Senior Konsulent - Executive Search

Senior Konsulent - Executive Search København - Odense - Jylland (Vejle)

Konsulent hos Birn+Partners

Hos Birn+Partners opnår vi succes gennem et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunder, en dyb forståelse for kundernes forretning samt et godt kendskab til kandidatmarkedet. Og så går vi gerne en ekstra meter, for at skabe de rette forretningsmæssige resultater.

For at sikre fortsat international succes, søger vi konsulenter med god erfaring på C-level niveau.

Som konsulent hos os, indgår du i et team af dedikerede kolleger, der vil give dig den nødvendige faglige sparring, hjælp og støtte, samt give dig et godt og positivt fællesskab.

Du vil naturligvis opbygge din egen kundeplatform og her selvstændigt løse opgaver for dine kunder, men vi løser lige så ofte opgaverne i fællesskab og også sammen med vores internationale kolleger.

Vi arbejder tæt sammen med vores team af erfarne og meget dygtige researchere.

Vores forventninger til dig

Vores forventninger til dig er mange, men væsentligst er at du har stor forretningsmæssig forståelse, kommerciel tæft og at du har en baggrund som konsulent, og som leder i det private erhvervsliv. Det er samtidig vigtigt at du er indstillet på, sammen med resten af teamet, at arbejde hårdt og have det sjovt, mens vi skaber resultater for vores kunder og for os selv.

Formentlig har du en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og har gennem din karriere opnået succes i udadvendte funktioner. Du har gode analytiske evner og har vist at du hurtigt kan gennemskue komplekse problemstillinger og bryde disse ned til brugbare løsninger.

Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk, er selvstændig og kan prioritere din egen tid.

Hvorfor os?

Vi kan tilbyde dig at blive del af en dynamisk og voksende konsulentvirksomhed, hvor det at præstere går hånd i hånd med at have en sjov hverdag. En virksomhed, hvor vi er et team der arbejder tæt sammen for at løse opgaverne hensigtsmæssigt og bedst muligt.

Vi er et internationalt konsulenthus med stor cross-border aktivitet, hvorfor du også vil komme til at arbejde tæt sammen med kolleger i de øvrige lande.

Du vil i høj grad selv være med til at definere jobbet, tiden og bestemmer hvordan du vil løse opgaverne bedst.

Birn+Partners er et internationalt konsulenthus med 12 egne kontorer i 8 lande (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, UK, Italien, Baltikum). I Danmark har vi kontorer i Vejle, Odense og Ballerup. Se mere på www.birn-partners.com

Fællesnævneren for alle afdelinger er et fokus pa° god ledelse og en passion for mennesker. Vi har tilsammen mere end 400 års erfaring inden for vores service portfolio som er: Executive Search af ledere, Management Consulting og organisationsudvikling samt lederuddannelse pa° MBA- og bestyrelsesniveau.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.