Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior procesingeniør - kølesystemer

Nel Hydrogen A/S beskæftiger mere end 120 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brinttankstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter.

Om afdelingen og jobbet
Som senior procesingeniør vil du blive en del af System Development Teamet, som hører under Technology & Development. Teamets opgave er at udvikle designløsninger til brinttankstationer, som indeholder brint under højt tryk i en avanceret proces med elektriske komponenter i ATEX zone. Du får det tekniske ansvar for udviklingen af procesdesign løsninger for udstyr rækkende fra simpelt til ekstremt komplekse systemer. Du arbejder med design, flow, styring, sikkerhed, test og optimering af tankstationernes performance og får derfor en bred berøringsflade med mange forskellige tekniske områder. Som senior procesingeniør vil du indtage en lead position, hvor du forventes at bidrage med proaktiv beslutningstagen og fremdrift i projekterne. Du gennemfører review, udfordrer valgte løsninger og godkender teamets arbejde. Du udarbejder procesdesigns til brinttankstationer i hele verden og får derfor et internationalt job hos verdens største brinttankstationsproducent.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Simuleringer og beregninger af kapacitet, tryk, temperatur og flow
  • Beregne kølekapacitet/varmekapacitet på systemerne
  • Designe og udvikle Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID) på køledelen
  • Kontakt til komponentleverandører og godkendende tredjeparts organisationer
  • Risikoanalyser og dokumentation
  • Test og verificering af overensstemmelse til krav og specifikationer
  • At du kan tage lead rollen i forbindelse med kølesystemet

Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i System Development Teamet og resten af udviklingsafdeling samt med kollegerne i serviceafdelingen og produktionen. Du refererer til Teamlead for System Development. Dit arbejdssted vil være på hovedkontoret i Herning, men du skal forvente ca. 20-40 rejsedage.

Om dig
Du er uddannet maskinmester eller ingeniør og har en stærk teknisk baggrund, så du kan sætte dig ind i komplekse produkter, der er resultatet af flere års arbejde med tekniske komponenter og systemer. Du har min. 4-5 års erfaring med design og systemer fra køleindustrien. Du har højt teknisk indsigt indenfor termodynamik og fluid mechanics involverende flow, tryk, temperatur og køleparametre. Du er erfaren i Process Flow Diagrams (PFD) og Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID). Hvis du har kendskab til sikkerhedsanalyser som FMEA, Hazop og Lopa, er det et plus.

Du har et stærkt teknisk og forretningsmæssigt mindset, er nysgerrig og kan hurtigt sætte dig ind i og forklare komplekse tekniske systemer. Du er udadvendt og kommunikerer godt med dine kolleger. Du har lead personlighed med højt fokus på performance, proaktiv adfærd, resultatorientering og ved at det er vigtigt at følge op og sikre, at projektet følger planen. Du er stærk kommunikerende og har evnen til at visualisere dine ideer. Du er inspirerende, kan motivere dig selv og kan skabe gejst hos dine kolleger. Du kan udarbejde teknisk dokumentation ved hjælp af Microsoft Office, som du mestrer. Du arbejder godt både selvstændigt og i teams, og du har erfaring med at arbejde i internationale organisationer. Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af System Development Teamet, som i dag består af 5 medarbejdere. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor høj faglighed og forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen”.

Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald – PRO&CO på tlf. +45 96 60 32 00

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station®-brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen-teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.