Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Insights & Analytics Consultant

Hos Creuna udvikler vi digitale platforme for nogle af Danmarks førende virksomheder. Vi laver iøjnefaldende brand-kampagner med design i verdensklasse. Og så rådgiver vi om alt der har med digitalisering, kundeoplevelser og innovation at gøre. Vi er i øvrigt også ret rare, tag ikke fejl af det.

Vores kunder ved, at teknologi og digitalisering spiller en afgørende rolle, hvis de vil flytte deres forretning digitalt, og vi lægger os i selen for hele tiden at være på forkant med udviklingen, så vi kan give vores ambitiøse kunder et solidt (men kærligt) skub bagi.

For at kunne efterleve det løfte og udvide vores kompetencefelt har vi lige nu brug for en grådig spækhugger af en data-haj, der kan navigere i data-havet hurtigere end de andre fisk, og som kan udpege og sætte tænderne i de datasæt og -analyser, der er allermest kød på. Nogle af dine primære bytter bliver:

 • Udarbejdelse af tracking-strategi, opsætning og opfølgning

 • Dataanalyse og hypotese-udarbejdelse

 • CRO og A/B split-tests, så projekterne optimeres og kører så effektivt som muligt

 • KPI-udarbejdelse der sikrer succesfulde projekter for vores kunder

 • Visualisering af data og dashboards, så værdien af dataanalyserne bliver tydelige for vores kunder og internt i organisationen

 • Aktiv deling af viden og kompetencer for at øge ekspertise-niveauet i Insights & Analytics-gruppen

 • Hvis du er haj nok til de opgaver, er det bare med at slå et smæld med data-halen og sende din bølge af analytisk viden vores vej.


 • Hvad skal du kunne? 

  Vi er egentlig ret ligeglade med, hvor din store data-erfaring og dine superanalytiske evner kommer fra, så længe du har dem. Men hvis vi alligevel skulle give et bud, så kunne det jo tænkes, at du har en relevant videregående uddannelse inden for data-området, og at du har siddet i en lignende stilling hos et andet bureau eller i en større digital afdeling i nogle år.

  Vi forventer, at du kan arbejde med Insights & Analytics på både et praktisk og et strategisk niveau. Du har en naturlig nysgerrighed for feltet, og du skulle gerne være typen, der giver dig selv en mental high-five, når du finder data-indsigter, der kan bruges til at skabe konkret værdi på de enkelte projekter. Vi arbejder overvejende med langvarige kunderelationer, og derfor er det også en vigtig del af jobbet, at du kan sætte dig ind i kundens forretning, forstå deres problemstillinger og hjælpe dem med at bruge data til at drive dem fremad.

  Vi har brug for en, der både er selvkørende men samtidig nyder at arbejde tværfagligt. Derfor er det kendetegnende for dig, at du kan udfordre dine kollegaer på et fagligt plan, så du er med til at sikre, at Creunas data-team forbliver knivskarpt og fremtidsparat.


  Du har selvfølgelig programmer som Google Analytics, Google Tag Manager, Data Studio, Google Optimize og BigQuery liggende på rygraden, men hvis der er ét eller to af dem, du liiige skal have lært, så går det også nok. Derudover er det et kæmpe plus, hvis du har mund- og skrivetøjet i orden, så du er i stand til at kommunikere selv de halvtørre data på en semi-sexet måde. Som vores nye data-spækhugger er det nemlig vigtigt, at du kan formidle data og analyser, så værdien af det bliver soleklar for både kunder og kollegaer.


  Hvad får du ud af det?

  Vi er naturligvis konkurrencedygtige på løn og pension, vi har lækre lyse lokaler i Aarhus C., vi tilbyder morgenmad og frokostordning hos vores egen restaurant UNA, og så brygger vores espressomaskine fremragende kaffe af byens bedste bønner fra Sigfreds.

  Men hvis du er den rigtige, vil du først og fremmest vælge Creuna, fordi du har mod på at tage ansvar – og så fordi du kommer på hold med nogle af landets absolut mest inspirerende kollegaer. De vil udfordre dig (både fagligt og over et spil bordtennis). Og de vil grine med dig – også når der er rigtig travlt.

  Du bliver en del af en social, loose, ambitiøs no-bullshit-kind-of kultur, hvor det er fedt at være – både i og uden for arbejdstiden. Der er masser af ansvar at få hos Creuna for den, der tager det. Og masser af spændende projekter at gå ombord i.


  Hvad så nu?

  Hvis du kan se dig selv i stillingen, vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt, da vi håber at kunne ansætte den rigtige kandidat ASAP.

  Send din ansøgning og dit CV her.

  Når du sender din ansøgning til os, skal du være opmærksom på, at vi får nogle persondata fra dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler de data, så har vi forfattet et lille skriv til dig. Du må hellere sætte dig ned, inden du går i gang, for det er bagover-blæsende læsning.

  Hvis du har spørgsmål til jobbet eller til Creuna som arbejdsplads, kan du kontakte Anders Block Arnfast, Lead Solution Architect & Team Lead, på anders.arnfast@creuna.dk eller tlf. 31 47 30 74.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.