæssige udfordringer.


Det kan du forvente

 • Vi tilbyder et job, hvor du har stor mulighed for at præge HR-området i en international koncern, hvor du samtidig får en spændende og udfordrende hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Et behageligt arbejdsmiljø i rolige nyopførte kontorfaciliteter
 • En stilling hvor der er fokus på sparring, videndeling og samarbejde
 • Løn efter kvalifikationer

 • Arbejdsadresse
  Sjellebrovej 10 Lime, 8544 Mørke. .


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.