Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SEO & CRO Manager

Du har måske hørt om Ofir. Måske kan du huske dengang Ofir var en chatside. Måske ved du, at Ofir i dag er Danmarks anden største jobportal. Men du ved helt sikkert ikke, at vi har genopfundet måden at drive en jobportal på og vækster helt vildt.

Vi har ca. 500.000 besøgende og formidler ca. 60.000 ansøgninger på månedlig basis. Disse tal skal være vækstet med 50%, når vi går ud af 2021. Derfor søger vi nu en SEO & CRO Manager, som kan tage lead på at indfri disse målsætninger.

Vi søger dig, der elsker data. Dig der elsker SEO. Dig der elsker at skabe resultater. Dig der vil være en del af virksomhed, som kæmper for at blive Danmarks største jobportal.

Du vil blive en del af vores 6 personers marketing team, og især arbejde tæt sammen med Mette Poulsen, der er Marketing Manager samt Alexander Kragh der er CMO.

Hvis det lyder interessant, så læs videre.


Du er nøglen til vores fortsatte succes (no pressure)

Vores produkt er grundlæggende at levere kvalificerede ansøgninger til vores kunder. Det lykkedes vi rigtig godt med i dag, hvilket er grunden til, at vi i 2020 har set en stor tilvækst og på trods af corona har oplevet tocifret omsætningsvækst.

Den store tilstrømning af nye kunder kræver tilsvarende en stor tilstrømning af ansøgere. Det er her, du kommer ind i billedet. Din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vi vækster vores trafik og konverteringer, således at vores kunder vil fortsætte med at få de bedste kandidater gennem Ofir.


Du bliver en succes, hvis du lykkes med følgende

Vi har et stort uforløst SEO potentiale. Det bliver derfor din fornemmeste opgave at udkonkurrere vores konkurrenter på en lang række søgeord.

Vi har ikke et kæmpe budget til linkbuilding, og det er derfor ikke en udfordring, som vi blot kan betale os ud af. Du skal derfor være stærk på alt fra teknisk SEO til god copywriting.

Du skal have styr på dine canonical tags, GTM, og du skal kunne skrive tekniske kravspecifikationer, som vores inhouse team af udviklere derefter vil sætte i søen. Med andre ord: Det kræver viden om teknisk SEO at få succes i jobbet.

Foruden fokusset på SEO, vil du også arbejde med vores andre trafikkanaler. Udover de klassiske paid kanaler, så gør vi brug af jobsøgemaskiner. I fremtiden skal de betalte kanaler dog fylde langt mindre i takt med, at vores organiske resultater overtager som den primære trafikdriver.

En af vores store organiske trafikkilder er vores kandidatdatabase, som i dag tæller over 310.000 personer. Databasen driver en stor del af vores månedlige konverteringer og er derfor en meget vigtig trafikkanal, som også hører under dit ansvarsområde - herunder tilvæksten af nye signups. Det er vores målsætning at have over 400.000 i vores database ved udgangen af 2021. Dette kræver, at vi tiltrækker og fastholder kandidater, der ikke nødvendigvis er aktivt jobsøgende.


Opsummeret er de tre vigtigste KPIer for dig

 • Forholdet mellem organisk og betalt trafik (organisk skal fylde meget mere).
 • Gns. antal ansøgninger per stilling på vores platform.
 • Tilvæksten af signups til vores kandidatdatabase.

Når du starter, vil vi selvfølgelig afstemme målsætningerne for de forskellige KPIer, således du ikke arbejder med noget, som du anser som urealistisk.


Vi kan tilbyde

 • Et kæmpe ansvar som kun bliver større i takt med vores vækst.
 • Et ungt men erfarent marketing team, som arbejder hårdt på at skabe en ny fortælling om Ofir.
 • En startup rejse. Vi har genopfundet Ofir, vækster helt vildt og er på vej tilbage i folks bevidsthed.
 • 20 kollegaer der alle brænder for, at gøre Ofir til Danmarks største jobportal.

Derudover har vi selvfølgelig også en konkurrencedygtig løn, solid pensionsordning, frokost fra Meyers Køkken - og alle de andre grundlæggende ting, der bare skal være der.


Vores produkt og vores rejse mod et nyt Ofir

For 4 år siden påbegyndte en turnaround og en rejse mod at gøre Ofir til Danmarks største jobportal. På vejen er vores produktet blevet tilpasset, så det passer ind i dette årti og differentierer sig fra resten af markedet.

I dette årti kan det nemlig ikke forventes, at alle relevante kandidater besøger en jobportal. Derfor har vi et team af paid specialister, der markedsfører vores kunders job i de kanaler, hvor danskerne bruger mest tid: Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi sikrer dermed, at vores kunders jobannoncer bliver set af hele deres kandidat-målgruppe og ikke kun af dem, som besøger vores jobportal.

Denne kombination gør, at vi månedligt eksponerer vores kunders jobs for over 1.000.000 danskere. Hvilket i sidste ende sikrer et bredere og mere kvalificeret ansøgerfelt.

Vi har fintunet dette produkt over de sidste 4 år og leverer i dag markedets bedste resultater, hvilket er grunden til, at vi ser en stor kundevækst. Vores brand halter dog stadig, hvilket der i 2021 vil blive taget hånd om i en stor rebranding.

Rejsen er med andre ord ikke slut, og vi kigger ind i en meget spændende fremtid - og en kamp om at blive Danmarks største jobportal.


Formalia

Opstart: ASAP (vi holder samtaler løbende).

Arbejdssted: Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg (lige ved Gladsaxe Trafikplads).

Arbejdstid: 37 timer om ugen, mandag til fredag.


Sådan ser rekrutteringsprocessen ud

Hvis vi har fanget din interesse, så tøv ikke med at ansøge. I første omgang behøver du kun at sende dit CV eller LinkedIn samt en kort pitch om, hvorfor du kan blive en succes i rollen.

 • Ansøg med dit CV eller LinkedIn profil + 5 linjer om, hvorfor du er den rette.
 • Kort telefonsamtale med vores CMO, Alexander Kragh.
 • 90 minutters samtale med Alexander Kragh. Interviewet vil tage udgangspunkt i en lille case, som du vil blive stillet på dagen.
 • Online IQ- og personlighedstest
 • 90 minutters samtale med Louise Hegner (HR Chef) og Alexander Kragh (CMO). Samtalen tager udgangspunkt i personlighedstesten, og hvordan du matcher med teamet.

Tillykke med jobbet!


Har du nogle spørgsmål, så skriv til Alexander Kragh på a.kragh@ofirjob.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


SEO Manager - SEO Specialist - Head of SEO - Marketing Manager - Traffic Manager - Growth Manager - Growth Hacker - Digital Marketing Specialist


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.