Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seriøs studerende søges til studenterstudievejlederstilling på ToRS - til ØSØ-fag, tilvalgsfag og Tværkultur

Studievejledningen ToRS, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, Københavns Universitet, opslår hermed en studenterstudievejlederstilling til besættelse 15. marts eller snarest derefter.  
 
Stillingen vil dække studievejledning på Øst-og Sydøsteuropastudier (russisk, polsk, balkanstudier), minoritetsstudier, komparative kulturstudier og KA-uddannelsen i Tværkultur med en samlet ugentlig arbejdstid på 7-10 timer.  
 
Som studenterstudievejleder kommer du til at arbejde tæt sammen med AC-vejlederen, de resterende studenterstudievejleder på Studievejledningen ToRS, studienævnet på ToRS og studieledelsen.  
 
Arbejdsopgaver  
Studenterstudievejleder opgaver vil bl.a. bestå i:  
- Vejledning af potentielle studerende, f.eks. i forbindelse med valg af grundfag, tilvalg, propædeutik og kandidatuddannelse samt om adgangskrav, studieforhold og studiestruktur.  
- Vejledning af indskrevne studerende om bl.a. studieordninger, eksamensregler, dispensationsregler, samt i et vist omfang sociale og personlige problemstillinger med relation til studiet.  
- Udfærdigelse af materiale til brug for vejledningen.  
- Ad hoc opgaver i forbindelse med studiestart  
- Deltagelse i planlægning og afvikling af eksempelvis Åbent Hus, tilvalgsdage, studiemiljø, fællesaktiviteter på ToRS m.m.  
- Studieprocessamtaler på ToRS – ”De 5 pitstop på ToRS” (Pitstop 1 og 2)  
- Deltagelse i møder i Studievejledningen ToRS og studienævnsmøder på ToRS  
- I øvrigt holde sig orienteret via nyhedsbreve mv.  
 
Kvalifikationer  
Ved bedømmelsen af ansøgerne vægtes forståelse for uddannelsesstrukturen, motivation for at påtage sig vejlederrollen, erfaring fra lignende job samt øvrige kvalifikationer. Det forventes, at ansøgeren er kollegialt indstillet, vægter samarbejde højt, er fleksibel i forhold til planlægning af arbejdet og periodevis kan påtage sig ekstra opgaver.  
 
Der lægges vægt på den studerendes egne erfaringer i løbet af studietiden, herunder studieophold i udlandet, eventuelt studienævnsarbejde, fagrådsarbejde, tutor- og mentorarbejde mm.  
 
Ansættelsesforhold  
Lønnen som studenterstudievejleder er aftalt mellem Finansministeriet og SUL. Ansættelsen er 2-årig med mulighed for forlængelse i yderligere perioder af 1 år. (186,52 kr. pr time)  
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til AC-vejleder Dorthe Horvath Horup enten pr. e-mail: horvath@hum.ku.dk eller på tlf.: 51 30 36 15 Ansøgning og CV pr. mail sendes til horvath@hum.ku.dk  
 
Ansøgning skal være os i hænde senest d. 16. februar 2018. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her