Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager til digitalt forretningsområde i stor vækst

Har du det, der skal til for at opdyrke nye kunder til vores markedsindsats på Danmarks største digitale tilbudskanal - Minetilbud? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og har digital forretningsforståelse? Evner du at indfri ambitiøse vækstresultater gennem en struktureret arbejdsindsats? Så er du måske FK Distributions nye Senior Key Account Manager.

Minetilbud er Danmarks største leverandør af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger via app og web med ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet markant. Mere end 1.5 mio. danskere besøger hvert år platformen – og interessen for at finde tilbud og inspiration indenfor rigtig mange kategorier er i stor vækst.

Vi søger derfor en vedholdende Senior Key Account Manager med digital salgserfaring og evne til at få et forretningsområde i vækst til at vækste endnu hurtigere. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor du selvstændigt skal skabe og udvikle nye kunderelationer og herigennem opbygge din egen kundeplatform.

Du tilbydes

Et salgsjob med selvstændigt ansvar for at etablere nye BtB kunderelationer. Du ansættes som en del af vores salgsorganisation med reference til salgschefen, og med udgangspunkt fra vores kontor i Tilst tæt ved Århus. Dine primære ansvarsområder bliver at: 

 • Opsøgende salg, mødeafholdelse og forhandling
 • Tilrettelægge din salgsindsats og gennemføre salg af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger samt beslægtede digitale produkter på platformen minetilbud (app+web)
 • Udarbejde go-to-market strategi for salg til nye kunder og digital eksponering
 • Deltage aktivt i salgsrelaterede kampagner overfor nye målgrupper og kundesegmenter 
 • Sikre opnåelse af salgsbudget og udarbejdelse af salgsrapportering 
 • Gennem rådgivning om FK’s digitale produkter og ydelser, skal du medvirke til at optimere kundens markedsføringsspend, og herigennem sikre vores kunder en mere effektiv og lønsom kommunikation med de danske forbrugere.

Om dig

Du er en udpræget kommercielt indstillet person, der brænder for at skabe nysalg og opbygge relationer på et helt nyt marked, og er samtidigt struktureret og arbejder systematisk i forhold til de mål, du har sat sammen med salgschefen. Du forstår, hvordan forskellige medier spiller sammen, og det er en fordel hvis du har mindst 2 års erfaring med salg af digitale løsninger fra reklame- og mediebranchen.

 Jobbet er for dig der:

 • Er en igangsætter, er selvkørende og har et højt drive
 • Går målrettet efter et salgsjob i en etableret virksomhed, hvor der er plads til at udvikle sig 
 • Brænder efter at skabe og udvikle langsigtede kundeforhold 
 • Er resultatorienteret og trives med synlige mål og faste deadlines 
 • Er udadvendt, empatisk og tillidsskabende 
 • Er en stærk kommunikator   

FK er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Vi udvider vores salgsafdeling, og du kommer til at arbejde sammen med vores engagerede og rutinerede salgs- og kundeservicekolleger.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Tilst tæt på Aarhus. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV med dokumentation for dine tidligere opnåede salgsresultater i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte salgschef Karsten Rygaard Sjørup på telefon 2219 7923. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.      

FK Distribution formidler både digitale tilbud og traditionelle tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med digital formidling af aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.