Senior IT-konsulent

Ønsker du at være med helt i front hos en virksomhed med en unik profil i branchen?

Cadesign Base er specialister i it-infrastruktur, drift og support med udgangspunkt i det nyeste også indenfor cloud-teknologier. Forretningsområderne dækker hele værdikæden fra rådgivning, design og implementering til drift og support af IT-løsninger samt hosting via eget hosting-center.

Virksomheden søger dig der er skarp på it-infrastruktur og ønsker at være en del af en it-konsulentvirksomhed i vækst. Du får stor indflydelse på din hverdag, drevet af et stærkt teamsamarbejde, hvor kunden er i centrum.

Primære arbejdsopgaver

Med reference til lederen af konsulentafdelingen (pt. adm. dir) vil du få et stort ansvar i forhold til dine opgaver, og du vil som konsulent nå hele vejen rundt om kunden.

Du vil:

· Være ansvarlig for implementering af it-infrastruktur løsninger og efterfølgende supportere brugerne hos dine kunder

· Arbejde tæt sammen med salgsafdelingen, hvor du vil være en del af pre-salgs funktionen

· Deltage i kundemøder og designe nye tekniske løsninger baseret på kundens situation og systemer

· Formidle og diskutere komplekse, tekniske emner med både kunder og kolleger

· Analysere og supportere kunderne på et proaktivt niveau, der skaber en tæt relation, og som gør kunden tryg ved dig som konsulent

· Via din gode struktur, planlægning og proaktive tilgang til kunden, skabe langvarige relationer

· Dokumentere dit arbejde, så dine kolleger på andre lokationer kan følge dine projekter og har mulighed for at supportere i travle perioder

· Blive ansvarlig for udvalgte nøglekunder i størrelsesordenen 50 til +200 brugere

· Deltage i at designe-/drifte nyt hosting miljø hos Cadesign base

Faglig profil

Du vil møde spændende og alsidige it-udfordringer hos Cadesign base og du vil udvikle dine it-kompetencer. Du evner at tage stilling til mange forskellige problemstillinger, som skal løses med fokus på kvalitet, professionalisme og tid. Du er teamorienteret, imødekommende og serviceminded.

Du har mange års erfaring med i bagagen indenfor it-infrastruktur, og Microsoft-løsninger er din hjemmebane. Du kommer til at varetage en central rolle i afdelingen i Aarhus.

Du har arbejdet professionelt indenfor følgende områder:

· MS Windows Server 2008 R2 / 2012 R2 / 2016

· MS Exchange 2010 / 2013

· MS Server Virtualisering på Hyper-V

· MS Terminal Server

· MS MDT (Deployment), image opbygning og udrulning (evt. SCCM)

· Office 365 etablering, migrering og drift

· Sonicwall firewall

· Antivirus, Trend Micro

· Weeam

· Powershell

Du tilbydes mere end bare et job

Cadesign base har en meget flad organisationsstruktur og du er helt tæt på, hvor beslutningerne træffes

Der er en smittende arbejdsglæde på kontoret og højt til loftet, hvor man kan mærke, at alle brænder for det de arbejder med.

Der er afsat en uddannelsespulje, så du har adgang til at styrke dine kompetencer og dygtiggøre dig løbende.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke baseret på fast løn, pension, forsikring m.m.

Din mødeadresse er hovedkontoret i Aarhus. Vi har kunder over hele landet og det må derfor påregnes, at der vil være en del transport til disse.

Ansøgning

EffektivRekruttering bistår Cadesign base ved denne rekruttering. EffektivRekruttering vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Bønløkke, e-mail cb@erhr.dk, tlf. 40406633 og Cristina Jürgensen, e-mail cj@erhr.dk, tlf 21246279 for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Om Cadesign base

Cadesign base har hovedkontor i Aarhus med afdeling i København, og har siden 1994 været en del af et større fællesskab med Cadesign form og Mind. Ud over en unik fælles historie løser vi opgaver på kryds og tværs. En lang række af vores kunder har været, og er til stadighed, trofaste kunder i alle tre firmaer. Vores tværgående kompetence- og vidensdeling styrker virksomhederne individuelt og Cadesign som et samlet hele.

Virksomheden er certificeret Microsoft-partner og samarbejder med markedsledende hardware- og softwareproducenter. Alle it-konsulenter uddannes løbende og har mangeårig erfaring med Microsoft- og Autodesk installationer. Det er unikt, og derfor kan vi bryste os af, at vi dagligt drifter og supporterer mere end 100 små og mellemstore virksomheder og over 1000 arkitekter i Danmark.

Cadesign base er de eneste i Danmark, der er specialiseret i skræddersyede IT-løsninger og CAD på både konsulent- og salgssiden. Det skaber respekt hos kunderne, hvilket er med til at skabe langvarige kundeforhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Software Udviklingsprojektleder

Effektiv Rekruttering

Effektiv Rekruttering søger for Cambio Healthcare Systems A S Software Udviklingsprojektleder Vi søger en Software Udviklingsprojektleder, som kan løfte en væsentlig del af opgaven med at levere de bedste forretningskritiske løsninger til den danske...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Data Integration Manager

LINDORFF DANMARK A/S

Hedensted
Vi søger en erfaren Data Integration Manager til vores hovedkontor i Horsens Et spændende job i en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og udvikle jobbet. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med I...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Senior SAP BW/HANA Consultant, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Do you want to influence Arla s future IT architecture and setup? Do you have experience working with SAP, BW and SAP HANA? Then this may be the position for you. Working with skilled and dedicated colleagues, you will contribute to building best in...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Procurement Category Manager, IT - Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Do you have profound experience with category management and technical interest and are you looking for a job where you have international responsibility and high impact? If so, this is your opportunity to join Arla s Procurement team and be part of...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018