Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Rekrutteringskonsulent søges til ProSelection i København

I ProSelection har vi specialiseret sig os i at finde medarbejdere indenfor regnskab og økonomi til store som små virksomheder, hvor vi tilbyder rekrutterings- og vikarservice over hele landet. Som senior rekrutteringskonsulent vil du være med ude hos kunden, hvor kundens rekrutteringsbehov afdækkes, og herefter være ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra a-z. Vi arbejder tæt sammen om at nå de fælles mål, og du har derfor altid mulighed for sparring og samarbejde med dine kolleger. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med en uformel og arbejdsom stemning, samt en god frokostordning. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver
- Search og selection af kandidater, herunder search i databaser og via LinkedIn
- Udarbejdelse af jobannoncer
- Afholdelse af interviews
- Udarbejdelse af kandidatprofiler
- Tilbagemelding på personlighedstest
- Koordinering af samtaler
- Referenceindhentning
- Ad-hoc

Om dig
Du er udadvendt og empatisk af natur, og samtidig god til at lytte og observere. Du befinder dig godt i dialog med alle slags mennesker både assistenten og direktøren. Du tager ansvar for dine selvstændige opgaver, som du har en pligtopfyldende og energisk tilgang til. Du har en fleksibel indfaldsvinkel til din arbejdsplads, og du er en stabil og arbejdsom med¬arbejder.

Erfaring og uddannelse
Du har erfaring fra en lignende stilling eller ønsker at arbejde med rekruttering

Sproglige kompetencer
Du behersker dansk i skrift og tale

Kontakt
Du kan læse mere om ProSelection på www.proselection.dk eller kontakte Søren Billeschou Christiansen på tlf. 29 26 55 25 for evt. spørgsmål.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.