Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprojektleder

Valmont SM er inde i en rivende udvikling i forhold til både projekttyper, procesdokumentation og generel organisationsudvikling. Hos Valmont får du derfor en enestående mulighed for at påvirke fremtidens projekter.

Du refererer til salgs- og projektdirektøren og involveres tidligt i salgsprocessen. Du gransker eventuelt udbudsmateriale, studerer komplicerede og omfattende kontraktoplæg fra krævende kunder, involverer relevante interne og eksterne interessenter efter behov, udvikler den tekniske løsning og laver risikovurderingen. I sidste ende udarbejder du det komplette tilbud, inklusive logistik og montage. Indgås der en aftale med kunden, fortsætter du naturligt som projektleder med ansvar for tid, økonomi og kvalitet. Du slipper først ansvaret, når afleveringsforretningen er gennemført, og garantiperioden er udløbet. Der er med andre ord tale om et meget selvstændigt og alsidigt job, hvor du får et stort personligt ansvar og indflydelse.
Der vil desuden være mulighed for at blive en central spiller i videreudviklingen af indkøbsfunktionen, da en del af dit arbejde vil være at identificere og kvalificere relevante underleverandører i hele verden.

Vejen til succes som projektleder er forudseenhed og tæt og entydig kommunikation med dine interessenter, interne som eksterne. Du afstemmer løbende forventninger, er god til at planlægge projektets flow og sørger for den økonomiske opfølgning - alt sammen fundamentet for en succesfuld projektafvikling. Kort sagt sørger du for rettidig omhu igennem hele projektet. Du tager proaktivt ansvar for dine projekter og har fokus på at skabe tryghed omkring projektafviklingen, kvaliteten og økonomien hos kunden, projektdeltagerne og ledelsen. Som partner tager du vare på dine kunders langsigtede interesser, hvilket gør, at du naturligt skaber stærke og konstruktive kunderelationer, hvilket fører til både mer- og gensalg.  

Dine kvalifikationer
Kompleksiteten og variationen i Valmonts projekter indebærer, at der stilles store krav til dine evner som projektleder og tekniker. Du har igennem en årrække opnået relevant projektledererfaring - ideelt set med stålkonstruktioner/metalbearbejdning, men det er dog vigtigere, at du har bred teknisk viden. Du kan derfor have fået din erfaring mange steder fra – robotanlæg, enkeltstående maskiner, fuldautomatiske højlagre, komplette proceslinjer, kraftværker, vindmøllevinger, vandrensningsanlæg, byggeri etc. Du har med stor sandsynlighed en uddannelse som maskiningeniør eller maskinmester og har bevist, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden. Alternativt har du igennem en længere karriere håndteret store, professionelle kunder og succesfuldt varetaget både det kommercielle og det tekniske projektledelsesansvar for komplekse kundeprojekter, ofte med meget omfattende kontraktgrundlag. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

Du tilbydes en stilling med et stort personligt ansvar i en vækstorienteret og velkonsolideret virksomhed, hvor der er højt til loftet og kort vej til de øverste beslutningstagere.

Finder du jobbet interessant, kan du søge det via Mercuri Urval (referencenummer: DK-03870 og vedhæfte ansøgning og CV.

Hvis du vil høre mere om Valmont SM eller jobbet, kan du kontakte Søren Johansen, Mercuri Urval, på tlf. 4092 4994.

 


Valmont SM A/S, der er beliggende i Rødekro, har en stor trecifret millionomsætning og producerer store, komplekse stålkonstruktioner til B-t-B-kunder primært i Nordeuropa. Valmont er højt specialiseret i sin niche og producerer til mange forskellige industrier - broer, transportanlæg til kraftværker, bygningselementer (f.eks. tagkonstruktionen til Operahuset i København, højspændingsmaster og test- og produktionsanlæg for olie og gas). I nogle projekter påtager Valmont sig totalentreprenøransvaret og styrer samspillet mellem alle teknologier og underleverandører. I andre tilfælde er man som underentreprenør ansvarlig for delprojekter eller for ”simple” underleverancer. Valmont er økonomisk sund og forfølger en kontrolleret vækststrategi. For at kunne understøtte væksten søges nu yderligere en projektleder.
Læs mere om Valmont SM på www.valmont.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her