Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sergent til uddannelsesafdelingen ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland

Sergenter til uddannelsesafdelingen ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland

Kan du lide at undervise? Vil du være med til at sikre, at værnepligtsuddannelsen i Beredskabsstyrelsen opleves interessant og udfordrende, så har vi måske et job til dig.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Herning, og udgør det statslige overbygningsberedskab i Midtjylland. Primæropgaven er operativt beredskab, herunder uddannelsen af ca. 120 redningsspecialister (værnepligtige) om året, samt vedligeholder uddannelserne for ca. 125 frivillige.

Ud over uddannelsen af værnepligtige og frivillige gennemfører Beredskabsstyrelsen Midtjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab, samt en lang række kurser for private – og offentlige kunder

Om stillingen

Vi tilbyder en stilling i et spændende undervisningsmiljø, hvor du vil være med til at uddanne både værnepligtige, frivillige og kursister. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

• Deltage i planlægning, gennemførelse, evaluering og udvikling af uddannelsen af værnepligtige og frivillige

• Medvirke til at sikre, at værnepligtsuddannelsen opleves anvendelig, interessant og tidssvarende af de værnepligtige

• Indgå i udrykningsvagten som 2. eller 3. vagthavende samt kunne indgå i det internationale katastrofebistands- og nødhjælpsarbejde, jf. de til enhver tid fastsatte bestemmelser.

• Deltage i undervisning under indtægtsdækket virksomhed både inden for og uden for almindelig arbejdstid

• Deltage i undervisning af frivillige, hvilket også kan være i weekender.

Om dig

Du er udnævnt sergent og har gennemført Beredskabsstyrelsens mellemlederuddannelse og har praktisk erfaring fra en uddannelsesafdeling i Beredskabsstyrelsen, samt praktisk erfaring fra Beredskabsstyrelsens udrykningsberedskab som min. 3. vagthavende.

Som person forestiller vi os, at du:
• Er fleksibel både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstid

• Kan bevare overblikket i en presset hverdag

• Er god til planlægning

• Har blik for detaljen og kan se løsninger frem for begrænsninger.

• Brænder for at formidle og undervise både værnepligtige, frivillige og eksterne kursister.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Herning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mads Blaabjerg Nielsen på telefon 96 26 76 52 eller uddannelsesleder Ian Jensen på mobil 41 41 83 13

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail FPS-BA-BS245@MIL.DK.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 39 og 40.

Stillingen er til besættelse fra den 1. november 2020 eller efter aftale.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.