Senior Legal Consultant til udbudsrådgivning

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores rådgivningsydelser, og vi søger derfor nu en jurist eller advokat til udbudsrådgivning med base i Aarhus eller Østjylland. Hvis du brænder for at hjælpe nogle af landets største ordregivere med at realisere deres ambitioner – så kom og bring din juridiske ekspertise i spil, når du sammen med et stærkt team af konsulenter rådgiver vores kunder i gennemførelse af udbudsforretninger. Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af afdelingen Legal Consulting

Du bliver en del af en specialiseret gruppe bestående af ca. 10 udbudsjuridiske rådgivere, som i mere end 20 år har tilbudt vores kunder højt kvalificeret juridisk rådgivning i konkurrence med andre konsulent- og advokatvirksomheder i Danmark og internationalt. Ansættelsen vil være på vores kontor i Aarhus, men det må forventes, at der bliver perioder, hvor arbejdet udføres fra kundens adresse.

I Legal Consulting leverer vi rådgivning til nationale og internationale myndigheder, virksomheder og organisationer om juridiske spørgsmål inden for vores ekspertiseområder, som dækker:

 • Udbudsrådgivning til offentlige ordregivere

 • It-kontrakter og øvrige teknologikontrakter

 • Persondataret og GDPR

 • Offentlig ret og regulering

 • Entrepriseret.

 • Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • at levere udførende bistand til gennemførelse af udbudsforretninger under kundens instruktion og ledelse, herunder at rådgive om specifikke udbudsretlige spørgsmål samt tilrettelægge og gennemføre samlede effektive udbudsforløb fra den indledende udbudsstrategi og indtil kontraktindgåelse

 • at arbejde med kontrakter og kontraktstyring

 • at yde projektledelse, herunder projektstyring og porteføljestyring, generelt

 • at sikre et stærkt samarbejde på tværs af Rambøll-gruppen, fx med ingeniører og økonomer, i forbindelse med levering af juridiske ydelser.

 • Rambølls styrke er vores evne til at tilbyde multidisciplinær rådgivning, så du kan forvente at skulle arbejde tæt sammen med kollegaer, der er eksperter på hvert deres felt – det kan være fra offentlig digitalisering til havvindmølleparker.

  Dit match med stillingen

  For at lykkes i jobbet bør du have erfaring med kundekontakt og praktisk gennemførelse af udbudsforretninger, gerne inden for forsyningssektoren.

  Derudover forestiller vi os, at du:

 • er jurist (cand.jur.), gerne med en baggrund fra advokatbranchen eller lignende rådgivningsvirksomhed – alternativt har erfaring fra en forsyningsvirksomhed eller anden teknisk fokuseret offentlig virksomhed

 • har minimum 5 års erfaring med udbudsrådgivning og strategiske indkøb i det offentlige

 • selvstændigt kan arbejde med konkurrenceudsættelse og EU-udbud

 • er resultatorienteret med gode samarbejdsevner og formidlingsevner

 • kan formulere dig klart og præcist på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 • Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at du har et stærkt fagligt og teoretisk grundlag, du er struktureret, metodisk stærk, detaljeorienteret og vant til at kombinere juridisk grundighed med høj effektivitet.

  Som en del af Legal Consulting indgår du i et ambitiøst juridisk rådgivningsmiljø, hvor vi også prioriterer efteruddannelse inden for såvel de juridiske discipliner som projektledelse og personlig udvikling højt.

  Rambøll er en international virksomhed, og for den rette kandidat vil der på sigt også være mulighed for at indgå i internationale projekter.

  Velkommen til Rambøll Management Consulting

  Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

  Har du brug for yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for Legal Consulting, Business Manager Claus Gulholm-Hansen Krüger på +45 51 61 79 03/cghk@ramboll.com

  Vi glæder os til at læse din ansøgning.  Deadline: 15.10.2020


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.