Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Media Specialist

Senior Media Specialist

Vil du hjælpe os med at skrive det næste kapitel i vores fælles madhistorie? Vi er i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid, og vi har sat kursen mod en mere bæredygtig fremtid. Vi håber, du lyst til at komme med på rejsen og gøre en forskel som vores nye Senior Media Specialist.

Succes starter med et team
Du bliver en del af teamet Commercial Innovation & Customer Development, som arbejder i krydsfeltet mellem salg og marketing. Temaet er en del af vores danske Marketing & Innovation-afdeling i Danish Crown Foods, og her får du 11 engagerede kolleger, der arbejder målrettet med indsigter, forretningsudvikling og innovation. Som vores ny kollega kommer du til at spille en aktiv rolle ud mod mediebureauerne og sætte agendaen for, hvordan vores mediestrategi skal være. Hos os er det aldrig business as usual, og du får friheden til at handle og gentænke, hvordan vi arbejder med dette område.

”Hvis du sulten efter mere ansvar og for at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste fødevarebrands, så skal du med på den spændende rejse, vi er på, hvor du får rig mulighed for at sætte dit eget præg”, siger Director, Commercial Innovation & Customer Development Malene Eriksen Vestergaard.

Sid med til bords - en åben invitation til at påvirke agendaen
I stillingen får du flere ansvarsområder, og du er bl.a. med til at levere på vores kampagne- og kommunikationsperformance, hvor du sikrer, at vi får et højt afkast af vores medieinvesteringer på globalt niveau – på tværs af brands, kategorier og markeder. Det betyder, at du sætter kursen og bliver ansvarlig for, hvordan vores medieaktiviteter bliver reflekteret i Danish Crown Foods’ strategiske og finansielle ambitioner.

Herudover bliver du den daglige sparringspartner især for vores brand managers, men også andre stakeholders, på medie- og kommunikationsopgaver, såsom aktiviteter, kampagneudvikling, partnerskaber og andre samarbejdsrelationer. Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver at:

 • definere vores måde at arbejde på i en mediekontekst, herunder at trække linjerne på tværs af brands og kategorier
 • bygge og udvikle partnerskaber med mediebureauer på globalt plan
 • afholde intern medietræning og uddanne relevante kollegaer i mediedisciplinen
 • optimere og udvikle medieplanlægningsprocessen, mediestrategier og medieforhandlinger i Danmark, og delvist internationalt
 • følge op, optimere og rapportere på performance. 
 • Passion for medier og verdensmester i stakeholder management
  Vi forestiller os, at du har en kommerciel uddannelsesbaggrund som cand.merc. eller lignende. Du kommer måske fra bureausiden og har lyst til at komme på den anden side af bordet. Det vigtigste er, at du har erfaring fra eller med FMCG-branchen, og vi håber, at du medbringer mindst 5 års erfaring fra en lignende position. Du behersker dansk og engelsk flydende. 

  Foruden en naturlig strategisk, analytisk og stærk kommerciel forståelse falder det dig naturligt at være tæt på forretningen i en forandringsparat og agil organisation. Du har et holistisk syn på dit ansvarsområde og dine opgaver, så du evner at løfte dig op i et helikopterperspektiv og se vinkler, som de fleste andre ikke kan se. På samme tid medbringer du en analytisk forståelse af såvel kvantitative og kvalitative analyser, så du er i stand til at optimere og rapportere på performance. Du har et stærkt kommercielt og forretningsorienteret mindset og formår at balancere driftsopgaver samtidig med, at din faglighed sikrer et strategisk niveau. 

  Derudover er du ambitiøs, har et højt drive, og du formår at skabe stærke og tillidsfulde relationer til både interne og eksterne stakeholders. Du kender dit værd. Det gør vi også. Derfor har vi tillid til, at når du går efter dine egne mål, samtidig med du hjælper at opnå vores.

  Appetit på mere?
  Vi har sat kursen mod en mere bæredygtig fremtid, og vi håber, du vil med. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Commercial Innovation & Customer Development Malene Eriksen Vestergaard på (+45) 29337571.

  Tiltrædelse efter aftale.

  Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning snarest muligt, da vi løbende vurderer og indkalder til samtale. Passion er vores protein – vis os, hvad du brænder for.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.