Seniortræning instruktør

Du har nu chancen for at blive en del af Danmarks største fitness univers. Teamet er fyldt med smilende og engagerede kollegaer, og vi mangler dig, som er udadvendt, smilende og energisk.

Udover et fleksibelt arbejdsskema vil vi kunne tilbyde dig gode løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse. Hvis dette lyder som noget for dig, og du har de nedenstående kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig snarest muligt!

HOLDINSTRUKTØRER I SENIORTRÆNING
Vi søger netop nu instruktører, der kan skabe en anderledes træning for vores seniorer, og som forstår, at den gode stemning er en essentiel del af holdundervisningen.

For at komme i betragtning som instruktør i Fitness World skal du have en relevant holduddannelse, samt forståelse for seniortræning. Du skal desuden selv kunne planlægge og gennemføre dine holdtimer.

LØN
Efter kvalifikationer

ANSØGNING
Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne annoncen, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristen.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.