Seniorkonsulent til projekt- og porteføljestyring

Kom og bring din viden, energi og erfaring i spil, når du hjælper vores kunder med at holde styr på deres projektforretning . For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har masser af erfaring med at styre komplekse projekter og agere i konsulentrollen. Er du vores nye Seniorkonsulent til projekt- og porteføljestyring? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores projekt- og porteføljestyrings afdeling

Som vores nye Seniorkonsulent til projekt- og porteføljestyring bliver du en del af ét af Danmarks bedste kompetencecentre for projektstyring. Vores afdeling består i dag af godt 20 dygtige konsulenter, som betjener virksomheder i mange brancher som f.eks. vindenergi, olie & gas, bygge og anlæg, byggeri, transport, IT og industri..

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Agere som kundens rådgiver og sikre, at kunden får en service, der overstiger forventningerne
 • Sikre en transparent planlægning i alle projektets faser
 • Bidrage til en koordinering, både mellem de forskellige fagdiscipliner i det enkelte projekt og i forhold til øvrige projekter
 • Styre en effektiv opfølgning og klar statusrapportering på projekterne
 • Have et øje åbent for muligheder for at forbedre processerne
 • Medvirke aktivt til at udvikle vores forretningsområde
 • Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • Du kan facilitere etablering af projektplaner i komplekse projekter
 • Du kan styre projekter og håndtere projekt-interfaces
 • Du kan sikre en kontinuerlig og tydelig statusopdatering og ajourføring af tidsplaner
 • Du kan respektfuld udfordre projekterne for at sikre den bedste kvalitet i styringen, at usikkerheden bliver håndteret, og at risici opdages og håndteres i tide
 • Du forstår og har flair for arbejdet med processer i virksomheden
 • Du er skrap til at sætte dig ind i og anvende it-systemer. Vi anvender en lang række forskellige værktøjer, bl.a. Primavera, MS Project, Excel, Tilos, Sigma og SynchroPro. Erfaring med nogle af disse værktøjer vil være en fordel
 • For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: udadvendt og kan arbejde selvstændigt. Du tager ansvar og forstår at bevare overblikket og samtidig sørge for, at der er styr på detaljerne. Du er serviceminded, har gennemslagskraft, og har let ved at kommunikere med vores kunder på alle niveauer i virksomheden. Du er energisk og resultatorienteret, og formår altid at levere god kvalitet, også hvis det af og til må ske under tidspres. Du har en særdeles god beherskelse af engelsk og dansk i skrift og tale.

  Velkommen til vores Transport-division

  I Rambøll er vi 3.200 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: Vi kalder folk til samtale løbende.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.