Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serveringsmedarbejder

Vi har brug for dig til vores afdeling i Slagelse  meget gerne fuldtid.

Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00  og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage.

Evt.  deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme.

Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC/take away og diverse forefaldende daglige rutiner.

Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er ønskeligt og videre oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi.

Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende.  

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329737765Phoenix-24ae022812018-01-09T16:14:12.593Serveringsmedarbejder

Vi har brug for dig til vores afdeling i Slagelse  meget gerne fuldtid.

Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00  og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage.

Evt.  deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme.

Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC/take away og diverse forefaldende daglige rutiner.

Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er ønskeligt og videre oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi.

Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende.  

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.

2018-02-13T01:00:33.203 Vi har brug for dig til vores afdeling i Slagelse meget gerne fuldtid. Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet 12.00-22.00 og dine vagter bliver fordelt efter vagtplan på alle ugens syv dage. Evt. deltidsmedarbejder: Her har vi mest brug for dig i w.ends, altså fredag-lørdag og søndag, men hverdagsvagter kan muligvis også forekomme. Dine arbejdsområder: Servicering af gæster, telefonbetjening, PC take away og diverse forefaldende daglige rutiner. Du SKAL være over 18 år, kørekort en fordel men ingen betingelse. Erfaring indenfor lignende job er ønskeligt og videre oplæring får du selvfølgelig, hvis du ikke ved så meget omkring sushi. Udover du behersker dansk i skrift og tale, skal du også kunne kommunikere på engelsk idet flere køkkenmedarbejdere kun er engelsk talende. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingen er besat til anden side.11Jobnet24ae0228100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-12T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborgEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3072362Lucky Sushi Slagelse11Rosengade 134200SlagelseDKDanmarkORS/blank.png0
ls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent506995JobNet47174551000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24ae0228https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=24ae0228https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24ae0228&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24ae0228&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri352156220Susanne Milols@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark329978526Vi søger en smed/montørRobot Hos Odsherred Stål ApS har vi travlt og søger derfor en montør smed til montage af stålkonstruktioner, trapper, værn, altaner m.m Stillingen er som udgangspunkt montør, men i stille perioder vil du indgå i teamet på værkstedet. Vi forventer: Du har kendskab til montage - en fordel Du er stabil og kommer til tiden. Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid. Du sætter en ære i at få tingene færdige til tiden. Du kan arbejde selvstændigt efter tegninger. Du kan tale, læse og skrive dansk. Du har kørekort og meget gerne trailerkort, ikke et krav HENVENDELSE Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Jasper Christiansen på tlf.nr. 23 46 74 65 eller mail jasper@odsherredstaal.com. Send din ansøgning og CV til job@odsherredstaal.com Vi indkalder løbende til samtaler med henblik på, at besætte stillingen hurtigst muligt, Så alle interesserede opfordres til, at sende deres ansøgning hurtigst muligt dog senest den 1. april 2019 VIRKSOMHEDEN Odsherred Stål ApS løser i stigende omfang specialopgaver for større entreprenørvirksomheder, som M.J Eriksson A S, Elindco A S, Anker Hansen A S, Enemærke Petersen A S, Hald Halberg A S, B.Nygaard Sørensen A S og MT Højgaard A S. Det kan være bygningsstål, rækværk, trapper, altaner, gangbroer, rammekontruktioner og andre opgaver, der kræver præcision og højt fagligt niveau Med ca. 25 medarbejdere kan vi arbejde med en meget flad struktur og en lille administration. Derfor kan vi konkurrere på pris og levere med hurtig udrykning, når der er brug for det.

Hos Odsherred Stål ApS har vi travlt og søger derfor en montør/smed til montage af stålkonstruktioner, trapper, værn, altaner m.m

Stillingen er som udgangspunkt montør, men i stille perioder vil du indgå i teamet på værkstedet.

 Vi forventer:

 • Du har kendskab til montage - en fordel
 • Du er stabil og kommer til tiden.
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid.
 • Du sætter en ære i at få tingene færdige til tiden.
 • Du kan arbejde selvstændigt efter tegninger.
 • Du kan tale, læse og skrive dansk.
 • Du har kørekort og meget gerne trailerkort, ikke et krav

 

HENVENDELSE

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Jasper Christiansen på tlf.nr. 23 46 74 65 eller mail jasper@odsherredstaal.com. Send din ansøgning og CV til job@odsherredstaal.com Vi indkalder løbende til samtaler med henblik på, at besætte stillingen hurtigst muligt, Så alle interesserede opfordres til, at sende deres ansøgning hurtigst muligt dog

senest den 1. april 2019

VIRKSOMHEDEN

Odsherred Stål ApS løser i stigende omfang specialopgaver for større entreprenørvirksomheder, som M.J Eriksson A/S, Elindco A/S, Anker Hansen A/S, Enemærke Petersen A/S, Hald & Halberg A/S, B.Nygaard Sørensen A/S og MT Højgaard A/S. Det kan være bygningsstål, rækværk, trapper, altaner, gangbroer, rammekontruktioner og andre opgaver, der kræver præcision og højt fagligt niveau

Med ca. 25 medarbejdere kan vi arbejde med en meget flad struktur og en lille administration. Derfor kan vi konkurrere på pris og levere med hurtig udrykning, når der er brug for det.

 

ODSHERRED STÅL ApSHørve2019-03-15T00:00:002019-03-23T00:00:00
329965099Rustfri Rørsmede søgesRobot Montører med erfaring i rørinstallationer og projektstyring søges. Arbejdsopgaverne er oftest i København og Kalundborg området, dvs. at kørsel til og fra arbejde ikke skal være en hindring for vores kandidat. Her er der tale om en fuldtidsstilling, med opstart pr. 01.03.2019 eller hurtigst muligt. Medejerskab og ansvar giver et godt arbejdsmiljø, hvilket inviterer til gode stunder i, og udenfor, arbejdstiden. Det forventes derfor, at du er klar til at løfte opgaver og tænke ud af boksen. Vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere, leverer væsentligt bedre resultater. Derfor interesserer vi os meget for vores medarbejderes ideer og behov. Du vil blive en del af et mindre team, i en større organisationsstruktur. Du vil derfor have stor indvirkning på den kultur og det værdisæt, virksomheden besidder. Dette tilbydes kandidaten Passende udfordringer og læring til dig som medarbejder. Mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor salg, projektstyring, strategi og medarbejderhåndtering. Uddannelse i form af kurser, som understøtter de respektive arbejdsopgaver, du vil blive præsenteret for. Firmabil med nødvendige værktøj til udførelse af arbejdsopgaver. Lønforhold tilsvarende kandidatens kompetencer og engagement. Gode kollegaer og dygtige ledere til at gøre dit nye job til en fornøjelse. Sundhedsordning Pensionsordning Dette forventes af kandidaten Fornemmelse for høj kvalitet og faglige stolthed, som vi bestræber os på at holde fast i. Interesse for ansvar og medejerskab. Kendskab til håndtering af materiale til levnedsmiddel Pharma industrien. Lyst til udvikling og udfordring. God udstråling og positiv energi. Kandidaten skal gerne have interesse i: Salg og markedsføring Moderne tilgang til ledelse og strategi. Opgaver og ansvar De opgaver du vil blive præsenteret for er hovedsageligt montage af rustfri rørinstallationer. Næsten alle vores kunder stiller høje krav til håndtering og kvalitet, hvilket stiller store krav til udførelse og selvkritik. Du vil få en masse kundekontakt, med henblik på kundetilfredshed og m rsalg. Kontakt: Sune Svendsen AVOS A S Melbygade 15 ? DK- 4400 Kalundborg Ph: ( 45) 59 50 40 22 ? Mob: ( 45) 25 98 01 59 E-mail: ss@avos.dk ? Web: www.avos.dk

Montører med erfaring i rørinstallationer og projektstyring søges.

Arbejdsopgaverne er oftest i København og Kalundborg området, dvs. at kørsel til og fra arbejde ikke skal være en hindring for vores kandidat.

Her er der tale om en fuldtidsstilling, med opstart pr. 01.03.2019 eller hurtigst muligt.

Medejerskab og ansvar giver et godt arbejdsmiljø, hvilket inviterer til gode stunder i, og udenfor, arbejdstiden. Det forventes derfor, at du er klar til at løfte opgaver og tænke ud af boksen.

Vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere, leverer væsentligt bedre resultater. Derfor interesserer vi os meget for vores medarbejderes ideer og behov.

Du vil blive en del af et mindre team, i en større organisationsstruktur. Du vil derfor have stor indvirkning på den kultur og det værdisæt, virksomheden besidder.

 

Dette tilbydes kandidaten

 • Passende udfordringer og læring til dig som medarbejder.
 • Mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor salg, projektstyring, strategi og medarbejderhåndtering.
 • Uddannelse i form af kurser, som understøtter de respektive arbejdsopgaver, du vil blive præsenteret for.
 • Firmabil med nødvendige værktøj til udførelse af arbejdsopgaver.
 • Lønforhold tilsvarende kandidatens kompetencer og engagement.
 • Gode kollegaer og dygtige ledere til at gøre dit nye job til en fornøjelse.
 • Sundhedsordning
 • Pensionsordning

Dette forventes af kandidaten

 • Fornemmelse for høj kvalitet og faglige stolthed, som vi bestræber os på at holde fast i.
 • Interesse for ansvar og medejerskab.
 • Kendskab til håndtering af materiale til levnedsmiddel/Pharma industrien.
 • Lyst til udvikling og udfordring.
 • God udstråling og positiv energi.

 Kandidaten skal gerne have interesse i:

 • Salg og markedsføring
 • Moderne tilgang til ledelse og strategi.


Opgaver og ansvar

De opgaver du vil blive præsenteret for er hovedsageligt montage af rustfri rørinstallationer.

Næsten alle vores kunder stiller høje krav til håndtering og kvalitet, hvilket stiller store krav til udførelse og selvkritik.

Du vil få en masse kundekontakt, med henblik på kundetilfredshed og mérsalg.

Kontakt:

Sune Svendsen

AVOS A/S

Melbygade 15 ? DK- 4400 Kalundborg

Ph: (+45) 59 50 40 22 ? Mob: (+45) 25 98 01 59

E-mail: ss@avos.dk ? Web: www.avos.dk

 

 

AVOS A/SKalundborg2019-02-22T00:00:002019-04-01T00:00:00
329967150Smedesvend/Mekaniker/entreprenørmekanikerBasic Har du tid i overskud eller trænger du til luftforandring? Send mail til esben@nielsen.tdcadsl.dk eller ring til Esben Nielsen på 46 40 80 65

Har du tid i overskud eller trænger du til luftforandring?

Send mail til esben@nielsen.tdcadsl.dk eller ring til Esben Nielsen på 46 40 80 65

ORS/Small/da3cb36d_logo.pngHvalsø MaskinforretningHvalsø2019-02-27T15:06:39.1732019-03-28T00:00:00
329979718Montør søges til vores MontageafdelingRobot Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Montør til vores Montageafdeling. Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder globalt markedsførende. Vi søger en medarbejder til montering og evt. test af diverse hydrauliske løsninger til marine industrien. Vores nye medarbejder skal være teknisk minded, kunne forstå nye teknologier og besidde teknisk teoretisk forståelse for hydraulik. Det er ydermere vigtigt at kunne læse og forstå hydrauliske og elektriske diagrammer. Erfaring inden for metalindustrien og eller kendskab til marinebranchen er helt klart en fordel. Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling i jobbet. Vi forestiller os, at du har en baggrund som Kleinsmed, Maskinarbejder, Automekaniker eller lignende samt minimum 3 - 5 års erfaring fra en lignende stilling. Som person er du forandringsvillig og fleksibel, struktureret og har en god ordenssans. Du skal være kvalitetsbevidst og sikkerhedsorienteret, da det er vigtige værdier for virksomheden. Herudover skal du være lærenem, villig til at lære nyt og være selvkørende. Du skal beherske dansk i skrift og tale samt have et vist kendskab til engelsk mundtligt såvel som skriftligt. Du får reference til Manager Assembly Allan Tandrup Jensen. Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning pr. brev eller mail til: Emerson Automation Solutions, Marine Åderupvej 41 4700 Næstved Att.: Tina Wonge Mail: tina.wonge@emerson.com Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Allan Tandrup Jensen på telefon 2469 3624. Ansøgningsfrist: 12. April 2019. Emerson Automation Solutions, Marine er en del af en selvstændig marine enhed under Emerson Automation Solutions forretningsplatformen, som er ejet af den børsnoterede amerikanske koncern Emerson Electric (EMR). Emerson Automation Solutions, Marine har 574 medarbejdere på verdensplan (heraf 160 medarbejdere i Danmark), og man udvikler, producerer og markedsfører et bredt udbud af avancerede løsninger inden for integrerede Marine Solutions systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder markedsførende globalt. Emerson Automation Solutions, Marine er placeret i Næstved med omkring 145 medarbejdere, der varetager produktion af reservedele, speciel design samt udvikling af komponenter til systemløsninger. Ydermere har Emerson Automation Solutions, Marine produktionsfaciliteter i Kina, Korea og Sverige samt salgs- og servicekontorer i hhv. Singapore, Dubai, Grækenland, Tyskland, England, Holland og Tyrkiet.

 

Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Montør til vores Montageafdeling.

Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder globalt markedsførende.

Vi søger en medarbejder til montering og evt. test af diverse hydrauliske løsninger til marine industrien. Vores nye medarbejder skal være teknisk minded, kunne forstå nye teknologier og besidde teknisk / teoretisk forståelse for hydraulik. Det er ydermere vigtigt at kunne læse og forstå hydrauliske og elektriske diagrammer. Erfaring inden for metalindustrien og / eller kendskab til marinebranchen er helt klart en fordel.

Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling i jobbet.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som Kleinsmed, Maskinarbejder, Automekaniker eller lignende samt minimum 3 - 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Som person er du forandringsvillig og fleksibel, struktureret og har en god ordenssans. Du skal være kvalitetsbevidst og sikkerhedsorienteret, da det er vigtige værdier for virksomheden. Herudover skal du være lærenem, villig til at lære nyt og være selvkørende. Du skal beherske dansk i skrift og tale samt have et vist kendskab til engelsk mundtligt såvel som skriftligt.

Du får reference til Manager Assembly Allan Tandrup Jensen.

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning pr. brev eller mail til:

Emerson Automation Solutions, Marine

Åderupvej 41

4700 Næstved

Att.: Tina Wonge

Mail: tina.wonge@emerson.com

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Allan Tandrup Jensen på telefon 2469 3624.

Ansøgningsfrist: 12. April 2019.

Emerson Automation Solutions, Marine er en del af en selvstændig marine enhed under Emerson Automation Solutions forretningsplatformen, som er ejet af den børsnoterede amerikanske koncern Emerson Electric (EMR).

Emerson Automation Solutions, Marine har 574 medarbejdere på verdensplan (heraf 160 medarbejdere i Danmark), og man udvikler, producerer og markedsfører et bredt udbud af avancerede løsninger inden for integrerede Marine Solutions systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder markedsførende globalt.

Emerson Automation Solutions, Marine er placeret i Næstved med omkring 145 medarbejdere, der varetager produktion af reservedele, speciel design samt udvikling af komponenter til systemløsninger. Ydermere har Emerson Automation Solutions, Marine produktionsfaciliteter i Kina, Korea og Sverige samt salgs- og servicekontorer i hhv. Singapore, Dubai, Grækenland, Tyskland, England, Holland og Tyrkiet.

DAMCOS HOLDING A/SNæstved2019-03-18T00:00:002019-04-12T00:00:00
329977474Smed til betonelement produktion, BETONELEMENT, Viby Sj.Robot Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret smed. Som smed er det dig, der bl.a. sørger for at vedligeholde og reparere vores maskiner og materiel, som vi bruger i forbindelse med vores huldæk produktion. Desuden vil der løbende være mange forskellige vedligeholdelses- og reparationsopgaver på vores blandestation og køretøjer. Vi ser gerne, du er uddannet smed og har nogle års praktisk erfaring, men det er ikke et krav. Vi forventer, at du er: Positiv og har et godt humør Fleksibel og ansvarsbevidst Samarbejdsvillig Mødestabil Hvis det har fanget din interesse, skal du sende din ansøgning til via dette link www.crhconcrete.dk jobs hurtigst muligt. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Michael Høy Sørensen på tlf. 76 37 71 60.

Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret smed. Som smed er det dig, der bl.a. sørger for at vedligeholde og reparere vores maskiner og materiel, som vi bruger i forbindelse med vores huldæk produktion. Desuden vil der løbende være mange forskellige vedligeholdelses- og reparationsopgaver på vores blandestation og køretøjer. Vi ser gerne, du er uddannet smed og har nogle års praktisk erfaring, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du er:

 • Positiv og har et godt humør
 • Fleksibel og ansvarsbevidst
 • Samarbejdsvillig
 • Mødestabil

Hvis det har fanget din interesse, skal du sende din ansøgning til via dette link www.crhconcrete.dk/jobs/ hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Michael Høy Sørensen på tlf. 76 37 71 60.

 

CRH Concrete A/SViby Sjælland2019-03-13T00:00:002019-05-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en smed/montør

ODSHERRED STÅL ApS

Hørve
Hos Odsherred Stål ApS har vi travlt og søger derfor en montør smed til montage af stålkonstruktioner, trapper, værn, altaner m.m Stillingen er som udgangspunkt montør, men i stille perioder vil du indgå i teamet på værkstedet. Vi forventer: Du har ...
Indrykket:15. marts 2019
Udløbsdato:23. marts 2019

Rustfri Rørsmede søges

AVOS A/S

Kalundborg
Montører med erfaring i rørinstallationer og projektstyring søges. Arbejdsopgaverne er oftest i København og Kalundborg området, dvs. at kørsel til og fra arbejde ikke skal være en hindring for vores kandidat. Her er der tale om en fuldtidsstilling,...
Indrykket:22. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Smedesvend/Mekaniker/entreprenørmekaniker

Hvalsø Maskinforretning

Hvalsø
Har du tid i overskud eller trænger du til luftforandring? Send mail til esben@nielsen.tdcadsl.dk eller ring til Esben Nielsen på 46 40 80 65
Indrykket:27. februar 2019
Udløbsdato:28. marts 2019

Montør søges til vores Montageafdeling

DAMCOS HOLDING A/S

Næstved
Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Montør til vores Montageafdeling. Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe og o...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019

Smed til betonelement produktion, BETONELEMENT, Viby Sj.

CRH Concrete A/S

Viby Sjælland
Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret smed. Som smed er det dig, der bl.a. sørger for at vedligeholde og reparere vores maskiner og materiel, som vi bruger i forbindelse med vores huldæk p...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:8. maj 2019