Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior PHP backend udvikler

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832853Phoenix-39963a5f12018-06-15T00:00:00Senior PHP backend udvikler

Trollweb Solutions oplever solid vækst og vi søger en passioneret senior PHP backend udvikler til vores kontor i København for at styrke vores position som en af Nordens største ecommerce-leverandører.

Om stillingen

Stillingen indebærer udviklingen og optimering  af ecommerce løsninger for vore kunder. En stor del af arbejdet vil være med systemintegrationer og moduludvikling..

Du vil få ansvar for større leverancer til vores kunder, med mulighed for at specialisere dig indenfor for de områder der passer dig.

Kvalifikationer

 • Minimum 4 års PHP udvikler erfaring.
 • HTML og JavaScript til husbehov.
 • Erfaring/kendskab til Magento- og Wordpress-platformene er et plus

Personlige egenskaber

 • Du har stor interesse for fremtidsrettet og ny teknologi.
 • Du arbejder effektivt og afslutter opgaver.
 • Du tager ejerskab for tildelte opgaver.
 • Du er løsningsorienteret.
 • Du kan lide at arbejde med open source kode.
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret.
 • Du kan arbejde sammen med kollegaer, også selv om de sidder i udlandet.
 • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

 • Uformelt miljø, hvor det faglige er i højsædet.
 • Arbejdsplads på vores kontor i Ørestaden, København.
 • Effektive interne system som Slack, JIRA og Google Apps.
 • Høj grad af indflydelse på din hverdag.
 • Et af nordens stærkeste faglige miljøer indenfor e-commerce.
 • Relevante certificeringer.
 • Konkurrencedygtige betingelser, og gode pensions- og forsikringsordninger.

Om Trollweb

Trollweb Solutions blev etableret i 2009 og er i dag Nordens førende totalleverandør af Magento ecommerce-løsninger. Vi leverer rådgivning, udvikling, UX / design, fuld drift og support af Magento - derudover har vi et bred spektrum af færdige moduler og integrerbare løsninger.

Trollweb Solutions danske kontor ligger i København. Vi har desuden kontorer i Oslo (Norge), Stavanger (Norge) og i Norrköping (Sverige), og vi er per 1. maj 2018 samlet 51 dedikerede  ecommerce-specialister.

Trollweb blev i 2017 en del af Visma gruppen (economics, Dinero, Bluegarden, mv), og er forerunner i udvikling af Visma ecommerce-løsninger i Norden.

Læs mere her https://trollweb.dk/om/om-trollweb/

Kontakt

Kontaktperson: Lars Jensen

Tlf: 20847928, email: work@trollweb.dk

 

2018-08-02T00:51:17.067 Trollweb Solutions oplever solid vækst og vi søger en passioneret senior PHP backend udvikler til vores kontor i København for at styrke vores position som en af Nordens største ecommerce-leverandører. Om stillingen Stillingen indebærer udviklingen og optimering af ecommerce løsninger for vore kunder. En stor del af arbejdet vil være med systemintegrationer og moduludvikling.. Du vil få ansvar for større leverancer til vores kunder, med mulighed for at specialisere dig indenfor for de områder der passer dig. Kvalifikationer Minimum 4 års PHP udvikler erfaring. HTML og JavaScript til husbehov. Erfaring kendskab til Magento- og Wordpress-platformene er et plus Personlige egenskaber Du har stor interesse for fremtidsrettet og ny teknologi. Du arbejder effektivt og afslutter opgaver. Du tager ejerskab for tildelte opgaver. Du er løsningsorienteret. Du kan lide at arbejde med open source kode. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Du kan arbejde sammen med kollegaer, også selv om de sidder i udlandet. Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Vi tilbyder Uformelt miljø, hvor det faglige er i højsædet. Arbejdsplads på vores kontor i Ørestaden, København. Effektive interne system som Slack, JIRA og Google Apps. Høj grad af indflydelse på din hverdag. Et af nordens stærkeste faglige miljøer indenfor e-commerce. Relevante certificeringer. Konkurrencedygtige betingelser, og gode pensions- og forsikringsordninger. Om Trollweb Trollweb Solutions blev etableret i 2009 og er i dag Nordens førende totalleverandør af Magento ecommerce-løsninger. Vi leverer rådgivning, udvikling, UX design, fuld drift og support af Magento - derudover har vi et bred spektrum af færdige moduler og integrerbare løsninger. Trollweb Solutions danske kontor ligger i København. Vi har desuden kontorer i Oslo (Norge), Stavanger (Norge) og i Norrk ping (Sverige), og vi er per 1. maj 2018 samlet 51 dedikerede ecommerce-specialister. Trollweb blev i 2017 en del af Visma gruppen (economics, Dinero, Bluegarden, mv), og er forerunner i udvikling af Visma ecommerce-løsninger i Norden. Læs mere her https: trollweb.dk om om-trollweb Kontakt Kontaktperson: Lars Jensen Tlf: 20847928, email: work@trollweb.dk11Jobnet39963a5f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3287179Trollweb Solutions A/S11Center Boulevard 52300København SDKDanmark0
work@trollweb.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent591101JobNet48390381000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=39963a5fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=39963a5fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=39963a5f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=39963a5f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/IT/9.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Trollweb Solutions A/S er dette netop hvad du bliver mødt af.12008951Dansk3Læse/ tale1IT355656889Lars Jensenwork@trollweb.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK