Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior projektledere til sikring af datadrevet transformation

Vil du være med til at skabe fremtidens data- og analysedrevne skatteforvaltning? Er du en stærkt fagligt funderet projektleder, og motiveres du af at sikre succesfuld gennemførsel af komplekse projekter? Så er du en af de seniorprojektledere, vi er på udkig efter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens fagdirektørområde Data og Analyse.


Vi leverer data- og analyseløsninger til hele skatteforvaltningen og arbejder på et af Danmarks mest omfattende data- og analyseområder, som dækker data om borgere, virksomheder, ejendomme, motorkøretøjer, finansielle transaktioner og varebevægelser.
Du kommer til at stå i spidsen for projekter, hvis succesfulde gennemførelse er en afgørende forudsætning for at sikre fremtidens skatteforvaltning.

Projektledelse af fremtidens data- og analysebaserede løsninger
Fagområdet Data og Analyse spiller sammen med resten af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen en central rolle i udviklingen af fremtidens data- og analysedrevne skatteforvaltning. Data og Analyse leverer en række forskellige løsninger til fagstyrelserne, herunder bl.a. procesautomatisering, machine learning modeller samt BI-løsninger, og vi er samtidig ved at opbygge en dataplatform med en række ydelser centreret om data, så der er gode muligheder for at drive spændende projekter, hvor alle dine kompetencer bliver bragt i spil.

Som kommende senior projektleder planlægger og gennemfører du projekter i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for at:

 • lede projektteams og gennemføre projekter inden for aftalte tid, kvalitet og budget
 • sikre løbende planlægning og opfølgning
 • sikre brugerinvolvering og samarbejde med de primære interessenter
 • rapportere til styregrupper og beslutningstagere
 • håndtere interessenter, styregrupper, styre risici og håndtere ændringer


Du vil derfor få erfaring med en bred samarbejdsflade fra skatterevisorer til professionelle udviklere i arbejdet med at sikre fremtidens datadrevne Skatteforvaltning. Der arbejdes med rigtig mange komplekse datasæt og udvekslinger både nationalt og internationalt.

Den organisatoriske forankring vil være kontoret Business Intelligence og Projekter, men i hele området har vi en uformel omgangstone og værdsætter holdånd højt.

Erfaren projektleder med gennemslagskraft
Du har en relevant uddannelse, som fx cand.merc.dat, cand.it eller tilsvarende uddannelse suppleret med en projektlederuddannelse og evt. certificering som eksempelvis IPMA, PRINCE2 eller har på anden måde opnået evner for projektledelse i komplekse organisationer. Det er en fordel, hvis du har solid erfaring med it-udvikling generelt og en interesse for forandringsledelse og processtyring. Endvidere er det en fordel, hvis du har erfaringer fra Business Intelligence og Analytics og det at arbejde med data i en offentlig kontekst.

For at få succes i stillingen ser vi, at du:

 • har flere års hands-on erfaring med både vandfald- og agil udvikling - herunder kanban samt SAFe mv.
 • har sans for relationer og evner at bygge bro mellem Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og vores samarbejdspartnere
 • er en god kommunikator, sikrer rettidig involvering af interessenter og inddrager styregruppen
 • er selvstændig, målrettet og kan motivere og lede andre gennem dit engagement og personlige gennemslagskraft
 • er analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger og er god til at sikre struktur og skabe overblik i processen
 • er robust og kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor fokus er leverancer til tiden.Om Data og Analyse
Stillingen er placeret i fagområdet Data og Analyse, som består af en række kontorer med i alt ca. 230 medarbejdere. Du kommer til at høre hjemme i kontoret Business Intelligence og Projekter, hvor du bliver en del af et team af BI Forretningskonsulenter og forretningsanalytikere. Du vil referere til lederen for Business Intelligence og Projekter og/eller relevante projektejere på tværs af Data og Analyse og resten af Skatteforvaltningen.

Ansøgning og kontakt
Send dit CV og ansøgning senest onsdag den 19. februar 2020 via linket nedenfor ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål inden da, så ring gerne til kontorchef Rasmus Holm Madsen på tlf. 72 37 72 91 eller chefkonsulent Astrid Iversen på tlf. 72 37 06 18.

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.